nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

27

Verkeershinder rondom Olympia tot oktober 2015

De beker- en binnenkort ook de competitiewedstrijden gaan weer volop beginnen, wat betekent dat er weer vele tegenstanders het terrein van GC&FC Olympia zullen bezoeken. Helaas beschikt onze vereniging niet over een eigen parkeerterrein, waardoor we afhankelijk zijn van de parkeergelegenheid in de directe omgeving. Helaas worden er op dit moment aan de diverse wegen rondom ons sportcomplex werkzaamheden verricht, waar u helaas hinder van zult ondervinden, waarvoor excuus.

Lees verder19

Kärcher Center Rhowax nieuw lid Businessclub

Kärcher Center Rhowax is dé professionele leverancier voor Kärcher reinigingsapparatuur in de regio Rotterdam. Tevens verzorgen zij reparaties en onderhoud aan alle soorten en merken reinigingsmachines.

Lees verder13

Iedere donderdag verkoop Olympia kleding!

Vanaf a.s. donderdag 30 juli zal er voorlopig iedere donderdag Olympiakleding verkocht worden op de club! Dit zal gebeuren tussen 19:30 en 20:00 uur, aan het einde van de gang van de kleedkamers aan de linkerkant! Ook kunnen bestellingen vooraf geplaatst worden. Doe dit even door een mailtje naar secretaris@gcfc-olympia.nl te sturen. 

Lees verder10

Incasso contributie (update)

Zoals eerder gemeld is er een administratief probleem bij onze bank waardoor de automatische incasso van de (half)jaarcontributie uitgesteld moest worden. De oplossing is gelukkig in zicht. Naar verwachting wordt de incasso nu eind augustus uitgevoerd. We houden u op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder10

Speelschema's A1, B1 en C1

Ook de speelschema's van de junioren, uitkomend in categorie A, hebben we inmiddels kunnen opmaken. Bijgevoegd dan ook de schema's van de A1, B1 en de C1 in PDF bestand. Om te kijken of het schema voor jouw team al bekend is, raden we je aan om regelmatig je teampagina op onze website in de gaten te houden, daar even kijken onder Programma en je ziet het snel genoeg. 

Speelschema A1 

Speelschema B1

Speelschema C1

Lees verder05

UPDATE! Speelschema's Olympia 1 & 2 (PDF)

Het speelschema van Olympia 1 en 2 zijn bekend voor het gehele seizoen! Net als vorig jaar, hebben we een overzicht in PDF gemaakt met daarin alle wedstrijden incl. tijdstippen vermeld. Makkelijk om te bewaren of even uit te printen! 

Speelschema Olympia 1

Speelschema Olympia 2

Lees verder05

Voetbaltrainers voor de A3, B3 en B4 gezocht!

Voor onze jeugdopleiding is Olympia op zoek naar trainers/coaches voor de juniorenteams A3, B3 en B4 teams, die in staat zijn om een team met behulp van het opleidingsplan en ondersteuning van het Hoofd Jeugdopleiding en Technisch coördinatoren beter te leren voetballen, te motiveren te begeleiden en te coachen. Naast deze, indien gewenst intensieve, ondersteuning bestaat de mogelijkheid om opleidingen bij de KNVB te volgen. 

Interesse? Mail uw reactie naar onze Hoofd Jeugdopleiding Carl Flux. Zijn e-mailadres is: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder05

Start trainingen jeugdteams + trainingsschema

Op zaterdag 8 augustus gaan de eerste jeugdtrainingen weer beginnen. Om te zien in welk team je bent ingedeeld (of uw zoon/dochter), kijk dan even op de teampagina's. De volgende teams starten op de volgende data:

Zaterdag 8 augustus : C1, C2
Dinsdag 11 augustus : A1, A2, B1, B2
Dinsdag 18 augustus : D1, D2, E1 tm E4, F1 tm F4
Maandag 24 augustus : Overige junioren en pupillen

Let op: De D1 en D2 trainen vanaf dinsdag 18 augustus samen op de tijd van de D1. Op later aangegeven datum worden deze teams gesplitst en gaan de tijden van het trainingsschema in. 

Hierbij het trainingsschema in PDF bestand.

Lees verder13

Vacatures Clubhuis

Wij  hebben onlangs, onder dankzegging, afscheid genomen van Roland van den Ban  als verenigingsmanager. De diverse taken en activiteiten rondom ons fraaie nieuwe clubhuis  zijn opnieuw ingedeeld. Wij zijn bezig om een nieuwe barcommissie te formeren om dit alles in goede banen te leiden. Rob Dekker zal dit traject als interim-manager begeleiden. Veel taken zijn al ingevuld, maar voor deze nieuwe barcommissie zoeken wij nog enthousiaste mensen om het team te completeren. Specifiek zijn wij op zoek naar invulling van de navolgende vacatures:

Lees verder10

Inleveren pasfoto voor spelerspas (update 27 augustus)

De eerste wedstrijden staan binnenkort weer op het programma. Toch is er nog een flink aantal spelerspassen niet verlengd omdat de nieuwe pasfoto nog ontbreekt. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

De pasfoto, met op de achterkant naam en geboortedatum, kan worden ingeleverd bij of opgestuurd naar:

Wijnand Stehouwer
Groenhovenweg 325
2803 DH  Gouda

Houd dit bericht in de gaten voor regelmatige updates! 

Lees verderAgenda

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Parkeershinder bij GC&FC Olympia - Friday, August 28, 2015

Leids ontzet 3 oktober - Friday, August 28, 2015

Reglementen KNVB beker district West II - Friday, August 28, 2015

Vrije teams weekend 5 en 6 september - Thursday, August 27, 2015

Uitzonderingsregeling spelerspas verlengd - Thursday, August 27, 2015

Fair Play competitie F-pupillen start 5 september - Wednesday, August 26, 2015

Spelregels 9 x 9 competitie voor E-klassers - Tuesday, August 25, 2015

Jan van Veen overleden - Tuesday, August 25, 2015

Meld je aan voor de inspiratiemarkt 'Lekker Bezig' - Saturday, August 22, 2015

Geen spelerspas? - Friday, August 21, 2015

Nieuwe functies Sportlink Club - Friday, August 21, 2015

Jeugdvoetbal op andere momenten dan zaterdag - Thursday, August 20, 2015

Lid van Verdienste Frans Pikaar overleden - Wednesday, August 19, 2015

Seizoensopening Derde klasse A zondag - Monday, August 17, 2015

Vrije teams weekend 29 en 30 augustus - Friday, August 14, 2015

Laatste tweets