nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie. Al sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar 850 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Olympia kansloos ten onder bij DHC


Olympia komt door onoplettendheid al snel op een 1-0 achterstand. En het maakt het DHC ook niet erg lastig om uit te lopen naar 3-0 bij rust, de wedstrijd is dan gespeeld. Na de pauze gebeurt er niet zo veel meer. Het wordt nog 4-0 en DHC is momenteel duidelijk een maatje te groot.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

14

Voorbeschouwing Olympia-Groeneweg

Aanstaande zondag speelt Olympia zijn achtste thuiswedstrijd van het seizoen. Groeneweg uit Zevenhuizen is de tegenstander. Een voorbeschouwing: 

Olympia
Afgelopen zondag leed Olympia een pijnlijke nederlaag tegen DHC. Al bij rust stond het 3-0 voor de thuisploeg. Olympia had dan ook helemaal niets in te brengen. Met name de manier waarop de doelpunten werden weggegeven geeft voldoende stof tot nadenken. De tweede helft was een formaliteit en gelukkig geloofde DHC het wel, anders had de score wellicht nog hoger kunnen uitvallen. Juist toen het erop leek dat het elftal van Tom Rietberg aan de betere hand was, liep het dus uit op een regelrechte zeperd. Het lijkt alsof het elftal de wedstrijden uitkiest waarin het weet dat er punten gehaald moeten worden.

Lees verder12

Gratis clinics schoolvoetbal in maart

Op drie vrijdagen - 15, 22 en 29 maart - organiseren we bij Olympia weer gratis clinics voor meisjes en jongens uit groepen 5 t/m 8. Om kennis te maken met voetbal en om goed voorbereid mee te kunnen doen met het schoolvoetbaltoernooi in april. De clinics zijn van 18.00 tot 19.00 uur. Het is noodzakelijk om je van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar Esther van Zutphen: manager_pupillen@gcfc-olympia.nl. Vermeld je naam, groep en school in de mail. Vol = Vol. Op 15 en 29 maart wordt tijdens de clinics tevens een korte uitleg gegeven in de kantine over de nieuwe spelvormen en de rol van de spelbegeleider.

Lees verder11

Crowdfundingactie zonnepanelen - 10e update

Najaarskampioen Olympia JO17-1 is het derde team dat een paneel sponsort! Old Stars 1886 en heren zaterdag 1 en supporters gingen hun voor. De laatste dagen hebben zich ook meer bedrijven aangemeld zoals onze hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman, R.J.H. Dekker Holding BV en Joulz. Voor ruim 91 panelen is nu een bijdrage ontvangen. Wil jij of jouw bedrijf ook positief bijdragen aan het milieu en daarmee tevens een kostenbesparing realiseren voor Olympia? Doe dan ook mee met de crowdfundingactie voor het leggen van 234 zonnepanelen op het dak van onze kantine. Na aftrek van subsidies resteert een bedrag van circa 250 euro per zonnepaneel om dit project financieel rond te krijgen. 

Lees verder07

Installatie Zonnepanelen Olympia – It Giet Oan!

Nee, naar het uitziet geen Elfstedentocht dit jaar. Maar wat Olympia betreft kan de lente niet snel genoeg beginnen, want de installatie van 234 zonnepanelen op het dak van het clubhuis is begonnen. Voorwaarde van een verleende overheidssubsidie is dat de panelen in februari worden geïnstalleerd. De crowdfunding actie voor dit Olympia Duurzaam project loopt nog even door, dus doe ook mee! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Lees verder07

Danny Mulder nieuwe hoofdtrainer Olympia - met interview

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is Danny Mulder de nieuwe hoofdtrainer van Olympia. Hij volgt hiermee Tom Rietberg op die na een dienstverband van zeven seizoenen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Olympia heeft na een zorgvuldige selectieprocedure voor de zeer ervaren Mulder gekozen. Mulder (45), woonachtig in Krimpen a/d IJssel, is op dit moment hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser VVGZ uit Zwijndrecht. 

Lees verder14

Update: Fantastische start van 2019 voor Olympia!

Woensdag 16 januari overhandigde wethouder sport Michiel Bunnik symbolisch het toekomstige kunstgrasveld aan onze voorzitter onder gejuich van pupillen en trainers.

Lees verder05

Vacature: Technisch Jeugd Coördinator Pupillen gezocht!

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Enthousiasme & Voetbalinhoud
We zijn op zoek naar een enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het gaat daarbij om kinderen die GEEN selectie spelen; het grootste deel van de jeugdspelers van Olympia en dus heel belangrijk voor de vereniging. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding van de vereniging. Je organiseert en coördineert centrale trainingen op maandag- en woensdagmiddag. Op dit moment gebeurt dat in circuitvorm, samen met een tiental trainers waar jij de leiding over hebt. Tijdens deze trainingen gaat het vooral om plezier & baas over de bal zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voetbalschool, speel je een belangrijke rol bij de indeling van teams, adviseert het Hoofd Jeugdopleiding en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor ouders. Je bent sociaal vaardig, vindt het leuk om met jonge kinderen & andere trainers samen te werken, hebt leidinggevende kwaliteiten en beschikt over voetbalinhoud. Affiniteit met techniektraining is een pré. Je hebt minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 

Lees verder05

Trainer voor de JO19-1 gezocht

Voor ons JO19-1selectieteam zoeken wij voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een ambitieuze en stevige trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer  (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. En hen een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3. Deze talentvolle mix van eerste en tweede jaars spelers, speelt nu Hoofdklasse. Ze trainen op dinsdag en  donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder22

(2e) Trainer JO19-1 gezocht!

