nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!
De Goudsche Cricket & Football Club Olympia is een voetbalvereniging met een rijke historie, een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. Sinds 1886 is de club een begrip in de Goudse samenleving. Het eerste elftal van GC & FC Olympia komt uit in de eerste klasse zondag. Met haar ca 900 leden is Olympia gevestigd aan de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Daar beschikt het over een prachtige nieuwe accommodatie, drie wedstrijdvelden, waarvan één voorzien van kunstgras, en een trainingsveld. Vanaf het begin van de jaren '80 van de vorige eeuw is de cricket-afdeling overigens een zelfstandige vereniging.

Op deze website probeert Olympia haar leden, sponsors, media, en overige bezoekers zo volledig mogelijk te informeren omtrent de vereniging. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze website en hopen u nog vaak te mogen begroeten. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via social media:

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Sterk Olympia spaart DOSKO met 1-3 overwinning


Er zijn al snel wat goede kansen voor Olympia in het uitduel in Bergen op Zoom. Maar tegen de verhouding in wordt het 1-0 voor de thuisploeg door een mooie omhaal. Ook daarna blijft Olympia sterker. Snel in de tweede helft valt de gelijkmaker. Daarna volgt er een ware kansenregen, maar lange tijd wordt slechts een enkele kans daarvan benut voor de 1-2. In de slotfase valt toch de bevrijdende 1-3 en zo wordt er opnieuw een lekkere overwinning behaald.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

17

Trainers voor Selectieteams Pupillen gezocht!

Voor onze SELECTIETEAMS PUPILLEN O8, O9, O10, O11, O12 zoeken wij getalenteerde pupillentrainers. Inmiddels hebben we een kwalitatief hoogwaardige trainersstaf voor komend seizoen. Welke ambitieuze pupillentrainers willen hier ook deel van uitmaken?

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samenwerking zijn we goed op weg  om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert.

Enthousiasme & voetbalinhoud
We zijn we op zoek naar enthousiaste trainers met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceren met talentvolle kinderen van 7 t/m 12 jaar. Liefst in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams. VOG vereist.Deze talentvolle groepen spelen 6v6 en 8v8 competitie op hoofdklasse t/m 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. We trainen met een uitgebalanceerd trainingsprogramma, waarin 'BAAS OVER DE BAL' centraal staat.

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen (TC3 bv.) zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder17

Trainer voor de O14-1 gezocht!

Voor ons talentvolle O14-1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en communicatieve trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. Vanuit samen-werken zijn we aardig op weg om een  topjeugdopleiding bij Olympia te creëren, die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze groep gaat in een O14 competitie spelen en speelde afgelopen jaren op 1e klasse niveau. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Volop mogelijkheden
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder17

Olympia JO19-1 stunt tegen Concordia JO19-1

Olympia speelt thuis tegen koploper Concordia in weersomstandigheden die voor verrassingen kunnen zorgen en dan hebben we het vooral over de felle wind die er staat. Olympa staat op de een-na-laatste plek in de poule en uit werd er met 9-1 verloren van deze tegenstander. Maar er staat nu een ander team, men weet waar men voor vecht, lijfbehoud in de Hoofdklasse, en dat laten de jongens dan ook zien. 

Concordia is dan wel de technisch betere ploeg in de eerste helft en komt ook op voorsprong, maar voor rust nog komt door heel hard werken met en voor elkaar en het vele coachwerk vanaf de bank, de gelijkmaker op de borden! Op aangeven van Jens is het Anouar die de bal het laatste zetje geeft voor deze in het doel verdwijnt. 

In het begin van de 2e helft vind de apart fluitende arbiter dat de bal op de stip moet voor Concordia, een kans die ze zich niet laten ontnemen. Olympia laat de koppies echter niet hangen en gaat door met wat het al de hele wedstrijd doet; hard werken en vechten voor elke bal. En na enkele kansen over en weer is het dan uiteindelijk invaller Lucas (min) die de bal achter de keeper van Concordia schiet; 2-2. En dan is het de wedstrijd uitspelen, is er nog een grote kans op de 3-2 maar heeft keeper Maurits ook nog wat kust- en vlieg werk te verrichten. Groot is dan ook de opluchting als het laatste fluitsignaal klinkt en zeer terecht dat dit punt als een overwinning wordt gevierd! 

Komende 2 weken speelt de ploeg van invallend trainer Rens uit tegen directe concurrent DOSR en uit bij GDA. Zaterdag 6 april staat dan de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen andere directe concurrent Quick Boys. Alle support voor deze ploeg is dan ook zeer welkom!! (net als uiteraard voor alle ploegen!)

Lees verder14

OLympiaantje bezoekt Gert

Vandaag is Olympiaantje onder begeleiding van Mark Vollers, coach van JO8-1, op bezoek geweest in het ziekenhuis bij Gert van Leeuwen. Gert is onze coördinator van de O8 t/m O10 pupillen. Gelukkig gaat het met Gert al weer beter en mag hij snel naar huis. Als het aan Gert ligt dan staat hij aanstaande zaterdag gewoon als supporter Olympia JO9-2 zoals iedere week aan te aanmoedigen. Hij was enorm verrast met de komst van Olympiaantje en bedankt zijn commissieleden voor het mooie boeket.

Lees verder14

Wandelgroep op vrijdag

Het is donderdagmiddag en er wordt al weer druk ge'appt "Als het droog is, kom ik morgen om 10 uur weer wandelen!" De app-groep van ruim 20 wandelaars loopt in wisselende samenstelling iedere vrijdagmorgen vanaf Olympia zo'n anderhalf uur. Goede schoenen aan, actief wandelen en altijd gezellig. En na afloop voor wie tijd heeft een kopje koffie drinken in de kantine. Wil je ook een keer mee wandelen? Neem contact op met een van de vaste deelnemers (zie de foto's). Deelname is gratis, consumpties voor eigen rekening.

Lees verder12

56% van de zonnepanelen nu gesponsord - 17e update

Dankzij de verkoop van de eerste obligatie komen we op 135 gefinancierde zonnepanelen.  Help jij ook mee? Zelf of met je team of jouw bedrijf positief bijdragen aan het milieu en daarmee tevens een kostenbesparing realiseren voor de vereniging? Je kunt nog steeds mee doen (actie is twee weken verlengd) met de crowdfundingactie voor 234 zonnepanelen op het dak van onze kantine. Na aftrek van overheidssubsidies resteert een bedrag van circa 250 euro per zonnepaneel om dit project financieel rond te krijgen. Iedere euro is welkom!

 

Lees verder11

Oly's kinderkledingbeurs in clubhuis van Olympia

Op woensdag 20 maart organiseert Oly’s vanaf 08:30 tot 12:00 een kinderkledingbeurs in het clubhuis van Olympia. Voor leuke betaalbare tweedehands (merk) kinderkleding van maat 80 tot 188 moet u beslist even langs komen. Een deel van de niet verkochte kleding wordt gedoneerd aan ‘stichting de nonfoodbank’. De meiden van Oly’s hebben er weer enorm veel zin in. We zien u dan ook graag op woensdag 20 maart bij Olympia. Ook voor u zit er zeker iets tussen.

Het Oly’s team.

 

Lees verder11

Olympia's PAAS-Bingo op vrijdag 12 april

Vrijdag 12 april, zet deze datum vast in de agenda's! Dan wordt, na het grote succes van vorige jaren, voor de 3e keer de PAAS-Bingo georganiseerd in de kantine van Olympia. Er wordt gespeeld in 10 rondes, er zijn 30 prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van maar liefst € 100,- !! En er wordt uiteraard ook weer gedacht aan de mannelijke bingospelers qua prijzen.

Reserveren is niet verplicht, maar als je uiterlijk 3 april een tafel reserveert, maak je kans op een paasontbijt voor 4 personen! Deze avond is de kantine geopend vanaf 19:00 uur, de Bingo start om 20:00 uur. Hou voor een speciale VIP behandeling onze Facebook pagina in de gaten, daar volgt binnenkort een leuke deel & win actie!

Lees verder11

UPDATE! Aangestelde jeugdtrainers aangesteld voor seizoen 2019/2020

Hoewel de competitie dit seizoen nog enkele maanden duurt, zijn we bij Olympia al druk bezig met de diverse zaken voor het komend seizoen. 

We zijn bij Olympia dan ook zeer verheugd dat we voor seizoen 2019-2020 bekend kunnen maken dat Tjerk Rook als trainer voor de JO19-1 (huidige trainer van de JO17-1) is vastgelegd en Robin van Duin is vastgelegd als trainer voor de JO15-1(huidige trainer JO15-2). We wensen beiden enorm veel succes met de nieuwe uitdaging voor komend seizoen, en uiteraard ook voor het lopende seizoen!

UPDATE: Komend seizoen doet Patrick Palyama de JO17-1 (nu de JO15-1) en Maarten van Dongen schuift door naar de JO12-1 (nu de JO11-1). Ook jullie succes voor zowel het huidige als het aankomende seizoen!

Lees verder28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Het nieuwe ‘pasjaar’ van de Rotterdampas gaat 1 maart in. Dat betekent dat heel veel pashouders hun pas weer kunnen verlengen. De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Hiervoor is de samenwerking met de Rotterdampas aangegaan.

Lees verder05

Vacature: Technisch Jeugd Coördinator Pupillen gezocht!

