nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Olympia sluit af met puntendeling tegen Nieuwerkerk


Na een snelle 0-1 laat Olympia in de slotwedstrijd van het seizoen weer regelmatig goed voetbal zien. Er komen kansen en de verdiende gelijkmaker halverwege de eerste helft. Olympia is beter maar verzuimt voor rust nogmaals te scoren. Na rust zijn de teams gelijkwaardig en er wordt niet meer gescoord. 

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

25

Cas Reebeen overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerd clublid Cas Reebeen op dinsdagmiddag 23 mei is overleden. Cas werd in 1954 lid van Olympia en was dus al 63 jaar lid van onze vereniging. Wij wensen zijn echtgenote Rieneke, dochters Mariska en Claudia, hun partners Eric en Harry en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Cas was een markante persoonlijkheid, charmant en met droge humor, met veel vrienden binnen de Olympia familie die we ook veel sterkte toewensen.

Lees verder30

Programma activiteiten Olympia Oudejaarsavond 31 mei va. 20:00 uur

A.s. woensdag is het Oudejaarsavond bij Olympia de avond dat we de verjaardag van onze club vieren. Zorg dat je erbij bent op woensdagavond 31 mei. Op het programma staan o.a.:

·        Uitslag verkiezing Olympia 1e elftal speler van het afgelopen seizoen
·        Huldiging kampioensteam vrouwen 1, het enige kampioensteam dit jaar
·        Huldiging Oldstars 1886 voor winnen van de Boss Cup
·        Benoeming van zeer gewaardeerde Olympiaan tot lid van verdienste
·        Viering van de 131e verjaardag van Olympia (opgericht 1 juni 1886)

En we bedanken deze avond uiteraard ook al onze Olympia vrijwilligers weer voor hun geweldige inzet in het afgelopen voetbalseizoen 2016/2017. We rekenen op je komst!

 

Lees verder26

Tweede editie Stroopwafeltoernooi is top!

Hemelvaartsdag speelden 32 JO9 en JO11 pupillenteams bij voetbalvereniging Olympia mee in het Stroopwafeltoernooi. De tweede editie voor niet selectieteams was wederom een superleuk sportief evenement.

Lees verder24

Aankondiging Speldendragersbijeenkomst 15 september 2017

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse Speldendragersbijeenkomst plaats in ons clubhuis. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Voor een welkomstdrankje en een buffet wordt gezorgd.

Noteer vast in de agenda, verdere informatie over aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Lees verder22

Uitnodiging Olympia Oudjaarsavond 31 mei vanaf 20.00 uur.

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor de Oudjaarsavond op woensdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in het clubhuis. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 131e verjaardag van Olympia.

U bent toch ook van de partij?


Het Bestuur

Lees verder20

Eerste Mini Stars toernooi een feestje!

Onder een voorzichtig zonnetje speelden 16 teams uit de jongste jeugd van verenigingen uit Gouda en omgeving in het eerste Mini Stars toernooi bij GC&FC Olympia op zaterdag 20 mei. De voetbalvorm zonder scheidsrechter zal komend seizoen op alle voetbalvelden te zien zijn in de KNVB-competitie 4 tegen 4 voor deze leeftijdsgroep en bij de onder 8 jaar (O8) en onder 9 jaar (O9) competitie, de vroegere F-jeugd.

Lees verder19

Einde competitie, start toernooienseizoen

Zaterdag 20 mei worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. JO19-1 en JO17-1 (zaterdag 12.30 uur thuis eerste wedstrijd tegen Laakkwartier) spelen in de jeugd nog nacompetitie.

Einde competitie, start van het toernooien seizoen. Vrijwel alle jeugdteams doen de komende week met dank aan de toernooiencommissie mee aan een toernooi, uit of thuis. Supporters zijn uiteraard van harte welkom bij de toernooien of andere activiteiten!

Lees verder18

Spelers en keepers voor JO19-1 gezocht voor seizoen 2017/2018

Voor het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018) is GC&FC Olympia op zoek naar spelers en keepers voor het hoogste jeugdteam, de JO19-1. Inmiddels hebben al enkele spelers zich aangemeld, maar we zijn nog steeds op zoek Ben je geboren in 1999 of 2000 en ben je voor aankomend seizoen op zoek naar een sportieve uitdaging, meld je dan snel aan! Voor aanmelden of meer informatie, graag contact opnemen met de trainer van de JO19-1, Tayeb Belhaddad op 06-81818817.

Momenteel is de JO19-1 uitkomend in de Hoofdklasse, maar komende weken wordt er gestreden voor promotie naar de 4e Divisie via de nacompetitie!

Lees verder17

Oldstars 1886 overtreft zichzelf in Veldhoven: toernooiwinst!

Sinds een jaartje regent het op vrijdagmiddagen bejaarde voetballers (60-plussers) op het Olympia-veld. Verzamelnaam: Oldstars 1886. Trefwoord: Walking Football.

Wandelen
Onder leiding van de ooit snoeiharde Olympia-voorstopper Vincent Govers (67) wandelen deze oude voetbalgebakjes zich in het zweet. Wandelen, want anders had deze voetbalvariant wel Running Football geheten. Inmiddels bestaat de selectie uit 18 man. Uitbreiding is welkom. Grootste gemene deler: liefde voor het spelletje dat voetbal heet. Inclusief de nazit die daar zo onlosmakelijk aan verbonden is.

