nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 43 jeugd- en 10 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes onder 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media Instagram Olympia en

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING

Nieuws en mededelingen

27

CLUBKLEDING

Omdat een fysieke winkel van onze kledingleverancier 100% Voetbal niet meer in Gouda is gevestigd (het filiaal op de Zeugstraat is gesloten), zal met ingang van het nieuwe seizoen Olympiakleding alleen via een ledenwebsite kunnen worden besteld. Op dit moment is men druk bezig deze website in te richten. Zodra de site operationeel is, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Commissie beheer clubkleding

Lees verder25

UPDATE!! Olympia’s virtuele verjaardagfeest. Iedereen is welkom!

1886, het jaar dat in New York het Vrijheidsbeeld wordt onthuld. Coca-Cola voor het eerst te koop is. Geronimo zich overgeeft als leider van de Apaches en er een einde komt aan de Amerikaans-Indiaanse oorlog. Enricus Gerhardus Verkade de brood- en beschuitfabriek de Ruyter opricht. En in Londen een groepje arbeiders van de wapenfabriek gaat voetballen onder de naam Arsenal. Lang geleden dus.

 

Lees verder23

Trainingen jeugd

Op 6 mei zijn we weer begonnen met het geven van jeugdtrainingen. Het streven vanuit de jeugdcommissie is om dit seizoen tot 4 juli met trainen door te gaan. Er vanuit gaande dat dit vanuit de maatregelen rond corona mogelijk blijft en er voldoende vrijwilligers zijn om naast het geven van trainingen de extra taken, zoals veldbegeleider, dagelijks wassen 'coronahesjes', schoonmaak etc. in te vullen. Tot nu toe loopt dat heel goed. Dank iedereen! Het trainingsschema, zoals gepubliceerd op 3 mei 2020 blijft gehandhaafd, zie: trainingsschema jeugd vanaf 6 mei 2020. Daarnaast zijn er ook jeugdtrainingen op zaterdag gestart. Wie er dan trainen wisselt wekelijks en wordt met de betreffende teams rechtstreeks gecommuniceerd. Heel veel plezier!

 

Lees verder20

Aangepast trainingsschema senioren

Vorige week zijn de eerste seniorenteams gestart met "corona" trainingen. Trainingen waarbij spelers en trainers, net als bij de junioren 1,5 meter afstand in acht moeten nemen. Dat betekent dat ook hier nieuwe trainingsvormen worden gebruikt en het tijdschema is aangepast. De opkomst is hoog, zo waren vanavond bij zaterdag 1 maar liefst 17 man op de training en ook bij het vierde stond vrijwel het hele team op het veld. 

Lees verder15

Interview met Stan en Marco de Ruiter

“Wat hebben we gelachen …” Dit is de rode draad door het interview dat ik met Stan en Marco de Ruiter op woensdag 13 mei 2020 heb. Stan vertelt met zijn kenmerkende Rotterdamse accent en droge voetbalhumor de ene na andere anekdote uit zijn 43 jaar bij Olympia. Als het clubhuis weer open is, zou ik hem zeker trakteren op een kopje koffie of een drankje om die verhalen uit zijn eigen mond te horen. Zoon Marco is even over vanuit de USA. Daar woont hij al 11 jaar en is hij technisch directeur bij Sparta United in Salt Lake City. Een Olympiaan in den vreemde.

Lees verder18

Van de voorzitter: Olympia en week 6 van de coronastop

Het is zaterdagochtend 18 april als ik dit stukje schrijf. We wonen vlak bij Olympia en op een lenteochtend zoals vandaag horen we normaal het gezellige geluid van voetballende kinderen, juichend publiek en scheidsrechterfluitjes. Dan vaak even naar de club om bij de jeugd te kijken of een praatje te maken. En ’s middags als trainer/coach naar de wedstrijd van het vriendenteam van de zaterdag 1 senioren waar onze jongste zoon in speelt.  

Maar nu is alles anders..

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
Antonius College Gouda


Antoniusmavo XLAgenda
Toernooi SV Donk oefenwedstrijden Olympia 1
Start Date/Time: Thursday, August 22, 2019 8:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date/Time: Saturday, August 24, 2019 4:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Category: Voetbal
Location:
Description:

Tweedaags toernooi voor Olympia 1 bij SV Donk. Tweede wedstrijddag start om 16.00 of 18.00 uur. 

Created by wilma neefjes On Monday, July 08, 2019 5:58 PM

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws