nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

26

Gezocht: Enthousiaste scheidsrechterscoördinator jeugd

Zonder scheidsrechter kan er geen wedstrijd worden gespeeld. Graag op iedere wedstrijd een enthousiaste en kundige scheidsrechter is daarbij het beleid van Olympia. We zijn met ingang van volgend seizoen op zoek naar een nieuwe scheidsrechterscoördinator voor de jeugd, die hier met steun van collega’s uit de jeugdcommissie zich voor wil inzetten. 

De functie is eventueel op te splitsen in een coördinator voor E/F en een coördinator voor D t/m A. Belangrijkste werkzaamheid is het aanstellen van scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden op zaterdag (m.u.v. C1, B1 en A1, daar stelt de KNVB een scheidsrechter aan). We hebben bij Olympia hiervoor een brede enthousiaste poule van scheidsrechters.

Lees verder24

Data laatste trainingen jeugd

In verband met de sluiting van veld 3 en het trainingsveld i.c.m. selectietrainingen, nacompetitie en oefenwedstrijden hierbij volgens onderstaand schema de bekendmaking van de laatste trainingsdata voor de diverse teams. Trainen spelers al met hun nieuwe groepen dan horen ze van hun nieuwe trainer tot wanneer er getraind wordt. Wanneer spelers oefenwedstrijden moeten spelen worden ze daar voor uitgenodigd, let op: Oefenwedstrijden gaan voor op trainingen.

Lees verder22

Carlos Castano nieuwe trainer Olympia A1

Per aankomend seizoen is Carlos Castano de nieuwe trainer van Olympia A1. Carlos, al vele jaren lid van Olympia, heeft tot het seizoen 2014/2015 bij diverse elftallen van Olympia actief geweest als (invallend) trainer/coach en gaat nu dus opnieuw de uitdaging aan als trainer/coach van de A1, waarmee we Carlos heel veel succes wensen!

In welke klasse de A1 komend seizoen uit zal komen, is nog niet bekend. Het huidige team is momenteel actief in de nacompetitie en hoopt dan promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen. 

Lees verder21

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst

Zaterdag 4 juni vind de jaarlijkse Speldendragersbijeenkomst weer plaats bij Olympia. Dit jaar zullen maar liefst 39 (!) spelden worden uitgereikt. De bijeenkomst vangt aan om 16:00 uur en is uitsluitend toegankelijk voor alle speldendragers en partners, welke zich wel  vooraf even dienen aan te melden. 

Dit doet u door een mailtje te sturen naar speldendragers@gmail.com of via de website, via deze link: Speldendragers pagina. De sluitingsdatum voor het inschrijven is verlengd t/m 28 mei 2016. Tijdens deze avond wordt u door GC&FC Olympia en Buiten Eten + Drinken getrakteerd op een welkomstdrankje en een buffet. 

Lees verder19

Uitnodiging Olympia Oudjaarsavond 31-5

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor de Oudjaarsavond op dinsdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in het clubhuis. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 130e  verjaardag van Olympia.

U bent toch ook van de partij?


Het Bestuur

Lees verder19

Zomersluiting accomodatie GC&FC Olympia

Van 27 juni tot en met 27 juli a.s. is de accommodatie gesloten.
In die periode mag er geen gebruik worden gemaakt van het gebouw.

Wij wensen alle leden met hun familie een fijne zomerstop toe.
 
Het Bestuur

Lees verder19

Deelnemersveld 'Jeu de Boules Open 2016' compleet!

Op 16 en 18 juni wordt op het Olympiacomplex weer het “ Olympia Jeu de Boules open” georganiseerd. Het is alweer de 16de editie van dit traditionele Olympia evenement. Ook deze editie is het deelnemersveld weer ijzersterk met uiteraard de regerend kampioenen Ten Brink/Bezem, maar ook een een groot aantal oud-winnaars. Slecht twee keer eerder lukt het de kampioenen de titel te prolongeren. Het lijkt dit jaar een bijna onmogelijke opgave gezien het deelnemersveld waar iedereen van elkaar kan winnen. Voor de koppels en hun aanhang zetten we even een aantal zaken op een rij:

Lees verder15

Spelers gezocht voor de VoetbalSchool!

