nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Jeugd
  • Stoeltjes

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

BEREIKBAARHEID

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

AFGELASTINGEN

Nieuws en mededelingen

24

Jeugdtrainers B3, B4 en C4 gezocht!

Voor onze B3, B4, en C4 zijn wij op zoek naar een Trainer of trainer/coach. Zijn hoofdtaken bestaan uit het, geven van trainingen of het geven van trainingen in combinatie met het begeleiden van een team op de zaterdagen. Onze ideale kandidaat heeft een voetbalachtergrond en enige ervaring met training geven. Bent u in het bezit van een trainersdiploma dan is dat mooi meegenomen. Mocht dit niet het geval zijn dan is enthousiasme een belangrijke eigenschap. Binnen Olympia zorgen we voor een gedegen opleiding welke we bij wederzijdse tevredenheid kunnen voortzetten in een passende trainerscursus bij de KNVB. Het is ook mogelijk om meerdere teams te combineren.

Voor de werkzaamheden ontvangt u een passende vergoeding. Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl 

De advertentie kunt u hier in PDF formaat downloaden. 

Lees verder21

Aanvang trainingen jeugd 2016/2017

Alle trainingen van de jeugd worden per aankomende maandag, 22 augustus weer hervat! Wil je weten in welk team je zit, kijk dan in het menu bovenaan de website onder jouw categorie en dan algemeen (zit je in de D/O13, kijk dan bij jeugd -> D Algemeen), daar staan alle indelingen van de teams cq. selecties.

Wie er wanneer traint, en op welk veld, staat in het trainingsschema, dit is op de website te vinden onder jeugd -> trainingsschema, hier staat ook een document met wie de trainer(s) is (zijn), voor het gemak zetten we ze ook even onderaan in dit bericht!

Bij deze iedereen een succesvol en sportief seizoen gewenst!

Trainingsschema Olympia seizoen 2016/2017 (PDF)
Overzicht trainers en startdata seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verder21

Verkoop Olympia kleding v.a. donderdag 25-8

Vanaf komende week kunt u iedere donderdag van 19.30 – 20.30 uur terecht voor het kopen van wedstrijdkleding, trainingspakken, e.d. op de club. De verkoop vindt plaats linksachter in de gang van de kleedkamers. Pinnen is mogelijk. 

Mocht u vragen hebben, mail dan naar secretaris@gcfc-olympia.nl en dan hoort u z.s.m. van ons.

Beheer Clubkleding’

Lees verder19

Feestavond 130-jarig bestaan Olympia

GC& FC Olympia bestaat dit jaar alweer 130 jaar! Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 3 september te komen vieren op de feestavond met de alleszeggende titel: 'Olympia since 1886 party'! De feestavond is bestemd voor alle leden, ouders, vrijwilligers, donateurs, fans en sponsoren.

De entree is gratis en de feestavond vindt plaats in het clubhuis van GC&FC Olympia, na afloop van het ONEC Toernooi! Met de muziek van DJ's EL Cavano en Armand zullen de hits van de jaren '70 tot aan nu te horen zijn, met een special guest; De Vrolijke Koster! 

Ontmoet oude bekenden, vier het met je teamgenoten en maak er met elkaar een topavond van!

Lees verder17

Extra techniektrainingen bij Olympia!

Olympia organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek vanaf vrijdag 2 september extra techniektrainingen voor uitsluitend F-, E-, D-pupillen en C-junioren van Olympia. Tijdens de cursus trainen kinderen onder leiding van professionele en gediplomeerde jeugdtrainers in kleine groepjes. Ze worden sterker in 1 tegen 1 situaties, verbeteren hun basistechnieken met links en rechts en in beweging en worden sterker in aanvallen, omschakelen en verdedigen. Kinderen maken gegarandeerd een mooie progressie in hun voetbalontwikkeling.De ene week is er training voor de F en E; de andere week voor D en C.

Lees verder10

Versterking voor Olympia Vrouwen

Na het meer dan geslaagde seizoen voor zowel VR2 als VR1 geniet een aantal van ons nog even van de vakantie, maar kijken we nu ook alweer uit naar de start van het nieuwe seizoen. En zoals dat gaat in een groep met jonge en actieve mensen, zijn er de nodige mutaties. Er wordt gestudeerd, verhuisd of, om soms mooie redenen, een voetbalpauze ingelast. Maar gelukkig zijn er ook nieuwe aanwinsten te melden!

Iris Spetter, Rebecca Anker, Eva van Dantzig, Emma Barnert en Katja Schmahl hebben te kennen gegeven vanaf komend seizoen graag bij Olympia te komen voetballen.

We stellen ze graag even voor:

Lees verder03

Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. 10 jaar Hoofdsponsor!

Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. en GC&FC Olympia, een combinatie die al jaren 'vanzelfsprekend' is. Maar zo vanzelfsprekend als dat lijkt, is dat natuurlijk niet, want welke club kan tegenwoordig nog bouwen op een Hoofdsponsor die de club al zoveel mooie jaren zo trouw is. Bij GC&FC Olympia hebben we dat geluk, want een prachtig lustrum is behaald; Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. is 10 jaar Hoofdsponsor! Wij zijn hier enorm trots op, en dat mag en zal ook iedereen weten die vanaf heden langs ons prachtige clubgebouw rijdt, fiets of loopt! 

Lees verder03

Inleveren pasfoto spelerspas

Binnenkort vervalt er weer een aantal spelerspassen van leden. Daarom ontvangen wij van hen zo snel mogelijk een recente pasfoto. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want:

GEEN GELDIGE SPELERSPAS = NIET SPELEN
!

Lees verder26

Kantine beperkt open in augustus

Gedurende de maand augustus is de Olympia kantine beperkt geopend. Wij zijn open op woensdag- en donderdagavond en tijdens ingeplande oefen- en bekerwedstrijden. Deze wedstrijden kunt u terug vinden onder het programma.

Met sportieve groet,

De barcommissie.

Lees verder15

Competitie indelingen junioren

De indelingen van de junioren teams zijn vanmorgen bekend gemaakt, hieronder de indelingen:

JO19-1 (A1):
RKDEO JO19-1, Noordwijk JO19-1, Foreholte JO19-1, Katwijk JO19-1, GDA JO19-1, FC Lisse JO19-1, Oliveo JO19-1, Rijnsb.Boys JO19-1, Olympia JO19-1, Woerden JO19-1, HVV JO19-1, Den Hoorn JO19-1

JO17-1 (B1):
Leonidas JO17-1, Spirit JO17-1, Schoonhoven JO17-1, XerxesDZB JO17-2, Zwervers, cvv JO17-1, Zoetermeer JO17-1, FC Oudewater JO17-1, Olympia JO17-1, Excelsior'20 JO17-1, CKC JO17-1, Berkel JO17-1, SVV JO17-1

JO15-1 (C1):
Alphense Boys JO15-2, RKDEO JO15-1, GDA JO15-1, ARC JO15-1, Scheveningen JO15-1, FC Lisse JO15-1, RKAVV JO15-1, Zoetermeer JO15-1, Olympia JO15-1, Sportlust '46 JO15-1, Forum Sport JO15-1, Den Hoorn JO15-1

Lees verder15

Competitie indelingen zondag senioren

De competitie indelingen voor alle seniorenteams op de zondag zijn bekend, hieronder per team de indelingen:

Olympia 2 (Reserve Hoofdklasse A);
Nieuwerkerk 2, VFC 2, TOGB 2, Olympia 2, VOC 2, VVSB 2, Oliveo 2, SJC 2, Laakkwart. 2, Westlandia 2, RKAVV 2, HBS 2, Quick 2, DHC 2

Olympia 3 (4e klasse - poule 3): 
Nieuwerkerk 6, Haastrecht 3, TOGB 5, CKC 3, ESTO 3, Olympia 3, Stolwijk 3, ASW 3, DONK 3, ONA 3, VOC 5, Antibarbari 6

Olympia 4 (6e klasse - poule 4):
RVC '33 3, Nieuwerkerk 8, Ammerstol 2, FC Oudewater 1, Bergambacht 1, Gouderak 2, VEP 5, Olympia 4, Moordrecht 3, Stolwijk 5, ASW 4, Antibarbari 10

Olympia VE1 (veteranen 2e klasse - poule 3):
Alexandria'66 VE1, Sparta (AV) VE1, Dilettant VE1, Voorwaarts VE2, Zwarte Pijl VE2, Hillegersberg VE1, BZC/Zuiderpark VE1, JHR VE1, 
HOVDJSCR VE1, Excelsior R. VE2, Olympia VE1, Kethel Spaland VE2

Olympia VR1 (3e klasse - poule C):
Geel Wit VR1, Alliance 22 VR1, RVC '33 VR1, Nicolaas Boys VR1, WVC VR2, Taurus VR1, AGE-GGK VR1, RKDEO VR2, LVV Football Factory VR1, 
SEP VR2, Haastrecht VR1, Olympia VR1

Olympia VR2 (5e klasse - poule B):
RVC '33 VR2, St.Hooger VR1, Gouderak VR1, Delft VR1, Laakkwart. VR1, Full Speed VR1, SEP VR3, DUNO VR2, Antibarbari VR6, Olympia VR2, 
Taurus VR2, Duindorp sv VR1

Lees verder09

Speelschema Olympia 1 - seizoen 2016/2017 (competitie)

De nummering van de klasse waarin Olympia 1 uitkomt is gepubliceerd en dus hebben we het wedstrijdschema in elkaar kunnen zetten. Deze staat hieronder gepubliceerd in PDF formaat en is zodoende ook voor een ieder te downloaden. Zodra de speelschema's van de andere teams uit de A-categorie bekend zijn, zullen deze via een update in dit bericht toegevoegd worden. (Let op; tijdstip wedstrijd uit bij Leonidas om 13:00 uur is correct!)

Speelschema Olympia 1 - Seizoen 2016/2017 (PDF)
Speelschema Olympia 2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Voor diegenen die het liefst de wedstrijden van het 1e en 2e in 1 overzicht zien, hebben we de schema's samengevoegd! (let op 2 pagina's!)

Speelschema Olympia 1+2 - Seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verder
LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets