nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

22

Voorbeschouwing Olympia 1 & Olympia VR1

Na een lange voorbereiding is het zondag eindelijk weer menens. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen treft Olympia 1 Spartaan ’20 en debuteert Vrouwen 1 in de Tweede Klasse tegen SC 't Zand. We kijken op beide duels vooruit.

Lees verder16

De Grote Clubactie is gestart!

Alle jeugdleden van Olympia zijn vanaf vandaag op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Wij willen met het opgehaalde geld kleinere voetballen kopen die nodig zijn voor nieuwe spelvormen voor de pupillen. Ook willen we komend seizoen de doelen voor de jongens en meisjes onder 11 vervangen.

Lees verder15

Kom (eens een keer) cricket spelen

De GC & FC Olympia is ooit begonnen als een cricketclub en vele voetballers speelden in de zomer cricket. Toen de cricketafdeling in de late Jaren zeventig zelfstanding door ging verwaterde het contact tussen Olympia voetbal en cricket een beetje. Maar sinds een paar jaar proberen we af en toe weer samen wat te organiseren.

Lees verder12

Begroetingsdag trapt bij Olympia af

Met nog meer organisaties dan afgelopen jaren wordt woensdagmorgen 27 september aanstaande in Gouda Noord en Achterwillens voor de vierde keer Begroetingsdag georganiseerd. Een dag vol met activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Het Goudse initiatief is geboren op een wijkteamavond in Noord in 2012 rond het thema verbinding en is geïnspireerd door de pedagogische aanpak van de vreedzame school, waar leerlingen persoonlijk in de klas worden begroet 'Je bent gezien. Je hoort er ook bij.'

Lees verder08

Grote Clubactie op 16 september van start!

Olympia doet elk jaar mee aan de Grote Clubactie! Dit levert ons jaarlijks geld op om extra zaken te realiseren die anders niet mogelijk zijn. Ieder verkocht lot van € 3,- euro levert € 2,40 op voor onze club! Dit jaar gaat de opbrengst van de Grote Clubactie naar meer dan 200 nieuwe (kleine) voetballen in verband met de nieuwe spelvormen voor de pupillen. En wij willen komend seizen de doelen voor de jongens en meisjes onder 11 vervangen.

Lees verder20

100%VOETBAL Gouda, trotse leverancier Olympia kleding

Hoe zullen de jonge talentjes van Olympia zich voelen als ze over de drempel stappen bij 100%VOETBAL GOUDA aan de Zeugstraat 92? De totale beleving van voetbal zal waarschijnlijk veel indruk maken op de jongens. Na een verbouwing van 6 weken van het voormalige pand van O’Moda, hebben we op 13 juni de deuren geopend van ons nieuwe filiaal.

100%VOETBAL is een franchise organisatie  die gerund wordt door mannen die verstand van voetbal hebben. Door de gezamenlijke inkoop staan we sterk bij de leveranciers. De 22 speciaalzaken zijn verdeeld over heel Nederland. Als u bij 100%VOETBAL binnenstapt, bevindt u zich onmiddellijk in de totale voetbalsfeer. Niet alleen de overzichtelijk geëtaleerde voetbalproducten, maar alles straalt voetbal en kwaliteit uit. Lopend door onze winkels voelt u het gras knisperen onder uw voeten en op de grote TV-schermen worden staaltjes topvoetbal vertoond.

Lees verder20

Sportieve start voetbalseizoen met jongste jeugd en hun ouders bij Olympia

Zaterdag 19 augustus organiseerde voetbalvereniging Olympia voor de vijfde keer Generation Next. Dit is een in 2013 door de commissie sportiviteit en respect van de club zelf ontwikkeld programma rond sportief gedrag. Ruim 100 spelers van de jongste jeugd en hun ouders kregen heel veel praktische en technische informatie, onder andere over de nieuwe voetbalvorm zes tegen zes waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast maakten de spelers met hun coaches onder begeleiding van pedagogisch geschoolde Olympianen per team afspraken om er een super sportief seizoen van te maken.

Lees verder17

Ed Luijtjes Scheidsrechter Coördinator voor de hele Jeugd.

Ed Luijtjes zal vanaf dit seizoen de scheidsrechters bij alle jeugdwedstrijden, waarvoor geen KNVB scheidsrechter is aangesteld, regelen. Seizoen 2016/2017 nam hij deze taak al op zich voor de wedstrijden van de E en F jeugd. Daarbij heeft hij ook de werving en begeleiding van jeugd-scheidsrechters toen overgenomen. Een enthousiaste nieuwe groep scheidsrechters is onder hem vorig seizoen gestart en volgt binnenkort de vernieuwde KNVB opleiding voor pupillenscheidsrechter. Ed is zelf ook regelmatig op het veld te vinden als scheidsrechter.

Lees verder27

Speelschema's competitie + beker

De speelschema's voor de competitie voor aankomend seizoen voor Olympia 1, 2 en VR1 zijn bekend, en zoals ieder jaar, hebben we deze weer in een PDF bestand gezet, dat eenvoudig is op te slaan of te downloaden.

Speelschema Olympia 1 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia 2 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia VR1 - seizoen 2017/2018

Lees verder
Agenda

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets
VI Voetbalnieuws
Succesvolle Janssen: 'Hiervoor ben ik naar Fener gekomen' - zaterdag 23 september 2017

Pastoor wijt nederlaag aan gebrekkige 'restverdediging' - zaterdag 23 september 2017

Heerenveen aan kop: 'De jongens hadden teletekst al openstaan' - zaterdag 23 september 2017

El Khayati geeft champagne weg: 'Beugelsdijk was de beste' - zaterdag 23 september 2017

Bosz wil nog niet aan Real Madrid denken na masterclass Dortmund - zaterdag 23 september 2017

Molenaar ziet progressie: 'Eigenlijk was het punt al binnen' - zaterdag 23 september 2017

'Met Ten Rouwelaar research gedaan naar penalty's Kramer' - zaterdag 23 september 2017

Sarri grapt: 'Vertel morgen hoe we Feyenoord gaan verslaan' - zaterdag 23 september 2017

Vreven: 'Deze 0-2 is een historische overwinning' - zaterdag 23 september 2017

VI Live: Heerenveen gaat zondag in als koploper na gemors Feyenoord - zaterdag 23 september 2017

Ongenaakbaar Juventus spaart Torino nog met vierklapper - zaterdag 23 september 2017

Van Bronckhorst mist onverzettelijkheid: 'Dit is een harde dreun' - zaterdag 23 september 2017

Kunststukje El Khayati helpt ADO langs Sparta - zaterdag 23 september 2017

Eigen goals Girona helpen Barça aan zege in nieuwe Catalaanse derby - zaterdag 23 september 2017

El Ahmadi: 'We moeten ons diep schamen, want dit kan niet' - zaterdag 23 september 2017

Tete met assist belangrijk voor morsend Lyon - zaterdag 23 september 2017

Late Heracles-goal houdt Roda JC op hatelijke nul - zaterdag 23 september 2017

Gehavend Feyenoord onderuit tijdens historische avond NAC - zaterdag 23 september 2017

Dost en Sporting raken tegen laagvlieger foutloze status kwijt - zaterdag 23 september 2017

Janssen verslaat Babel en Lens in ontspoorde stadsderby - zaterdag 23 september 2017