Vind jij voetbal ook zo leuk? Dat is logisch, want voetbal is stoer, cool en gaaf, spannend en erg gezellig! Wist je dat je bij GC&FC Olympia:

- Al vanaf 5 jaar op voetbal kan
- Je heel goed leert voetballen in temaverband
- Er ook veel meisjes op voetbal zitten
- Er zelfs meidenteams zijn
- Voetbal goed is voor je conditie

Wil je ook komen voetballen of heb je nog vragen, neem dan snel contact op! Contactpersoon voor de VoetbalSchool is Eshter van Zutphen, tel 06-83200150of bereikbaar via de email manager_pupillen@gcfc-olympia.nl of kijk even op de website en wie weet zien we je volgend seizoen.

Lees verder12

Inleveren pasfoto spelerspas

Binnenkort vervalt er weer een aantal spelerspassen van leden. Daarom ontvangen wij van hen zo snel mogelijk een recente pasfoto. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want:

GEEN GELDIGE SPELERSPAS = NIET SPELEN
!

Lees verder10

Diverse jeugdtrainers gezocht!

Voor onze A3, A2, B3, B4, C4, C5, D5 en D6 zijn wij op zoek naar een Trainer of Trainer/Coach. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, geven van trainingen of het geven van trainingen in combinatie met het  begeleiden van een team op de zaterdagen. 

Onze ideale kandidaat heeft een voetbalachtergrond en enige ervaring met training geven. Bent u In het bezit van een trainersdiploma dan is dat mooi meegenomen. Mocht dit niet het geval zijn dan is enthousiasme een belangrijke eigenschap. Binnen Olympia zorgen we voor een gedegen opleiding welke we bij wederzijdse tevredenheid kunnen voortzetten in een passende trainerscursus bij de KNVB. Het is ook mogelijk om meerdere teams te combineren.

Voor de werkzaamheden ontvangt u een passende vergoeding. Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder10

Trainer/coach Olympia C2 gezocht

Voor ons opleiding-selectieteam C2 zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach. Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugd-spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC 3 (jeugd) of bereid om deze te gaan volgen. 

Zijn hoofdtaken bestaan uit  het geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden.  Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl 


Lees verder10

Trainingen Jeugd einde seizoen

De competities lopen ten einde, zitten er voor sommigen zelfs al op. Anderen gaan de nacompetitie nog in, maar het einde van het seizoen zit er toch echt aan te komen, Dus ook  het trainen zal binnenkort beetje bij beetje gaan stoppen. We trainen door tot donderdag 2 juni, met uitzondering van de selectieteams. Deze trainen door tot uiterlijk donderdag 16 juni, de trainers bepalen dit zelf. 

Er staan echter ook nog een aantal oefenwedstrijden op de planning tussen 2 en 16 juni, spelers worden daar persoonlijk voor uitgenodigd!

Lees verder04

Olympia zoekt keeper

Voetbalvereniging GC&FC Olympia uit Gouda is voor haar A-selectie (Olympia 1 speelt komend seizoen in de zondag 1e Klasse, Olympia 2 in de Reserve Hoofdklasse) op zoek naar een betrouwbare keeper die wil concurreren voor een plek in de hoofdmacht.

Is dit een uitdaging die je wilt aangaan? Mail dan naar voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl

Lees verder03

Overschrijvingen voortaan alleen digitaal

Van club veranderen? Let op: vanaf nu worden geen papieren overschrijvingsformulieren meer gebruikt voor de overschrijvingen. Alle overschrijvingen verlopen voortaan digitaal. Er kunnen dus geen papieren overschrijvingsformulieren meer worden afgegeven en/of worden ingestuurd naar de KNVB. Daarnaast worden de overschrijvingen centraal verwerkt via het kantoor in Zeist. Er is dus geen districtskantoor meer waar dit kan worden afgegeven of waar een overschrijving in behandeling wordt genomen. De deadline voor de overschrijvingen voor de categorie A blijft wél 15 juni.

Wil je overschrijven van of naar Olympia? Dan gaat als volgt:

Lees verder26

Koninklijke onderscheiding voor Olympiaan Peter Kool

Vanmorgen is Peter Kool benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij krijgt het lintje voor zijn jarenlange en grote verdiensten voor de samenleving. Zijn hele werkzame leven werkt hij bij de nationale politie en is daar lid van de Bezwaar Advies Commissie. Hij verricht vrijwilligerswerk voor de Goudsche Schouwburg (ontvangen bezoekers), Radio Gouwestad (verslaggever wedstrijden) en al 30 jaar voor Olympia. Voor Olympia is hij jarenlang leider van jeugdteams, commissie- en bestuurslid geweest. Op dit moment is hij de speaker bij thuiswedstrijden van Olympia 1.

Wij feliciteren Peter van harte met het ontvangen van deze Koninklijke onderscheiding!

Lees verder22

Oldstars 1886

Het Walking-Football bij Olympia is een groot succes. Een tiental 60-plussers uit Gouda en omstreken, doet op de vrijdagmiddag mee aan deze nieuwe vorm van bewegen. Naast het gezond bezig zijn wordt er flink gedold en is het genieten van de sterke verhalen.

Het Walking-Football van Olympia gaat verder onder de naam Oldstars 1886, het jaartal dat Olympia is opgericht, unaniem kozen de leden voor deze naamgeving. De nieuwe naam is marketingtechnisch en internationaal beter.

Lees verder07

UPDATE: Jeugdtrainers Olympia verlengen contracten!

De eerste jeugdtrainers van Olympia hebben hun contract reeds verlengd voor het komend seizoen. In dit bericht zullen wij de namen van de trainers plaatsen van wie dit het geval is, in combinatie met het team wat ze momenteel trainen/coachen of de bijbehorende functie. 

Carl Flux - Hoofd Jeugdopleiding (HJO)
Eddy Souisay - Technisch Jeugdcoördinator (TJC)
Jan Chris Kuipers (Trainer/Coach D1)
Rodney Hertog (Trainer/Coach D2)
Marco Stolk (Trainer/Coach F3 en algemeen pupillentrainer)

Edwin Mostert (Trainer/Coach B1)
Mick en Bas van der Kaa (Trainers/Coaches B2)
Severt van der Stad (Trainer/Coach D3)
Jeroen van lookeren (Trainer/Coach E1)
Maarten van Dongen (Trainer/Coach E2)
Rick Kraaijeveld (Trainer/Coach E4)

Paul Spijkerman - Technisch Jeugdcoordinator E- en F-pupillen 
Edwin van Leeuwen (zal komend seizoen een C-team onder zijn hoede nemen)
Jan Willem Levendig (zal zich op woensdagmiddag gaan inzetten bij de pupillen)

Dennis Jongenelen (Trainer/Coach C1)
Jens Nijzink en Vincent Brenninkmeijer (Trainers/Coaches F3)
Jules Brenninkmeijer (Trainer/Coach F2)

Allen gefeliciteerd met de verlenging, zodra er meer namen bekend zijn, leest u dat in een update in dit bericht.

Lees verder31

Wekelijks Jeu de Boules voor iedereen bij Olympia!

Het eerste lentezonnetje heeft ons alweer bereikt, hierdoor kunnen we onze buitenactiviteiten uitbreiden. Ons terrein is de laatste tijd stevig aangepakt, naast onze mooie complex zijn er ook jeu de boules en panna velden gerealiseerd. 

Vanaf woensdagmiddag 6 april worden er wekelijks Jeu de Boules middagen georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om woensdagmiddag aan deel te nemen. Aanvangstijd is 13:30 uur. 

Lees verder20

Nieuws van de barcommissie

De winterstop zit er weer op, een aantal teams hebben al wedstrijden gehad, maar komend weekend is er weer een vol programma.  Ons clubhuis zal dan ook weer woensdag t/m zondag geopend zijn.
Vanaf komend weekend hebben we buiten de gangbare broodjes en snacks ook een aantal nieuwe broodjes en snacks op het menu staan, zoals een clubsandwich, een sandwich BLT en een patat stoofvlees. De komende maanden gaan we kijken naar nog een aantal aanpassingen in ons menu.

Lees verder't Goudsche Stroopwafel Toernooi


Agenda
Tue 31 May 17:15 Recurring Event: until 6/21/2016 (total 76 events) Bootcamp voor Olympia-leden en ouders
Tue 31 May 20:00 Oudjaarsavond
Fri 03 Jun 15:00 Recurring Event: until 6/3/2016 (total 20 events) Walking Football
Sat 04 Jun 16:00 Speldendragersbijeenkomst
Mon 06 Jun 20:00 Algemene Ledenvergadering
Tue 07 Jun 17:15 Recurring Event: until 6/21/2016 (total 76 events) Bootcamp voor Olympia-leden en ouders
Thu 09 Jun 19:00 Jeu de Boules Olympia - Gouderak
Sat 11 Jun 17:00 21e Olympia Pupillenkamp
Tue 14 Jun 17:15 Recurring Event: until 6/21/2016 (total 76 events) Bootcamp voor Olympia-leden en ouders
Thu 16 Jun 19:00 Jeu de Boules
1234

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets