nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 43 jeugd- en 10 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes onder 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media (Instagram en):

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING

Nieuws en mededelingen

18

Nieuw competitieteam vandaag gestart: JO8-5

Het is nog donker. De ontvangst van deze morgen, spelers uit de junioren en zaterdag senioren, hebben de velden al uitgezet met dopjes en met doelen gesjouwd. Langs de lijn bij veld 1 staat een grote groep ouders. Beetje in spanning want hun kinderen spelen vandaag hun eerste wedstrijd in de KNVB competitie voor Onder de 8 jaar. In de derde competitieronde* van dit seizoen start JO8-5 als een team vanuit de Voetbalschool. Spelers uit team Sparta, team Inter, team Heerenveen en team Vitesse doen mee in een combinatie van twee teams per competitiewedstrijd. Een extra uitdaging; zijn ze er klaar voor? 

Lees verder13

Speldendragersbijeenkomst

Gisterenmiddag verzamelden zich in de kantine zo'n 90 Olympianen voor de jaarlijkse speldendragersbijeenkomst. Er werden door de voorzitter met een persoonlijke anecdote 13 nieuwe spelden uitgereikt. Naast of na hun voetbalcarrière zijn deze (oud)voetballers vaak jarenlang actief geweest of nog actief voor onze club. Zoals Bert Keij, die de tweede drager van de speld voor 70 jaar aaneengesloten lidmaatschap is geworden. Nog altijd is Bert bij Olympia te vinden op vrijdagmiddag bij het walking football als trainer. 

Lees verder11

11 januari: Grote Clubactie en O19 toernooi

Het is winterstop. Desalniettemin een vol leuk programma 'thuis' vandaag met twee workshops free running voor lotenverkopers van de Grote Cub Actie, het eerste Stroopwafeltoernooi voor O19-1 teams en tot slot twee wedstrijden voor competitie en Rijnmondcup. De teamprijzen voor de GCA gaan dit jaar naar JO9-5(M) en JO10-3. Zij verkochten als team de meeste loten. Een prachtig totaal bedrag is met de GCA voor spelmateriaal voor jeugd opgehaald. De cheque werd aan voorzitter Edo Neefjes overhandigd. Lotenverkopers en lotenkopers super bedankt! In ons eerste toernooi in 2020 streden de O19-1 teams van RVC'33 en Olympia om de eerste prijs. Het werden penalty's na een tussenstand van 0-0. Ons team van Tjerk Rook en zijn mannen nemen de kampioensbeker mee naar huis. Gefeliciteerd!

Lees verder11

Olympia en hoofdtrainer Danny Mulder niet met elkaar door

Danny Mulder heeft aangegeven volgend seizoen niet door te gaan als hoofdtrainer van Olympia.
Belangrijkste reden is dat Danny op dit moment 7 dagen van de week als trainer/coach op het veld staat.
Dat ervaart hij als een zware belasting en dat wil hij terugbrengen.

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Schoolvoetbal toernooi
Start Date/Time: Wednesday, April 15, 2020 1:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date/Time: Wednesday, April 15, 2020 5:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Category:
Location:
Description:
Created by wilma neefjes On Saturday, September 14, 2019 7:26 PM

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws