nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

22

UPDATE: Olympia - AGE-GGK (VR Cup) gaat DOOR!!

De herkeuring is gedaan en het veld is goedgekeurd; de wedstrijd Olympia - AGE-GGK in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup gaat DOOR!

Lees verder17

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 7+8

Dag 7 alweer, de zondag en voor vandaag, staat er, naast het verplichte ontbijt en diner, een vrije dag op het programma. Dat betekent echter niet dat er niets bijzonders ondernomen wordt. Een aantal jongens blijven bij het hotel, een aantal zoekt het strand, sommigen gaan ergens de wedstrijden van de eigen favoriete ploeg op tv kijken. Maar, er is ook een groep die vertrok naar de vulkaan de Teile, om daar naar de top te gaan, die ligt op ruim 3000 meter hoogte. Gelukkig met alle smartphones etc. van deze tijd zijn daar schitterend mooie foto's en filmpjes van gemaakt, zodat we ook deze met het thuisfront kunnen delen in ons een-na-laatste videoverslag van dit trainingskamp.

Lees verder15

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 6

Eerst nog even terug naar de vrijdag, waar de Strijd der Titanen gespeeld werd. De beelden van dit spektakel zijn nu online te bekijken in een videoverslag via de volgende link: Videoverslag dag 5. 

En voor je het weet is het dan alweer zaterdag en staat de laatste training van deze week op het programma. Maar, voor het zover is, wordt er eerst nog een teamfoto gemaakt én hebben we speciale gasten, want worden we gevolgd door een Spaanse cameraman gedurende deze training en alles wat daarbij komt kijken. Dit voor een promo, die we later met jullie zullen delen. 

Lees verder14

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 5

Het verslag van de 5e dag, maar eigenlijk eerst nog even terug naar de donderdag, de donderdagavond wel te verstaan. Een traditie tijdens het Trainingskamp is het gezamenlijk bezoek aan de Best Karaoke Bar on the Rock. Bij diezelfde traditie hoort ook dat alle "debutanten" voor wat betreft het Trainingskamp (spelers of staf, maakt niet uit) een zelfgekozen nummer ten gehore brengen. Dit brengt een hele leuke variatie aan nummers en acts met zich mee, en zo leert men elkaar ook buiten het veld weer eens een op een andere manier kennen. Een korte impressie van dit bezoek, incl. de optredens, is te vinden in deze link: Videoverslag dag 4 (deel 2).

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife - Dag 4

Vanmorgen zijn er wederom gesprekken met de spelers en uiteraard het behandelen van de pijntjes/blessures van de diverse spelers. Na de middag werd er afgereisd naar het prachtige Tenerife Top Training complex, waar het jaarlijkse Beach Voetvolleybal Toernooi werd gehouden. De door de spelers (en staf) zelf samengestelde teams vochten mooie duels met elkaar uit op de prachtige Beachvolleybal velden, wat weer de nodige leuke foto's opleverde; deze zijn te bekijken op onze Facebookpagina via de volgende link: Beachvoetvolley Toernooi 2017.

Lees verder12

BusinessClub Olympia PS4 FIFA'17 Toernooi voor junioren!

Vrijdag 17 februari a.s. wordt vanaf 18:30 uur het jaarlijkse FIFA PS4 Toernooi weer georganiseerd, ook ditmaal gesponsord door de Businessclub GC&FC Olympia. Het toernooi is voor alle spelers van de JO-19, JO-17 en JO-15. Inschrijven kan met een mailtje naar Orbo via voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl voor 15 januari! En doe dit snel want het maximaal aantal deelnemers is 40! De deelname is gratis en je krijgt 1 consumptie! Wees er snel bij en wie weet ben jij dan de PS4 FIFA'17 Kampioen van Olympia! 

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife - Dag 3 (deel 2)

Vanavond stond de wedstrijd van Olympia 1 op het programma, welke om 20:30 uur werd afgetrapt. Tegenstander is C.D. Buzanada, uitkomend in de Spaanse Tercera Division, de 3 divisie wat vergelijkbaar is met de hoofdklasse in Nederland. Olympia speelde een sterke 1e helft, waarin het vooral in de omschakeling erg scherp is. Al na 14 minuten staat de 0-1 op het scorebord, door een prima goal van Daley Starreveld. Buzanada mag het overwicht hebben qua balbezit, maar Olympia blijft scherp, wat ons in de 28e en 30e minuut 2 goals oplevert, beide van de voet van Laurens Bogaard. Net voor rust doet Buzanada echter iets terug, waardoor de 1-3 valt. Een goal waar zowel de grensrechter (die duidelijk appelleerde voor buitenspel) als ook de Olympia aanhang niet helemaal eens; dit was toch echt buitenspel. Tot overmaat van ramp viel vlak daarna ook nog de 2-3, waarmee we ook de rust ingaan. 

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 3 (deel 1)

Vanmorgen werd de dag begonnen met de spelersgesprekken door de trainers met de spelers uit hun elftal. Daarnaast was er ook de tijd en gelegenheid voor de spelers om zich te laten verzorgen door de medische staf, hetzij na de wedstrijd van gisteren, hetzij ter voorbereiding op de training van vanmiddag. 

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 2 (deel 2)

De eerste oefenwedstrijd op het programma, die van Olympia 2 tegen Atletico Chenet, een team uitkomend in de Spaanse 6e divisie, vergelijkbaar met de 3e/4e klasse zondag in Nederland. De wedstrijd begint later dan gepland, daar we eerst bij aankomst nog een voorwedstrijd zien tussen 2 jeugdploegen, Om 21:30 uur (spaanse tijd) wordt de bal dan aan het rollen gebracht en Olympia komt al snel op voorsprong door Stojan Lazarov. Na een ruim half uur spelen is het Mo Belali die de 2-0 op de borden zet, en eigenlijk had de 3-0 al op de borden moeten staan, helaas werd een goede goal van Milan van der Zwet (onterecht) afgekeurd. 

Lees verder10

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 2 (deel 1)

Dag 2 van het Trainingskamp en de ochtend staat in het teken van de verzorging van de spelers. Dit betekent dat een groot deel zich laat behandelen door onze medische staf bestaande uit Rianne, Bart Jan en Philip. De pijntjes worden onder handen genomen en er wordt gekeken met de reeds geblesseerde spelers hoe deze tijdens de 1e training vanmiddag kunnen meedoen  Belangrijk, want het herstellen na een blessuren moet met de juiste zorg en aandacht gebeuren! 

Lees verder10

Vrijdag 20 januari start “Techniekcursus Olympia” Voorjaar 2017

13 januari gratis proeftraining voor alle Olympianen!

Vrijdag 20 januari gaat de Interne Voetbalschool van Olympia weer van start. De extra techniektrainingen zijn uitsluitend voor JO9, JO11, JO13 pupillen en JO15 junioren van Olympia. De Interne Voetbalschool is een initiatief van Olympia in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek.
JO9 en JO11 pupillen trainen van 17.00-18.00 uur; JO13 pupillen en JO15 junioren trainen van 18.15-19.15 uur 

 

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife 2017 - Dag 1

Vanmorgen om 03:00 is het druk in de kantine van Olympia; er wordt verzameld voor het vertrek naar Tenerife voor het jaarlijkse Trainingskamp van de selectie. Een ieder meldt zich met geldig ID bewijs bij Hoofd Trainingskamp Aad en tegen half vier zit een ieder in de bus, welke tevens is volgeladen met de nodige bagage. En dan is het voor de bus allemaal even teveel en is die oneffenheid in de straat bij de ingang van het terrein toch een serieus obstakel, en moet een ieder uit de bus, zodat deze hindernis genomen kan worden! Gelijk iedereen goed wakker, zullen we maar denken. En dan lukt het wel, kan een ieder weer instappen en kan de weg naar Schiphol ingezet worden. 

Lees verder07

Vacature: Coördinator Jeugdtoernooien (vrijwilligers taak)

Voor de commissie Jeugdtoernooien zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. 

Een korte omschrijving:

- De coördinator jeugdtoernooien zorgt, samen met zijn/haar jeugdtoernooicommissieleden, voor zowel de uit- als de thuistoernooien voor de jeugdteams van Olympia (JO/MO13-11-09).
- Tevens vertegenwoordigt de coördinator de toernooicommissie in de Jeugdcommissie van GC&FC Olympia.

De complete vacature is te lezen in deze PDF. 


Lees verder14

Parkeren voor bezoekers GC&FC Olympia

Veel tegenstanders bezoeken gedurende het seizoen GC & FC Olympia. Helaas beschikt onze vereniging niet over een eigen parkeerterrein, waardoor we afhankelijk zijn van de parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij adviseren u uw auto te parkeren op het parkeerterrein bij Sporthal de Mammoet. aan de Calslaan 101. Daarna is het enkele minuten lopen richting ons sportcomplex aan de Bodegraafsestraatweg. Hiervoor volgt u de volgende route: 

U vertrekt vanaf het parkeerterrein, linksaf de Calslaan op. Vervolgens gaat u rechtsaf de Groen van Prinsterersingel op, daarna gaat u linksaf naar het Omlooppad. Als u deze uitloopt steekt u vervolgens de weg over en ziet u het sportcomplex van Olympia op nummer 52.(zie ook het kaartje bij dit bericht)

Lees verder12

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2017

Uiteraard vindt er ook dit jaar weer een Nieuwsjaarsreceptie plaats, op zondag 1 januari 2017. Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd, uiteraard met aanhang, en vanaf 16:00 uur welkom in ons clubhuis om met elkaar te toasten op een mooi, sportief nieuwjaar. 

Lees verder07

UPDATE Speelschema's Olympia 1 + 2 - seizoen 2016/2017 (competitie)

UPDATE: Het speelschema van Olympia 2 is gewijzigd! 

Schema's Olympia 1 en 2 staan hieronder gepubliceerd in PDF formaat en zijn zodoende ook voor een ieder te downloaden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!, wanneer al erder geopend even met F5 vernieuwen!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verderAgenda
di 24 jan 20:00 Schoonhoven O/23 - Olympia O/23
ma 30 jan 20:30 Bestuursvergadering
vr 03 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 10 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
di 14 feb 20:00 Commissie Normen en Waarden
vr 17 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 17 feb 19:00 FIFA Toernooi 2017
vr 24 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 24 feb 19:00 Workshop "gedrag (geen) probleem"
vr 03 mrt 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
12345

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets