nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 43 jeugd- en 10 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes onder 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media (Instagram en):

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Opnieuw ‘net niet’ voor Olympia, Spartaan ’20 pakt de winst


In de eerste helft is het vermakelijk duel redelijk in evenwicht. Na een snel genomen vrije trap komt Spartaan ’20 voor rust op 0-1. Niet lang na de pauze wordt het 0-2 uit een strafschop. Olympia komt terug tot 1-2 maar komt niet tot de gelijkmaker. Ook Spartaan ’20 heeft nog kansen maar weet deze niet te verzilveren en zo resulteert een 1-2 nederlaag voor Olympia.
  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

17

Inschrijving FIFA toernooi bij Olympia geopend

Op vrijdagavond 8 november is de kantine weer een grote gameroom voor het GC & FC OLYMPIA BUSINESSCLUB FIFA20 TOERNOOI
VOOR O14 t/m O19. Om 19.00 uur aanwezig zijn. Deelname is gratis. Inschrijven kan bij: Orbo Verschuur.  Zet er bij hoe je heet (voor- en achternaam) en in welk team je speelt. Er kunnen maximaal 40 deelnemers mee doen. Reageer snel want vol = vol! 

Dit toernooi wordt aangeboden door de businessclub Olympia. 

Lees verder14

Trainingen jeugd in de herfstvakantie

In de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) vervallen de maandagtrainingen voor de jeugd. Op woensdag wordt er wel getraind. Op dinsdag en donderdag gaan alle jeugdtrainingen door. Het bovenstaande geldt, tenzij er iets anders door jouw trainer met je team is afgesproken. Fijne vakantie al vast! Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder11

Foto op spelerspas

Tot 1 november kun je zelf de spelerspas-foto op de spelerspas wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Alle voetballers, die competitie spelen hebben een digitale spelerspas. Vanaf O13 is een goede foto waarop je te herkennen bent door een (onbekende) scheidsrechter verplicht. Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn, maar neem de foto niet van te grote afstand, zonder zonnebril of petje en geen zij- of achteraanzicht. De scheidsrechter moet je identiteit kunnen vaststellen. 

Lees verder04

Een dichtende scheidsrechter: Olympiaan Ad van Maaren

Aanstaande zondag 6 oktober is Ad van Maaren te horen op Radio Gouwestad tussen 12.00 en 13.00 uur. Als dichter in de rubriek "Dichter bij Gouda. Poëzie in al zijn vormen." Het programma is te beluisteren via FM 97.7 [kabel Rekam/Caiway] en ether FM 106.2. En is ook te volgen via livestream http://www.gouwestad/luisteren. Hierbij de tekst van het mooie gedicht Vrijheid!:

Lees verder04

#scheidsbedankt

Morgen start de landelijke week van de scheidsrechter. Wat doe jij om onze scheidsrechters en spelbegeleiders te bedanken? Voor morgen en volgend weekend hebben we vanuit de werkgroep sportiviteit en respect kaartjes bij de ontvangst neer gelegd, waar je met je team een persoonlijke boodschap kunt opschrijven voor de Olympiaan, die je die dag fluit. Met een kleinigheidje er bij: "Goed bezig" koeken. Zonder scheidsrechter of spelbegeleider geen voetbal. Super bedankt alle vrijwilligers die iedere week weer klaar staan om onze wedstrijden te leiden!

Lees verder30

Mulder-Mazda hoofdsponsor vanaf seizoen 2020/2021

Gisteren, zondag 29 september, is tijdens de festiviteiten rond de opening van het nieuwe hoofdveld bekend gemaakt dat Mulder-Mazda met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdsponsor van Olympia wordt. Robbert Dols namens de nieuwe sponsor: “Schoonmaakbedrijf Heuvelman, de huidige hoofdsponsor, is een echt familiebedrijf. Olympia is een echte familieclub. Mulder-Mazda met vestigingen in Waddinxveen en in Rotterdam is eveneens een echt familiebedrijf. We zien een heel mooie samenwerking tegemoet.” 

Lees verder19

Start WEP-stages door leerlingen van GSG Het Segment

"Wauw! Wat is hier gebeurd?” Dat was de reactie van de stamgasten op donderdagavond 12 september in de kantine van Olympia. Keurige rijen flesjes en blinkende ruitjes van de koelingen: het resultaat van een eerste middag WEP-stage door leerlingen uit de derde klas van Praktijkschool GSG Het Segment. WEP staat voor Werk Ervarings Project. Doel is dat leerlingen kennis maken met het werknemersschap en praktische vaardigheden ontwikkelen tijdens stages bij een bedrijf. Olympia is een van die bedrijven dit schooljaar. In ieder geval tot de kerstvakantie. Iedere 4 weken start een nieuwe groep leerlingen om tijdens een dagdeel, bij Olympia op de woensdagmiddag, stage te lopen. Een vaste begeleider via GSG Het Segment is hierbij aanwezig. 

Lees verder14

Grote Clubactie vandaag gestart!

Vandaag is de Grote Clubactie van start gegaan. De opbrengst gaat dit jaar naar nieuwe voetballen en trainingsmaterialen voor de jeugdteams. Nieuwe voetballen zijn nodig omdat de KNVB nieuwe richtlijnen heeft voor de ballen.  Onze jeugdleden hebben de verkoopboekjes ontvangen en zijn vol enthousiasme gestart met het verkopen van loten. Wilt u ook een lot kopen? Dat kan ook online: website clubactie Olympia. Klik op de button: Steun ons! Een lot kost € 3,- waarvan 80% direct naar Olympia gaat!

Lees verder28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Met het kindpakket gekoppeld aan de Rotterdampas kun je bij Olympia de contributie betalen voor leden van 4 tot 18 jaar. 

De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen (tot max 120% bijstandsnorm) waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Dit kindpakket is gekoppeld aan de Rotterdampas. 

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Rabobank Hollandse IJssel sponsorfiets/wandeltocht
Start Date/Time: Saturday, September 14, 2019 9:00 AM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date/Time: Saturday, September 14, 2019 5:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Category:
Location:
Description:

Samen geld verdienen voor Olympia. Bericht van de Rabobank:

Voor wie?
Speciaal voor verenigingen, stichtingen en scholen in de Krimpenerwaard en Gouwestreek organiseren wij (= Rabobank) op zaterdag 14 september 2019 een sportieve dag. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen.

Hoe werkt het?
Hollandse IJssel in Beweging werkt heel eenvoudig. Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel € 10,- (wielrenroute Sponsorfietstocht), € 5,- (fietsroute Krimpenerwaard en 30 km Sponsorfietstocht) of € 3,50 (wandelroute, kinderroute en survivaltocht) op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging, stichting of school is € 750,-.

Meer informatie volgt in de lokale kranten en op onze website.

Created by wilma neefjes On Tuesday, July 23, 2019 5:24 PM

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


KNVB West II Nieuws
Laatste tweets
VI Voetbalnieuws