nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Zwervers en Olympia delen punten na pover duel


In de eerste helft speelt Olympia bij vlagen goed voetbal en het komt via een schitterende goal van Joris van den Ban op 0-1. Na rust zakt de wedstrijd af naar een bedenkelijk niveau. Zwervers komt uit een hoekschop op 1-1 en daar blijft het bij. Een terechte puntendeling omdat geen van beide ploegen de overwinning verdient vandaag.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

07

B en C junioren doen mee met Challenge Day

Zaterdag 6 februari hebben zo'n 90 jeugdspelers uit onze B en C junioren onder begeleiding van Olympianen en enkele externen mee gedaan aan Challenge Day. Een dag waar met hippe moves, tal van spelletjes, gesprekjes, veel luisteren en via het van TV bekende “Over de streep” is gewerkt aan respect voor elkaar en jezelf kunnen en mogen zijn. 

Lees verder06

BusinessClub Olympia sponsort PS4 FIFA'16 Toernooi!

UPDATE: Het toernooi zit VOL!

Mooi nieuws vanuit de Business Club voor alle A-, B- en C-junioren! De BusinessClub zal de kosten voor het PS4 FIFA '16 Toernooi betalen, wat dus betekent dat deelname aan het Toernooi, wat gehouden wordt op vrijdag 12 februari, gratis is! 

Dus heb je je nog niet opgegeven en wil je wel mee doen, stuur dan snel een mailtje naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl met daarin je naam en in welk team je speelt! En wacht daar niet te lang mee, want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen en VOL = VOL!! 

Het toernooi wordt gespeeld op vrijdag 12 februari a.s. van 18:30 - 22:30 uur in de kantine!

Lees verder01

A&S nieuwe shirtsponsor van Olympia B1

Met ingang van heden is het bedrijf Art & Sign de shirtsponsor van Olympia B1. Namens de onderneming heeft directeur Willem de Rotte een contract voor 3,5 seizoen getekend. 

Het bedrijf,  gevestigd in Zoetermeer, is al jaren een trouwe sponsor van Olympia op diverse gebieden zoals reclameborden, shirtsponsoring en evenementen. Hier komt dus de verbintenis met de B1 bij. 

Olympia is Art & Sign hiervoor zeer dankbaar en hoopt dat de samenwerking nog heel lang voort mag duren. 

Lees verder20

Nieuws van de barcommissie

De winterstop zit er weer op, een aantal teams hebben al wedstrijden gehad, maar komend weekend is er weer een vol programma.  Ons clubhuis zal dan ook weer woensdag t/m zondag geopend zijn.
Vanaf komend weekend hebben we buiten de gangbare broodjes en snacks ook een aantal nieuwe broodjes en snacks op het menu staan, zoals een clubsandwich, een sandwich BLT en een patat stoofvlees. De komende maanden gaan we kijken naar nog een aantal aanpassingen in ons menu.

Lees verder08

Trainingskamp Tenerife - Doelpunten

Alle gemaakte doelpunten van zowel het 1e in de wedstrijd tegen San Isidro als 2e tegen San Miguel zijn online terug te zien via ons YouTube kanaal. Hieronder de link per wedstrijd! 

De goals van Jesse en Laurens in de wedstrijd van Olympia 1.

Doelpunten van 3x Mo Belali, 1x Soufiane en 1x Roy gemaakt voor Olympia 2.

Lees verder06

Trainingskamp Tenerife - Dag 2 - De Voetbalquiz

Vanavond spelen we de voetbalquiz met daarin vragen in diverse categorieen omtrent voetbalgerelateerde zaken uit het voetbaljaar 2015. Een hoop vragen waar heel diep bij nagedacht moet worden door de deelnemers, die in teams van 2 personen spelen. De uiteindelijke finale wordt gespeeld door de 5 koppels Fokko/Erwin, Joris/Leander, Marciano/Glenn, Erik/Marten en Milan/Jesse. Er is zelfs een extra vraag nodig om een winnend team te krijgen, uiteindelijk gaan Joris en Leander er met de overwinning vandoor, waarvoor de felicitaties!

Morgen een training voor de gehele selectie en een oefenwedstrijd voor Olympia 1 op het programma, tegen C.D. San Isidro. Deze wedstrijd kan via ons Twitterkanaal live gevolgd worden vanaf 21:15 uur Nederlandse tijd. 

Lees verder05

Martin Swets benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van afgelopen vrijdag 1 januari is Martin Swets officieel benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Martin zet zich als vrijwilliger al decennia lang op diverse vlakken in voor onze vereniging.

Lees verder21

FIFA '16 Toernooi op de PS4

Noteer vast in de agenda's voor alle A-, B- en C-junioren!! Vrijdag 12 februari a.s. FIFA Toernooi 2016; er wordt gespeeld op de PS4! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl o.v.v. je naam en je team. Kosten per persoon zijn € 7,50. Wees er snel bij met inschrijven, maximaal aantal deelnemers is 40 personen, vol = vol!!

Lees verder05

UPDATE! Speelschema's Olympia 1 & 2 (PDF)

Het speelschema van Olympia 1 en 2 zijn bekend voor het gehele seizoen! Net als vorig jaar, hebben we een overzicht in PDF gemaakt met daarin alle wedstrijden incl. tijdstippen vermeld. Makkelijk om te bewaren of even uit te printen! 

Speelschema Olympia 1

Speelschema Olympia 2

Lees verder
Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Studiedag BSNC - Monday, November 02, 2015

Kees Wenneker lid van verdienste - Monday, October 19, 2015

Afgelastingen JPN - Monday, October 19, 2015

Werkzaamheden N446 bij Hoogmade - Monday, October 12, 2015

aangepaste regeling veretanenvoetbal - Monday, October 12, 2015

Afgelastingen JPN - Monday, October 12, 2015

Vervolg beker West II senioren en veteranen - Thursday, October 08, 2015

JPN PLANNING SEIZOEN 2015-2016 - Wednesday, October 07, 2015

JPN planning seizoen 2015/2016 - Monday, October 05, 2015

Afgelastingen JPN - Monday, October 05, 2015

2 december: Nationale VoetbalVakbeurs - Monday, October 05, 2015

Week van de Scheidsrechter van start - Friday, October 02, 2015

Indeling poulefase bekercompetitie zaalvoetbal - Thursday, October 01, 2015

Bijeenkomst Haagse voetbal- en hockeyverenigingen - Wednesday, September 30, 2015

Bekerloting tweede ronde West II - Tuesday, September 29, 2015

Laatste tweets