Lees verder11

Vrijwilligers gezocht Stroopwafeltoernooi

Op donderdag 25 mei en maandag 5 juni wordt bij Olympia voor het 2e jaar ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi georganiseerd. Voor deze dagen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers (20 per dag) die ons willen ondersteunen bij dit toernooi. 

Wij zijn op zoek naar mensen voor de volgende taken.

- Opbouwploeg (voor 8.30)
- Ontvangstcomité
- Verkeersregelaars/parkeertoezicht
- Toezichthouders toernooi
- Toezichthouder pannatoernooi
- Toezichthouder overig
- Opruimploeg
- Bar/Kantine

Kijk voor meer informatie op de site van Olympia, bij vereniging, evenementen, stroopwafeltoernooi. Helpt u mee om ook dit jaar het toernooi weer een groot succes te laten worden!

Stroopwafeltoernooicommissie

Lees verder04

Olympia’s Open Boules 2017

Donderdagavond 15 juni (vanaf 19:00 uur) en zaterdagmiddag en –avond (vanaf 12 uur) 17 juni wordt er weer gejeudebouled tijdens Olympia’s Open Boules. Er kan worden ingeschreven door maximaal 16 koppels, waarvan wordt verwacht dat deze op beide dagen aanwezig zijn (begin er anders niet aan!). Inschrijving bedraagt € 50,- per koppel, waarvoor wordt geluncht, gedronken en gedineerd. 

Welk koppel is in staat om het duo Ten Brink/Groenland van de troon te stoten? Er zal gestreden worden in 2 poules van 8 koppels en de loting hiervoor zal plaatsvinden op donderdagavond 8 juni. Inschrijven kan vanaf a.s. donderdagavond op het formulier in de kantine (links bij binnenkomst hoofdingang).

Lees verder30

Barpersoneel gezocht!

Wie van onze leden heeft een dochter/zoon die een bijbaantje zoekt en die het leuk vindt om achter de bar c.q. keuken te staan van Olympia. De barcommissie is op zoek naar deze mensen (leeftijd vanaf 16 jaar) die zaterdags en/of zondags bar- c.q. keukenwerkzaamheden willen doen. Flexibele inzet qua werkdagen is gewenst. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar de barcommissie via barcommissie@gcfc-olympia.nl en je krijgt van hen dan z.s.m. een reactie!

 

Lees verder24

Start selectieperiode voor seizoen 2017/2018

Het seizoen zit er weer bijna op, de meivakantie komt er aan en na de meivakantie starten we op 8 mei alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017/2018. Deze periode duurt tot en met de laatste trainingsweek die eindigt op 9 juni a.s. Voor de zomervakantie worden de nieuwe teams en selectiegroepen bekend gemaakt. 

Een mooie en belangrijke periode met selectietrainingen en soms ook oefenwedstrijden. Tijdens deze trainingen zullen vooral veel kleine partijvormen worden gedaan. Daarin komen spelers vaak aan de bal, zijn er veel duels en kunnen ze goed worden beoordeeld. Spelers kijken er al lang naar uit om naar een volgende leeftijdsgroep te gaan, anderen willen echt graag in een hoger team spelen en weer andere spelers willen graag gezellig bij hun vriendjes spelen.

 

Lees verder21

Trainer/Coach voor de VR1 gezocht!

Sinds 2012 biedt Olympia ook vrouwenvoetbal. Inmiddels zijn er twee vrouwenteams en is het talentvolle VR1 gepromoveerd naar de 2e klasse zondag! 

Voor dit ambitieuze VR1 team zoeken wij een even ambitieuze Trainer/Coach.

Lees verder09

Sluiting accommodatie ter voorbereiding op seizoen 2017/2018

Van maandag 26 juni tot en met maandag 31 juli a.s. is de accommodatie gesloten voor ALLE activiteiten. Hierop zijn géén uitzonderingen. Wij verzoeken u vriendelijk hier notie van te nemen en hiermee rekening te houden bij het plannen van bijeenkomsten, vergaderingen, besprekingen, etc. Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

Het Bestuur

Lees verder07

UPDATE Speelschema's Olympia 1 + 2 - seizoen 2016/2017 (competitie)

UPDATE: Het speelschema van Olympia 2 is gewijzigd! 

Schema's Olympia 1 en 2 staan hieronder gepubliceerd in PDF formaat en zijn zodoende ook voor een ieder te downloaden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!, wanneer al erder geopend even met F5 vernieuwen!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verderAgenda
wo 31 mei 13:30 Herhaalde Activiteit: tot 14-6-2017 (totaal 28 events) Olympia's Jeu de Boules
vr 02 jun 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
za 03 jun ONEC Toernooi te Groningen
ma 05 jun 09:00 Stroopwafeltoernooi
ma 05 jun 09:00 't Goudsche Stroopwafel Toernooi (D)
wo 07 jun 13:30 Herhaalde Activiteit: tot 14-6-2017 (totaal 28 events) Olympia's Jeu de Boules
vr 09 jun 15:00 Herhaalde Activiteit: tot 9-6-2017 (totaal 38 events) Training Old Stars 1886
za 10 jun 09:00 Pupillenkamp
di 13 jun 20:00 Commissie Normen en Waarden
wo 14 jun 13:30 Herhaalde Activiteit: tot 14-6-2017 (totaal 28 events) Olympia's Jeu de Boules
123

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets
VI Voetbalnieuws