nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Olympia verliest bij VOC, kansen nacompetitie niet meer in eigen hand


In de beginfase is het sleutelduel in Rotterdam meer spannend dan goed. VOC is meer gedreven en heeft het betere van het spel. Vlak voor rust wordt het 1-0. Olympia is aanvallend machteloos en na de 2-0 krijgt de thuisploeg nog legio kansen om de score uit te bouwen.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

18

Trainingstijden JEUGD per heden!!

Afgelopen week zijn de trainingen gestart voor de selectie- en niet selectieteams ingedeeld met het oog op komend seizoen. Hier is nogal wat verwarring ontstaan omtrent de trainingstijden. Om alles duidelijk en inzichtelijk te krijgen, staan onder de Algemene pagina's per categorie (O19/O17 etc.) de juiste tijden vermeld. Ook plaatsen we in dit bericht de tijden, die vanaf heden dus gelden, dit seizoen uit. 

We hopen dat het nu voor een ieder duidelijk is en een ieder op de juiste tijden komt trainen. 

 

Lees verder15

Uitnodiging ALV op maandag 28 mei om 20:30 uur

Binnenkort ontvangen alle leden via de mail een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van 28 mei a.s. om 20.30 uur. Houd uw mailbox in de gaten, wij rekenen op uw aanwezigheid. De uitnodiging kunt u ook hier lezen.

Het Bestuur


 

 

Lees verder14

Weer feestje bij eerste deel Stroopwafeltoernooi

Hemelvaartsdag was de derde editie van het door de toernooicommissie van Olympia georganiseerde Stroopwafeltoernooi. In de ochtend speelden 12 niet selectie-teams met de jongste pupillen van verschillende verenigingen wedstrijdjes op het hoofdveld. In de middag de iets oudere pupillen met 7 tegen 7 wedstrijden. Alles was weer tot in detail geregeld met een mooi programmaboekje en heel veel vrijwilligers vanuit onder meer de 35+ voetballers. Omroeper Orbo praatte de wedstrijden aan elkaar. En natuurlijk ontbrak Olympiaantje ook niet. Een feestje.

Lees verder08

NIEUW: Olympia's vrijdagmiddagborrel!

Je leest het goed, vanaf de lente maanden kun je elke laatste vrijdag van de maand direct uit je werk naar de vrijdagmiddagborrel van Olympia. Vanaf 17:00 uur kan er onder het genot van een ontspannend muziekje lekker geborreld worden en een burgertje worden gegeten. Als klap op de vuurpijl start tijdens deze eerste editie om 20:00 uur de Pubquiz! Neem gerust je partner, vrienden, vriendinnen of familie mee, we gaan er een gezellige avond van maken. Op 25 mei de eerste! 

Lees verder01

Voorbereiding seizoen 2018-2019 start vanaf 14 mei

Vanaf 14 mei starten we met de selectietrainingen voor jeugdspelers, met als doel om voor de zomer duidelijkheid te hebben over de indeling van de jeugdspelers voor het komend voetbalseizoen 2018-2019. Er is nu een voorlopige indeling gemaakt in selectie- en niet-selectiespelers. Dit is gedaan op basis van ervaringen van leiders, trainers en technische staf. Daarbij wordt gekeken naar voetbaltechnische vaardigheden, mentale en fysieke kwaliteit en ook tactisch inzicht is belangrijk. En er is gekeken naar gedrag omdat normen en waarden belangrijk zijn binnen Olympia. 

Voor de selectietrainingen vanaf de meivakantie tot medio juni geldt de voorlopige indeling, zoals deze op de website is te vinden op de startpagina van de Jeugdopleiding.

Tevens staan de indelingen op de algemene pagina's van de leeftijdscategorie waarin je volgend seizoen uitkomt:

Speel je volgend seizoen in de VBS, staat je indeling op deze pagina: Voetbalschool
Speel je volgend seizoen in de O8/O9, staat je indeling op deze pagina: O8 O9 algemeen
Speel je volgend seizoen in de O10/O11, staat je indeling op deze pagina: O10 O11 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O12/O13, staat je indeling op deze pagina: O12 O13 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O15, staat je indeling op deze pagina: O15 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O17, staat je indeling op deze pagina: O17 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O19, staat je indeling op deze pagina: O19 Algemeen

Voor diverse jeugdspelers kan dit betekenen dat hun trainingstijden vanaf 14 mei anders zijn. Let op het trainingsschema dat op de website staat. (en verderop in dit bericht)

 

Lees verder30

Techniek hardlooptrainingen op zondag

Vanwege het enthousiasme in een groeiende groep lopers gaan we door met de hardlooptrainingen op zondagmorgen in de maanden mei en juni tot de zomersluiting van Olympia. Jong, ouder, geoefend loper of starter: iedereen is van harte welkom op zondagmorgen om 10.00 uur! Het programma wordt afgestemd op de bij de training aanwezige deelnemers. Loopschoenen en makkelijk zittende kleding zijn gewenst. De trainingen worden gegeven door Saïd Kanfaoui en Andy Koolmees. Zie poster in de bijlage van dit bericht voor meer informatie. 

