nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Alphense Boys nemen drie punten mee uit Gouda


In de eerste helft is het duel in evenwicht en zijn er nauwelijks scoringskansen. Na rust zijn de bezoekers uit Alphen duidelijk sterker en weten dat overwicht met 0-2 ook in de stand uit te drukken. 

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

02

Jan Chris Kuipers nieuw Hoofd Jeugdopleiding Olympia

Olympia is zeer content dat het Jan Chris Kuipers bereid heeft gevonden om Carl Flux op te volgen als Hoofd Jeugdopleiding. Kuipers was reeds als trainer aan onze jeugdopleiding verbonden. Met de inspirerende manier waarop Jan Chris als trainer/coach gestalte geeft aan de technische-, tactische-, fysieke- en sociale ontwikkeling van onze jeugdspelers én zijn collega trainers/coaches, heeft Olympia de afgelopen periode goede ervaring opgedaan. Per 1 januari 2017 zal Jan Chris mede daarom in zijn nieuwe functie als Hoofd van onze Jeugdopleiding starten, voorlopig nog in combinatie met het trainen en coachen van J013-1.

Lees verder01

Kunstgrasvelden met rubber granulaat update 1 december

Afgelopen weekend zijn door de NOS de eerste resultaten van een onderzoek naar schadelijke stoffen in rubbergranulaatkorrels op kunstgrasvelden in opdracht van de bandenbranchevereniging VACO gepubliceerd. De meeste van deze SBR granulaatkorrels worden gemaakt van autobanden. De onderzochte velden voldoen ruim aan de huidige officiële Europese norm voor rubbergranulaatkorrels. De korrels voldoen echter qua samenstelling niet aan een nieuwe norm, die sinds 2015 voor o.a. speelgoed en fopspenen geldt in Europa.

Lees verder29

Inschrijven Oliebollentoernooi

Donderdag 29 december is het weer zo ver! Dan vindt het allerleukste toernooi van het jaar plaats: het Oliebollen toernooi! Het toernooi is van 9:00 tot 12.00 uur voor de F-teams en Voetbalschool.  Voor de E-teams is het toernooi van 12:30 tot 15:30 uur. Inschrijven is mogelijk tot 16 december a.s. en de kosten bedragen 3 euro per persoon.

Lees verder23

Trainer / Coach gezocht voor de JO19-1

Onvoorziene, plotselinge wijziging in de persoonlijke omstandigheden van de trainer / coach van ons selectieteam JO19-1 maakt het voor hem niet mogelijk om dit talentvolle team verder te (bege)leiden. Daarom zijn wij voor ons Junioren selectieteam JO19-1 op zoek naar een Trainer/Coach.

Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugdspelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC-3 of bereid (om in de toekomst) de KNVB opleiding daartoe te volgen. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, in de regel, op dins- en donderdagavonden geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden. 

Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl
De gehele advertentie kunt u inzien via dit PDF bestand.

Lees verder17

Kerstklaverjassen vrijdag 16 december, schrijf je nu in!

Vrijdag 16 december staat het traditionele Kerstklaverjassen weer op het programma, en kunt u weer een gezellig kaartje komen leggen! Er zijn voor een ieder weer mooie prijzen te winnen. Uiteraard wordt er weer afgesloten met een gezellige loterij en een heerlijke borrel! 

De kantine is deze avond geopend vanaf 19:00 uur en het klaverjassen begint om 20:00 uur. Kosten voor deelname zijn € 5,- p.p u kunt zich hier inschrijven of d.m.v. het inschrijfformulier in de kantine!

Lees verder15

Vooraankondiging ALV op 12 december a.s.

Op maandag 12 december a.s. zal om 20:30 uur de Algemene Leden Vergadering van GC&FC Olympia weer plaatsvinden in ons clubhuis. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn hierbij van harte welkom. Relevante stukken zijn vanaf begin december a.s. op te vragen via de secretaris van Olympia, per email via secretaris@gcfc-olympia.nl te bereiken. Houd de site hiervoor in de gaten.
 
Het bestuur

Lees verder15

Extra verkoop Olympia kleding en materialen!

Uiteraard kunt u ook uw inkopen voor de feestdagen bij ons doen. Van trainingspak tot regenjack, paraplu, wintermuts, trainingstrui, trainingsbroek, trainingsshirt lange mouw, trainingsshirt korte mouw, miniballetje, tenuetje om op het raam te plakken, tassen, trainingskousen, keepersshorts, keepersshirts etc. etc. 

Iedere donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur zijn wij "geopend" achterin de gang bij de kleedkamers aan de linkerkant. Van 16 november tot en met 14 december a.s. ook woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur. U kunt uw bestelling via de mail, secretaris@gcfc-olympia.nl doorgeven zodat deze kan worden gereserveerd of kom even langs op de vermelde tijdstippen. Heeft u vragen mail dan ook even, wat niet op voorraad is, kan worden besteld.

Lees verder07

UPDATE Speelschema's Olympia 1 + 2 - seizoen 2016/2017 (competitie)

UPDATE: Het speelschema van Olympia 2 is gewijzigd! 

Schema's Olympia 1 en 2 staan hieronder gepubliceerd in PDF formaat en zijn zodoende ook voor een ieder te downloaden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!, wanneer al erder geopend even met F5 vernieuwen!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verderAgenda
di 06 dec 20:00 Olympia O/21 - FC Oudewater O/21
ma 12 dec 20:30 Algemene Leden Vergadering
di 13 dec 20:00 Commissie Normen en Waarden
vr 16 dec 19:00 Kerstklaverjassen
do 29 dec 08:30 Oliebollentoernooi
di 24 jan 20:00 Schoonhoven O/23 - Olympia O/23
vr 03 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 10 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 17 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
vr 24 feb 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
123

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets