nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Olympia laat op de knieën voor FC Boshuizen


Olympia speelt een hele knappe eerste helft tegen hoogvlieger FC Boshuizen. Met pressie en goed voetbal wordt de aanval gezocht maar er volgt geen beloning in de vorm een doelpunt. De gasten zijn in het tweede bedrijf sterker en weten het krachtsverschil via een goede veldgoal en een strafschop met 0-2 in hun voordeel uit te drukken.


  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

26

OLY'S tweedehands kinderkledingbeurs bij Olympia

Na het succes in het voorjaar, is het op woensdagochtend 5 oktober wederom zover. In het clubhuis van GC&FC Olympia vindt dan weer Oly's mooie tweedehands kinderkledingbeurs plaats. Te koop is kleding voor het winterseizoen variërend van maat 92 tot en met 176.

Lees verder19

Voetbaldagen in herfstvakantie bij Olympia

Tijdens de herfstvakantie organiseert Olympia samen met voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek voetbaldagen voor jeugdspelers op maandag 17 en dinsdag 18 oktober en/of donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. Er wordt 5 uur per dag getraind van 9.30 uur tot 15.30 uur. Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl (kies voetbalevenementen).

Lees verder08

Gezocht!! Trainers voor B3, B4 en C4

Voor de B3 (JO17-3), B4 (JO17-4) en de C4 (JOO15-4) zijn we nog heel hard op zoek naar trainers! De B3/B4 trainen maandagavond van 20:15 - 21:15 uur en de C4op woensdagavond van 18:15 - 19:15 uur. Voor deze trainers zijn instructiesen ondersteuning aanwezig, is er een kledingpakket voor trainers en er staat een vergoeding tegenover. Wie helpt deze 3 teams aan een trainer? Interesse? Mail dan naar hjo@gcfc-olympia.nl en je hoort z.s.m. van ons. 

De gehele advertentie vind je hier in PDF formaat

Lees verder07

UPDATE Speelschema's Olympia 1 + 2 - seizoen 2016/2017 (competitie)

UPDATE: Het speelschema van Olympia 2 is gewijzigd! 

Schema's Olympia 1 en 2 staan hieronder gepubliceerd in PDF formaat en zijn zodoende ook voor een ieder te downloaden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!, wanneer al erder geopend even met F5 vernieuwen!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verder06

De Grote Clubactie start op 1 oktober!

Olympia doet elk jaar mee aan de Grote Clubactie! Dit levert ons jaarlijks geld op om extra zaken te realiseren die anders niet mogelijk zijn. Zo is vorig jaar een bedrag van meer dan 4.000 euro opgehaald om de panna-veldjes mede te bekostigen. De pupillen van de voetbalschool en de meiden en JO-9, JO-11 en JO-13 worden gevraagd om loten te verkopen. Alle andere teams zullen worden benaderd om zelf loten te kopen.

Lees verder04

Verkoop Olympia kleding v.a. donderdag 25-8

Vanaf komende week kunt u iedere donderdag van 19.30 – 20.30 uur terecht voor het kopen van wedstrijdkleding, trainingspakken, e.d. op de club. De verkoop vindt plaats linksachter in de gang van de kleedkamers. Pinnen is mogelijk. 

Mocht u vragen hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl en dan hoort u z.s.m. van ons.

Beheer Clubkleding’

Lees verder
LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets
VI Voetbalnieuws