Lees verder25

Internationaal voetbalgezelschap op de maandagavond

Bijna 20 nieuwe Gouwenaren, afkomstig uit Syrië, Eritrea, Birma en Sudan, zijn actief in de drie weken geleden gestarte trainingsgroep voor statushouders op maandagavond. Warming up, techniek oefeningen en een gemixt partijtje met zaterdag 2. Onder leiding van trainers Edo, Omar en Wladimir hebben de deelnemers zichtbaar heel veel plezier in het samen voetballen. 

Lees verder18

Technisch Jeugd Coördinator Pupillen gezocht!

Wij zoeken een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Pupillen 

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal. 

Enthousiasme & voetbalinhoud
We zijn op zoek naar een enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 7 t/m 11 jaar. Het gaat daarbij om kinderen die GEEN selectie spelen; het grootste deel van de jeugdspelers van Olympia en dus heel belangrijk voor de vereniging. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding van de jeugdafdeling van de vereniging. Je organiseert en  coördineert centrale trainingen op maandag- en woensdagmiddag. Op dit moment gebeurt dat in circuitvorm, samen met een tiental trainers waar jij de leiding over hebt. Tijdens deze trainingen gaat het vooral om plezier en het baas over de bal zijn.

Daarnaast ben je verantwoordelijk  voor de voetbalschool, speel je een belangrijke rol bij de indeling van teams, adviseert het Hoofd Jeugdopleiding en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor ouders. Je bent sociaal vaardig, vindt het leuk om met jonge kinderen & andere trainers samen te werken, hebt leidinggevende kwaliteiten en beschikt over voetbalinhoud. Affiniteit met techniektraining is een pré. Je hebt minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen.

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder10

Trainer voor de JO17-2 gezocht!

Voor ons O17-2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer.

Ontwikkeling centraal 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. 

Stevig & sociaal vaardig 

We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch, fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald, liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze talentvolle groep speelt competitie op 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 18.30  tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom 

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verderiDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
do 31 mei 19:00 Oudjaarsavond
za 02 jun 11:00 Bumpervoetbal
ma 11 jun 20:30 Herhaalde Activiteit: tot 11-6-2018 (totaal 10 events) JC Vergadering
za 16 jun 08:00 Hoge prioriteit Pupillenkamp
za 25 aug Goudsche Derby Dag (contactpersoon: Aad Dols 06 54230330)
za 25 aug 08:30 Generation Next

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws
België zonder Nainggolan naar WK - maandag 21 mei 2018

Tuchel deelt plannen met Neymar bij PSG - maandag 21 mei 2018

Transfers Buitenland: 'Alderweireld en Martial kunnen van club wisselen' - maandag 21 mei 2018

Ibrahimovic slaat tegenstander en moet vrezen voor lange schorsing - maandag 21 mei 2018

Nietige sprookjesclub Huesca debuteert in La Liga na historische promotie - maandag 21 mei 2018

Pirlo geniet van Seedorf-beauty in grandioos afscheidsduel - maandag 21 mei 2018

Matig Wolfsburg overleeft play-off en stopt opmars Holstein Kiel - maandag 21 mei 2018

'Arsenal kiest voor Emery als nieuwe manager' - maandag 21 mei 2018

Stomverbaasde Nainggolan: 'Als een zieke, die vecht tegen de dood' - maandag 21 mei 2018

Van der Vaart neemt met Deense landstitel afscheid van Midtjylland - maandag 21 mei 2018

Argentijnse WK-selectie: geen Icardi, wél Tagliafico - maandag 21 mei 2018

Transfers Nederland: Diemers overweegt langer verblijf bij De Graafschap - maandag 21 mei 2018

Kortom - Ajax Vrouwen kampioen, Corluka twijfelgeval voor WK - maandag 21 mei 2018

Promes weet wat Oranje mist, extra bagage voor De Guzman - maandag 21 mei 2018

Het verhaal achter de promotie van FC Emmen - maandag 21 mei 2018

Het verhaal achter de promotie van De Graafschap - maandag 21 mei 2018

Grappende Klopp looft Van Dijk in aanloop naar Champions League-finale - maandag 21 mei 2018

Ghoochannejhad en Jahanbakhsh overleven WK-schifting Iran - maandag 21 mei 2018

Gefrustreerde Nainggolan stopt als international na missen WK - maandag 21 mei 2018

Spanje laat Morata en Fàbregas buiten sterrenensemble voor WK - maandag 21 mei 2018