Voor ons standaardteam JO19-1 zoeken wij een ambitieuze & talentvolle TRAINER die per direct de trainer/ coach van dit team komt ondersteunen. 

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

Ambitieus en leergierig
We zijn we op zoek naar een trainer die al ervaring heeft, maar zich graag verder wil ontwikkelen. Jij krijgt volop de ruimte om je te ontwikkelen naast een uitstekende en hooggekwalificeerde trainer. De trainer coach van JO19-1 is een Argentijnse trainer die in Spanje 2e divisie heeft getraind en in bezit is van alle UEFA trainers diploma's, ook die van Coach Betaald Voetbal. Hij heeft een heel eigen kijk op voetbal waar je veel van kunt leren. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van juniorentrainer en/of TC 3 en communicatief sterk. En heb je de ambitie om na dit seizoen door te groeien als hoofdtrainer van een eerste team. De JO19-1 De O19 1 speelt competitie op hoofdklasse niveau, taint op dinsdag en donderdag en speelt z'n wedstrijden op zaterdag. 

Kansen om door te groeien
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder11

Speelschema's competitie Olympia 1, 2 en JO19-1

Binnenkort staan ze ook gepubliceerd in de nieuwe seizoensgids, maar er is alweer zoveel vraag naar, dat we ze hier vast plaatsen. De speelschema's voor de competitie van Olympia 1, 2 en JO19-1 zijn hieronder in PDF te zien en te downloaden! Veel plezier ermee!

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 1 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 2 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia JO19-1

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Prijsuitreiking Grote Clubactie en show voetbaljongleur
Start Date / Time: zondag 16 december 2018 16:15 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date / Time: zondag 16 december 2018 17:30 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Herhaalde Activiteit: Eénmalige Activiteit
Belang: Normale prioriteit
Categorie:
Locatie: Kantine
Beschrijving:

Voor jeugd uit de O10 t/m O13 jaar: Show en workshop met voetbaljongleur Nigel Voets en Prijsuitreiking Grote Clubactie.

Contactpersoon: Ariëtte Huisman

Gemaakt door wilma neefjes Op zondag 2 december 2018 13:53

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws
Tienjarenplan van Kovac bij Bayern, Verdonk blij met complimenten over kapsel - vrijdag 15 februari 2019

Transfers Buitenland: 'Barça haalt óók het alternatief voor De Jong binnen' - vrijdag 15 februari 2019

Groenendijk koestert gestolen driepunter: 'Dit is iedereen volgende week vergeten' - vrijdag 15 februari 2019

Bekritiseerde Allegri maakt statement met lofzang over Dybala - vrijdag 15 februari 2019

VI Live: Janmaat met Watford naar kwartfinale van FA Cup - vrijdag 15 februari 2019

Spannende dagen voor Memphis na moeizame generale Lyon - vrijdag 15 februari 2019

Scorende Dybala bedankt Ronaldo na beauty voor steunbetuiging - vrijdag 15 februari 2019

Bayern kan zich dankzij weergaloze Coman richten op Liverpool - vrijdag 15 februari 2019

FC Den Bosch en Go Ahead Eagles geven FC Twente vrij baan - vrijdag 15 februari 2019

Ultradefensief ADO bezorgt Stam zeer frustrerende avond - vrijdag 15 februari 2019

Poldervaart eist zege van degradatiekandidaat Excelsior in kelderkraker - vrijdag 15 februari 2019

Solskjaer opent de deur voor Chong bij Manchester United - vrijdag 15 februari 2019

FC Groningen loopt transfersom mis voor vertrekkende Mahi - vrijdag 15 februari 2019

RKC bewaart rust na Frenkie-jackpot: 'Volgend jaar promoveren slaat nergens op' - vrijdag 15 februari 2019

Gemiste kans tegen Real Madrid spookt door Dolbergs hoofd - vrijdag 15 februari 2019

Guardiola doet wenkbrauwen fronsen met analyse voetbaldwerg Newport - vrijdag 15 februari 2019

Kortom - Icardi laat training schieten, Willem II nog zonder Palacios - vrijdag 15 februari 2019

Transfers Nederland: SC Cambuur ziet aanvaller vertrekken naar Kroatië - vrijdag 15 februari 2019

Solskjaer houdt extra zorgen over aan eerste nederlaag als United-coach - vrijdag 15 februari 2019

Rutten laat playoff-rekensom uit zijn hoofd - vrijdag 15 februari 2019