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator Pupillen

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Enthousiasme & Voetbalinhoud
We zijn op zoek naar een enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het gaat daarbij om kinderen die GEEN selectie spelen; het grootste deel van de jeugdspelers van Olympia en dus heel belangrijk voor de vereniging. Samen met de Technisch Jeugdcoördinator Junioren voor niet- selectiespelers en Hoofd Jeugdopleiding vorm je de technische leiding van de vereniging. Je organiseert en coördineert centrale trainingen op maandag- en woensdagmiddag. Op dit moment gebeurt dat in circuitvorm, samen met een tiental trainers waar jij de leiding over hebt. Tijdens deze trainingen gaat het vooral om plezier & baas over de bal zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voetbalschool, speel je een belangrijke rol bij de indeling van teams, adviseert het Hoofd Jeugdopleiding en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor ouders. Je bent sociaal vaardig, vindt het leuk om met jonge kinderen & andere trainers samen te werken, hebt leidinggevende kwaliteiten en beschikt over voetbalinhoud. Affiniteit met techniektraining is een pré. Je hebt minimaal KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillen. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

 

Lees verder05

Trainer voor de JO19-1 gezocht

Voor ons JO19-1selectieteam zoeken wij voor het nieuwe seizoen (2019/2020) een ambitieuze en stevige trainer.

Ontwikkeling centraal
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van  avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig
We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer  (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie. En hen een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3. Deze talentvolle mix van eerste en tweede jaars spelers, speelt nu Hoofdklasse. Ze trainen op dinsdag en  donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding
Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

Welkom
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder11

Speelschema's competitie Olympia 1, 2 en JO19-1

Binnenkort staan ze ook gepubliceerd in de nieuwe seizoensgids, maar er is alweer zoveel vraag naar, dat we ze hier vast plaatsen. De speelschema's voor de competitie van Olympia 1, 2 en JO19-1 zijn hieronder in PDF te zien en te downloaden! Veel plezier ermee!

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 1 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia 2 (zo.)

Speelschema competitie - seizoen 2018/2019 - Olympia JO19-1

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Overleg maatschappelijke activiteiten sportvereniging
Start Date / Time: donderdag 7 februari 2019 20:00 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date / Time: donderdag 7 februari 2019 21:30 (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Herhaalde Activiteit: Eénmalige Activiteit
Belang: Normale prioriteit
Categorie: Vergadering
Locatie: Commissiekamer
Beschrijving:

Overleg met AV Gouda, Sport.Gouda, langlaufvereniging en Goudasport over maatschappelijke activiteiten sportvereniging. Vervolg op Gouds Sportcongres. 

Gemaakt door wilma neefjes Op maandag 7 januari 2019 18:33

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws
Transfers Buitenland: 'Chelsea wijst eerste bod van Real Madrid af' - maandag 18 maart 2019

Natrappende beweging Tagliafico krijgt geen staartje - maandag 18 maart 2019

Ronaldo moet vrezen voor straf in Champions League - maandag 18 maart 2019

James bloeit op tussen Beierse en Madrileense hoop en vrees - maandag 18 maart 2019

Kortom - Boussaid meldt zich bij jeugdelftal België, nieuwe voorzitter Swansea - maandag 18 maart 2019

Nu Salah het laat afweten, houdt Mané de Liverpool-droom in leven - maandag 18 maart 2019

Veelbesproken Chelsea-parel Hudson-Odoi beloond door Southgate - maandag 18 maart 2019

Guardiola bidt voor internationals met het oog op 'krankzinnig programma' - maandag 18 maart 2019

Koeman over favorietenrol, Frenkie de Jong en fitheid spelers - maandag 18 maart 2019

Koeman houdt vertrouwen in Memphis: 'Hoeft mij niets te bewijzen' - maandag 18 maart 2019

Koeman over keuze Ihattaren: 'Ik was eerder dan Marokko' - maandag 18 maart 2019

Weghorst moet geduld opbrengen: 'Zijn kans bij Oranje komt wel' - maandag 18 maart 2019

VI Live: Koeman spreekt zich uit over Kluivert, Weghorst en Memphis - maandag 18 maart 2019

Overmars nog niet klaar bij Ajax - maandag 18 maart 2019

Transfers Nederland: Fortuna-middenvelder Ciss uitgenodigd door Udinese - maandag 18 maart 2019

Geen publiek bij Oranje-training na gebeurtenissen in Utrecht - maandag 18 maart 2019

Oranje Quiz: de topscorers aller tijden in de EK-kwalificatie - maandag 18 maart 2019

Gebroken been (g)een bezwaar, Iniesta heeft ruzie met reclamebord - maandag 18 maart 2019

Alles wat je moet weten voor de start van de EK-kwalificatiereeks - maandag 18 maart 2019

CL-ervaring helpt Locadia in penaltyreeks Brighton - maandag 18 maart 2019