nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Gedreven Olympia krijgt met 2-2 tegen VUC iets te weinig


Olympia gaat furieus van start en tegenstander VUC wordt met goed voetbal onder druk gezet. Al snel komt de 1-0 en daarna legio kansen op meer. Direct na rust wordt het 1-1 en daarna zelfs 1-2. Olympia maakt weer snel gelijk en gaat voor de volle winst, maar het blijft bij een puntendeling.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

16

Wandelgroep op vrijdag

Ze wandelen nog steeds op de vrijdagmorgen, deelnemers aan de Olympia wandelgroep die voorjaar 2018 is gestart. Vooral dames staan weer of (bijna) geen weer iedere vrijdagmorgen om 10 uur klaar bij Olympia voor de wekelijkse wandeling van ca 7 km in de prachtige omgeving rond Olympia. Deelname is gratis. Consumpties (na afloop om ca 11.30 uur in de kantine) zijn voor eigen rekening. Doe jij de volgende keer ook mee? Communicatie loopt via een WhatsApp-groep.

Lees verder12

Bodega 32 in de race voor 'wijnbar van het jaar'

Bodega 32 is hard bezig om een nominatie te bemachtigen voor ‘wijnbar van het jaar 2018’. Hiervoor heeft iedereen tot 30 november de kans om te stemmen. De tien wijnbars met de meeste stemmen en de vijf jury-genomineerden gaan vervolgens strijden om de titel.  Bodega 32 is businessclublid van Olympia en wordt gerund door Olympiaan Carl Flux. Carl heeft tal trainersfuncties bij Olympia bekleed alvorens hij de stap zette naar de horeca. Breng u stem nu uit door op de bijgevoegde link te klikken. En laten we ervoor zorgen dat Bodega 32 de nominatie krijgt die ze verdienen.

http://www.wine-bars.nl/wine-bar-of-the-year-2018/

 

Lees verder07

Gratis doneren aan je club via Shop en Doneer!

In een eerder bericht heeft u het al kunnen lezen op de website van Olympia, als u online winkelt via de webshop van Olympia kunt u ‘Gratis Doneren’ aan de club! Dit kan via de website van Olympia (http://www.gcfc-olympia.nl/Shop-en-doneer).

Klik op ‘Shop En Doneer’ ‘en u komt dan op een website terecht met een zeer ruim aantal webwinkels! U kunt direct aan de slag. Omdat onze vereniging op deze manier makkelijk extra inkomsten kan genereren brengen we het graag nogmaals onder de aandacht. Zeker ook met het oog op de feestdagen vragen wij u om ook eens via Olympia uw online aankopen te doen. Het kost u werkelijk niets en Olympia profiteert mee van uw aankoop. Van uw aankoop stort de betreffende webshop namelijk een percentage, dat kan oplopen tot 10%, in de clubkas van Olympia.

Lees verder06

Save the Date: 10 december ALV

Op maandag 10 december zal de Algemene Leden Vergadering weer plaatsvinden in het clubhuis van Olympia, Meer informatie volgt....

Lees verder22

(2e) Trainer JO19-1 gezocht!

Voor ons standaardteam JO19-1 zoeken wij een ambitieuze & talentvolle TRAINER die per direct de trainer/ coach van dit team komt ondersteunen. 

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

Ambitieus en leergierig
We zijn we op zoek naar een trainer die al ervaring heeft, maar zich graag verder wil ontwikkelen. Jij krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen naast een uitstekende en hooggekwalificeerde trainer. De trainer coach van JO19-1 is een Argentijnse trainer die in Spanje 2e divisie heeft getraind en in bezit is van alle UEFA trainers diploma's, ook die van Coach Betaald Voetbal. Hij heeft een heel eigen kijk op voetbal waar je veel van kunt leren. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van juniorentrainer en/of TC 3 en communicatief sterk. En heb je de ambitie om na dit seizoen door te groeien als hoofdtrainer van een eerste team. De JO19-1 De O19 1 speelt competitie op hoofdklasse niveau, taint op dinsdag en donderdag en speelt z'n wedstrijden op zaterdag. 

Kansen om door te groeien
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder12

Seizoensgids 2018/2019 vandaag bezorgd!

Het duurt af en toe even en dan heb je ook wat! Zo gaat dat ook met de Olympia seizoensgids, die nu al voor het 3e achtereenvolgende jaar in een glossy full-color magazine op de deurmat valt bij alle leden. Vanaf zondag zullen er ook de diverse losse exemplaren in de kantine liggen, die daar voor alle gasten van Olympia te bekijken zijn.

En natuurlijk is de gids ook digitaal te bewonderen! De gids is vanaf nu via deze link direct via een bladerbare, digitale uitvoering te bewonderen. We danken een ieder die aan deze gids heeft meegewerkt en wensen iedereen veel plezier met dit unieke document!

Lees verder02

Verzorger voor de selectie (zondag) gezocht!

Ter aanvulling/completering van de medische staf is voetbalvereniging Olympia op zoek naar een verzorger voor de selectie van de senioren (het eerste en het tweede), die in samenspraak met zijn of haar collegae (fysiotherapeuten en verzorgers) op toerbeurt voor en tijdens de trainingen (op dinsdag en donderdag) de spelers optimaal prepareert (tapen en masseren) en op zondag ‘op de bank’ aanwezig is bij de wedstrijden van Olympia 1 en/of Olympia 2. 

Interesse? Mail Rianne Petersen! riannepetersen@hotmail.com

Lees verder11

Speelschema's competitie Olympia 1, 2 en JO19-1

Binnenkort staan ze ook gepubliceerd in de nieuwe seizoensgids, maar er is alweer zoveel vraag naar, dat we ze hier vast plaatsen. De speelschema's voor de competitie van Olympia 1, 2 en JO19-1 zijn hieronder in PDF te zien en te downloaden! Veel plezier ermee!

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 1 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 2 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia JO19-1

Lees verderSpeel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Battle of the refferees
Start Date / Time: donderdag 15 november 2018 19:30 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date / Time: donderdag 15 november 2018 22:00 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Herhaalde Activiteit: Eénmalige Activiteit
Belang: Normale prioriteit
Categorie:
Locatie:
Beschrijving:

Wedstrijd rond spelregels georganiseerd door en bij de Goudse scheidsrechtersvereniging. Zie artikel op onze website in het archief van oktober: 

http://www.gcfc-olympia.nl/Home/ctl/ArticleView/mid/3036/articleId/155501/Battle-of-the-referees

Van te voren aanmelden is noodzakelijk 

 

Gemaakt door wilma neefjes Op maandag 5 november 2018 15:32

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws
Bij groepswinst mag Oranje zich in Portugal melden - zondag 18 november 2018

Dolberg na Welshe tirade: 'Ik kreeg ook een elleboog' - zondag 18 november 2018

Messi vergelijkt Stoke met Rosario, wolkbreuk in Afrika - zondag 18 november 2018

VI Live: België met broertjes Hazard tegen Zwitserland - zondag 18 november 2018

Transfers Buitenland: Tianjin Quanjian niet blij met Modeste - zondag 18 november 2018

Robben verrast met inschatting kracht Bayern - zondag 18 november 2018

Sparta verliest koppositie ondanks ontsnapping bij NEC - zondag 18 november 2018

Koeman vooral blij dat voetbalminnend Nederland Oranje weer omarmt - zondag 18 november 2018

Transfers Nederland: Dolberg nog niet klaar voor een vertrek - zondag 18 november 2018

De Ligt: 'Na duel met Frankrijk was slapen wel wat lastig' - zondag 18 november 2018

Koeman: 'Helemaal geen reden voor paniek in Duitsland' - zondag 18 november 2018

Kane zorgt voor enorme ontlading: 'Ik heb Wembley nog nooit zo gezien' - zondag 18 november 2018

Kane beslist heerlijke kraker en maakt Engeland groepswinnaar - zondag 18 november 2018

Blunder Ricardinho komt Twente duur te staan, fantastische omhaal Korpershoek - zondag 18 november 2018

Löw geeft Koeman complimenten en belooft Müller een biertje - zondag 18 november 2018

Mané zakt in tranen ineen na boegeroep eigen fans - zondag 18 november 2018

Kortom - Lewandowski kampt met knieblessure, Baraja ontslagen - zondag 18 november 2018

MVV slaat in verhitte Limburgse derby toe na misser Van Velzen - zondag 18 november 2018

Ziyech keert door knieklachten maandag al terug bij Ajax - zondag 18 november 2018

Boëtius heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet - zondag 18 november 2018