nl-NLen-US
  • Clubhuis2
  • Stoeltjes
  • Jeugd sep 17

 Heuvelman Schoonmaakbedrijf        

Welkom bij Olympia!

GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club heeft ruim 900 leden. We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie en drie wedstrijdvelden. Naast competitievoetbal voor 43 jeugd- en 10 seniorenteams m/vr biedt Olympia voetbal voor spelertjes onder 7 jaar (Voetbalschool), 35+ (recreatief 7 vs 7), walking football (60+), jeu de boules, een wandelgroep en heel veel traditionele en nieuwe (maatschappelijke) activiteiten voor leden, de businessclub en niet leden. 

Op deze website informatie over wie we zijn, wat we doen en hoe u ons waarvoor kunt bereiken. En nieuwsberichten. U kunt ons ook vinden op social media (Instagram en):

ROUTE

CONTACT

LID WORDEN

WEDSTRIJDEN

AGENDA

TRAINING
Olympia deelt punten met koploper TOGB in stormachtig duel


TOGB was de eerste helft wat sterker, gesteund door de harde wind in de rug. Uit een hoekschop kwam het op 0-1. Na rust was het windvoordeel en betere spel voor Olympia. Een kwartier voor tijd kwam de gelijkmaker op het bord. En de overwinning leek ook nabij, maar tweemaal werden mooie Goudse treffers wegens vermeend buitenspel afgevlagd.

  Kijk hier voor alle verslagen


Nieuws en mededelingen

21

Heb jij kopij voor de nieuwsbrief?

Na de voorjaarsvakantie, na 1 maart, komt de volgende nieuwsbrief uit. Heb jij een leuke foto, een grappige anekdote, een nieuwtje, een belangrijke mededeling, etc. die je graag via de nieuwsbrief zou willen delen met Olympianen? Stuur het dan z.s.m. op naar redactie Olympia. Bedankt al vast voor je bijdrage!

 

Lees verder19

Jeu de boules is weer gestart

Vandaag waren ze weer actief: onze jeu de boulers, "de Harde Ballen", van Olympia. Dames, heren, jong en ouder. Sportief bezig zijn en natuurlijk heel gezellig. Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te doen? Welkom! De groep start (bij goed weer) om 13.45 uur op woensdagmiddag. Deelname is gratis, consumpties voor eigen rekening. Organisatie: Pim van 't Hoog en Vincent Govers. 

Lees verder18

Trainingen jeugd in de voorjaarsvakantie

Komend weekend, zaterdag 22 februari, start de voorjaarsvakantie in midden Nederland. Vanwege deze vakantie vervallen de trainingen van de jeugd op maandag 24 februari. Alle trainingen op woensdag 26 februari gaan wel door.  Ook de trainingen op dinsdag en donderdag gaan gewoon door. 

Lees verder12

Trainer gezocht voor onze O13-1 seizoen '20/'21

Voor ons O13 1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en communicatieve trainer voor komend seizoen. We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers begeleidt in de stap naar 11v11 spelen. Zowel op het vlak van tactiek, mentaliteit als samenwerken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze groep speelt nu 8v8 op hoofdklasse-niveau. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 17.15 tot 18.30 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Lees verder12

Trainer gezocht voor onze O14-1 seizoen '20/'21

Voor ons talentvolle O14 1 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en communicatieve trainer. We zijn we op zoek naar een trainer met een aantal jaren ervaring, die onze talentvolle spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze groep gaat in een O14 competitie spelen en speelde afgelopen jaren op 1e klasse niveau. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Lees verder12

Gezocht: nieuwe leden toernooicommissie

De GC&FC Olympia jeugdtoernooicommissie organiseert 3 à 4 pupillentoernooien (VBS t/m 013) per jaar voor haar eigen teams en voetbalclubs uit de regio. De werkzaamheden van de toernooicommissie bestaan o.a. uit het werven van teams uit de regio, opstellen van een draaiboek, werven van sponsoren, zorg dragen voor juiste communicatie (programmaboekje, website, ed), regelen van vrijwilligers en het aanspreekpunt op de toernooidagen. 

Lees verder10

Schoolvoetbaltoernooi - gratis clinics

In april zijn de voorrondes voor het jaarlijkse Goudse schoolvoetbalternooi. Je kunt, met teamgenoten van school, je weer super voorbereiden op het toernooi bij Olympia. Er zijn twee gratis clinics op vrijdagmiddag 20 en 27 maart van 17.30 tot 18.30 uur. Altijd een feestje, dus schrijf je snel in! Stuur een mail naar manager_pupillen@gcfc-olympia.nl met je naam, namen van teamgenoten als die mee komen, jullie groep en de naam van de school. 

Lees verder30

Vacature Technisch Jeugd Coördinator

Wij zoeken voor het nieuwe seizoen een enthousiaste Technisch Jeugd Coördinator.

ONTWIKKELING CENTRAAL
GC&FC Olympia uit Gouda is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling.

ENTHOUSIASME & VOETBALINHOUD
We zijn op zoek naar een zelfstandige enthousiaste technisch coördinator met voetbalinhoud, die kan organiseren, die met plezier & gemak communiceert met kinderen van 6 t/m 18 jaar en graag trainers en stagiares ondersteunt met raad en daad. Daarbij staan ontwikkeling & PLEZIER voorop.

Lees verder27

Wedstrijdsecretaris Jeugd gezocht

Onze Wedstrijdsecretaris Jeugd, Balder Sciarone, heeft aangegeven deze taak niet langer te vervullen. We zoeken om die reden met spoed naar 1 of 2 leden en/of ouders van leden, die deze taak op zich willen nemen. Wil je iets doen voor onze mooie vereniging, ben je flexibel, actiegericht en ben je communicatief en administratief vaardig? Dan is dit misschien iets voor jou! Voetbalkennis is niet nodig, dus is deze taak ook geschikt voor niet-voetballers. 

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verder
Speel mee in de Vriendenloterij
en steun Olympia!

 

 

shop en doneer

iDevice Gouda
De Meander Gouda

Agenda
Voorronde schoolvoetbal j 7/8 en m 5/6 (niet bij Olympia)
Start Date/Time: Wednesday, April 01, 2020 1:30 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
End Date/Time: Wednesday, April 01, 2020 5:00 PM (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna
Recurring Event: One time event
Importance: Normal Priority
Category:
Location:
Description:

Eerste ronde van het Goudse Schoolvoetbaltoernooi dat Sport.Gouda organiseert i.s.m. alle Goudse voetbalverenigingen. 

Created by wilma neefjes On Friday, February 07, 2020 5:23 PM

Bekijk de complete Agenda voor alle gebeurtenissen op Olympia.

LEDENADMINISTRATIE

Gegevens gewijzigd of een vraag?
Ga verder

VRIJWILLIGERS

Wat kan ik doen voor de vereniging?
Ga verder

BUSINESSCLUB OLYMPIA

In een ontspannen sfeer netwerken?
Ga verder

SPONSORING

Door samenwerking elkaar versterken!
Lees meer


Laatste tweets
VI Voetbalnieuws