nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom!

De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een vereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 800 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

01

Olympia treft Jodan Boys in beker

De KNVB heeft de indelingen van de competitie- en bekerpoule voor de standaardteams bekend gemaakt. In de beker is Olympia gekoppeld aan stadgenoot Jodan Boys. De andere opponenten zijn zaterdageersteklassers Montfoort en Nieuw Lekkerland. In de competitie treft Olympia een aantal oude bekenden, waaronder SJC, het gedregradeerde VOC en PFC, maar ook het gepromoveerde TAC'90 en SVDPW.

Lees verder28

Zomerstop - clubhuis gesloten

Van 1 tot en met 29 juli a.s. is het clubhuis i.v.m. de zomerstop gesloten.

Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie toe!

Het Bestuur

Lees verder23

Max Hiariej trainer/coach Olympia 3

Olympia en Max Hiariej hebben overeenstemming bereikt over de aanstelling als trainer/coach van Olympia 3. Dit team zal het  komende  seizoen onderdeel uitmaken van Olympia's seniorenselectie  en uitkomen in de reserve 3e klasse. Daarmee wil  Olympia de spelers die, om welke reden dan ook, niet voor Olympia 1 en -2 zijn geselecteerd, een serieuze kans geven om zich, door op niveau te trainen en te voetballen, 'in (of terug in) Olympia 1 of -2 te voetballen'.

Lees verder14

Jeugdtrainers Kick-Off '15/'16

Terwijl de laatste ouder-kind wedstrijden ter afsluiting van het seizoen 2014/2015 nog gespeeld moeten worden, wordt er op zaterdagochtend alweer druk verzameld door een groot aantal (toekomstig) jeugdtrainers. Niet ter evaluatie van het afgelopen seizoen, maar ter Kick-Off van het aankomende seizoen 2015/2016! De nieuwe trainers evenals de nieuwe Technisch Jeugdcoordinator worden voorgesteld door Hoofd Jeugdopleidingen Carl Flux. Ook worden de doelstellingen voor komend seizoen in grote lijnen onder de aandacht gebracht en er is tijd om met elkaar kennis te maken. Wat dat betreft is het nieuwe seizoen bij Olympia nu alweer begonnen! 

Lees verder10

Inleveren pasfoto voor spelerspas (update 25 juni)

Hoewel de laatste competitieronde's nog maar net gespeeld zijn, ligt de focus alweer op komend seizoen, En zoals ieder seizoen, zal er ook nu weer een groot aantal spelerspassen verlopen. Het op tijd inleveren van de pasfoto en dus het hebben van een geldige spelerspas is zeer belangrijk, want: geen geldige spelerspas = niet voetballen!

De pasfoto, met op de achterkant naam en geboortedatum, kan worden ingeleverd bij of opgestuurd naar:

Wijnand Stehouwer
Groenhovenweg 325
2803 DH  Gouda

Houd dit bericht in de gaten voor regelmatige updates! 

Lees verder


 
Agenda
Locations:
select

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets