nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN
Missen van kansen Olympia fataal tegen VELO


VELO begint de wedstrijd goed, maar daarna neemt Olympia het initiatief over en is het de betere ploeg. Er zijn vandaag legio scoringskansen maar tot een treffer komt het niet. De bezoekers komen vlak voor rust door een van richting veranderde vrije trap op 0-1 en dat is ook de eindstand. 

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

24

FoodSales NL B.V. nieuwe partner Olympia

Het bestuur van Businessclub Olympia is trots om te kunnen melden dat het bedrijf FoodSales NL zich al lid  aan ons heeft verbonden. FoodSales NL B.V. stelt arbeidskracht(en) ter beschikking aan opdrachtgevers actief in Fast Moving Consumer Goods zoals Jacobs Douwe Egberts, Perfetti Van Melle en Bavaria.

Lees verder21

Kunstgrasveld met rubbergranulaat - update 21 oktober 2016

Vandaag (21 oktober) meldde het Algemeen Dagblad dat sportclubs op kosten van de bandenbranch hun veld gratis mogen laten testen als zij zorgen hebben. Het volledige persbericht hierover is te vinden op http://www.recybem.nl/nl. We hebben ons uiteraard direct bij de Vereniging Band en Milieu en VACO aangemeld om de velden te kunnen laten testen. Nadere informatie volgt.

Lees verder14

Geen verkoop Olympia kleding donderdag 27 oktober

I.v.m. vakantie is de verkoop van Olympiakleding op donderdag 27 oktober a.s. niet mogelijk. Bestellingen kunt u doen door een mail naar secretaris@gcfc-olympia.nl te sturen. De bestelling wordt dan op z’n vroegst 3 november a.s. uitgeleverd.

Beheer Clubkleding

Lees verder11

Kunstgrasveld met rubber granulaat – UPDATE 11 oktober 2016

Bij Olympia krijgen we veel vragen over dit onderwerp. Ons (jeugd) bestuur communiceert alle voortgang in deze kwestie via onze website. Dit is de derde update.  Op maandag 10 oktober is er landelijk overleg geweest tussen onder andere de KNVB, het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en kunstgras-fabrikanten. Dat overleg heeft niet geleid tot nieuwe maatregelen. 

 

Lees verder07

Gezocht!! Trainer voor de B3 (woensdagavond)

Voor de B3 (JO17-3)zijn we nog heel hard op zoek naar trainer! Het betreft de training op de woensdagavond, van 19:15 - 20:15 uur. Voor deze trainers zijn instructies en ondersteuning aanwezig, is er een kledingpakket voor trainers en er staat een vergoeding tegenover. Wie helpt dit team ook op de woensdag aan een trainer? Interesse? Mail dan naar hjo@gcfc-olympia.nl en je hoort z.s.m. van ons. 

De gehele advertentie vind je hier in PDF formaat.

Lees verder30

Week van de scheidsrechter

Hoe bedank jij de scheids na je wedstrijd?

De komende week is het “de week van de scheidsrechter”. Ruim 35.000 (assistent) scheidsrechters maken het mogelijk dat door heel het land wekelijks voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten. Zonder scheids geen wedstrijd! Daarom zet de KNVB de scheidsrechters deze week in het zonnetje.

Lees verder07

UPDATE Speelschema's Olympia 1 + 2 - seizoen 2016/2017 (competitie)

UPDATE: Het speelschema van Olympia 2 is gewijzigd! 

Schema's Olympia 1 en 2 staan hieronder gepubliceerd in PDF formaat en zijn zodoende ook voor een ieder te downloaden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!, wanneer al erder geopend even met F5 vernieuwen!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verder
Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets