View Archive

Entries for January 2018

30

Assistent-trainers voor onze standaard juniorenteams gezocht!

Voor onze standaardteams 013, O15, O17 en O19 zoeken wij  ambitieuze & talentvolle ASSISTENT-trainers. 

Ontwikkeling centraal 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. 

Ambitieus & leergierig 

We zijn we op zoek naar trainers die beter willen worden, die willen leren en graag een eerste team willen assisteren. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen, terwijl wij de begeleiding van onze eerste teams zo naar een hoger niveau brengen. Liefst heb je een aantal jaren ervaring, ben je in bezit van pupillen- of juniorentrainer en heb je de ambitie TC 3 te halen. Deze talentvolle standaardteams spelen competitie op hoofdklasse of 1e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op maandag en woensdag of dinsdag  of donderdag en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Kansen om door te groeien 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom 

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder30

Trainers voor de diverse pupillenteams gezocht!

Voor verschillende selectieteams pupillen O8 O9 O10 en O11 zoeken wij gedreven en getalenteerde pupillentrainers. 

Ontwikkeling centraal

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. 

Enthousiasme & voetbalinhoud

We zijn we op zoek naar enthousiaste trainers met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceren met talentvolle kinderen van 7 t/m 11 jaar, liefst in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams. Deze talentvolle groepen spelen 6v6 en 8v8 competitie op 1e en 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.15 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. We trainen met een uitgebalanceerd trainingsprogramma waarin 'BAAS OVER DE BAL' centraal staat.

Prima vergoeding

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder30

Olympia verlengt met Hoofd Jeugdopleiding Jan Chris Kuipers

In constructieve en prettig verlopen gesprekken hebben Olympia en Hoofd Jeugdopleiding Jan Chris Kuipers besloten om het dienstverband met een seizoen te verlengen.
Ontwikkeling van jeugdspelers in de volle breedte (selectie en niet selectie) is een belangrijk speerpunt binnen het beleid van Olympia. Er is op dit vlak nog veel te doen. Olympia is daarom blij dat het de samenwerking met Jan Chris kan voortzetten en wenst hem veel succes.

 


Lees verder30

Olympia deze week op Gouwestad Radio en TV

Tot en met 4 februari a.s. is vier keer per dag het programma "Statushouders scoren bij Olympia" in Gouwestad Magazine op tv te zien. Vier nieuwe en drie oude Olympianen, waaronder Peter Lugthart en Han Stein, worden geïnterviewd door Mary van Vliet. Het programma is ook terug te kijken op Youtube: Gouwestad Magazine 28/1-4/2/2018. Op zaterdag 3 februari is Tom Rietberg te horen op Gouwestad Radio (frequenties 97.7 kabel en 106.2 ether) Samen met de hoofdtrainer van ONA is hij de gast van de week in het radioprogramma van 10 tot 11 uur. Jörgen Veldman interviewt hen. 

Lees verder25

Voorbeschouwing Olympia - Nieuwerkerk

Aanstaande zondag staat de zesde thuiswedstrijd van Olympia 1 op het programma. Nieuwerkerk is de tegenstander. De aftrap is om 14:00 uur. Een voorbeschouwing:

Als keurige nummer twee op de ranglijst hervat Olympia de competitie. Met direct een streekderby. Mooier kan eigenlijk niet. De manschappen van trainer Tom Rietberg zijn met een goed gevoel teruggekeerd van het jaarlijkse trainingskamp op Tenerife. Onder perfecte omstandigheden is er prima gewerkt met als doel een succesvol vervolg van de competitie. Toch kan je pas na de eerste wedstrijd na de winterstop concluderen wat het daadwerkelijk heeft opgeleverd. Om een vergelijking te maken: Feyenoord had ook een perfecte trainingsweek onder de Spaanse zon en kraaide van de daken dat het PSV en Ajax flink ging opjagen. Het resultaat is bekend, tegen Ajax en FC Utrecht leverden de Rotterdammers direct vijf punten in. Tel uit je winst. 

Lees verder22

Olympia oliebollentoernooi weer een succes!

Donderdag 28 december heeft het jaarlijkse Olympia oliebollentoernooi plaatsgevonden in de Mammoet. ’s Ochtends was er een toernooi voor de Voetbalschool, de JO-8 en de JO-9. In de middag waren de JO 9-1, de JO-10 en de JO-11 aan de beurt. Ruim 80 Olympia pupillen en ook vele vrijwilligers - dank voor jullie inzet! -  hebben een leuke dag beleefd. Sandra van Wijngaarden, moeder van Pelle, schreef het volgende verslag van de ochtend:

Lees verder20

Kantine zondag vanaf 13:30 uur geopend!

De kantine van Olympia is a.s. zondag 21 januari vanaf 13:30 uur geopend. 

Uiteraard zal ook De Klassieker Ajax - Feyenoord te zien zijn. 

Lees verder16

Olympia twee keer in de prijzen bij Gouds Sportgala

Gisterenavond werd bij de ijsbaan de uitslag bekend gemaakt van de Goudse sportverkiezingen 2017. Onze vereniging is twee keer in de prijzen gevallen: de integratieprijs 2017 werd binnengehaald en ook vrijwilliger van de buitencategorie Henny van Os werd in het zonnetje gezet. Hij ontving de VGSO vrijwilligersspeld.

Lees verder16

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 7 en 8

De laatste update van het Trainingskamp in Tenerife dit jaar. En die maken we vanuit Nederland, waar het weer grijs en nat is, en een ieder weer thuis is. De zondag hebben spelers en staf een vrije dag, waar de een naar het strand gaat, de ander er voor kiest om een paar uur slaap in te halen en er ook een groep de Teide bezoekt. Na het diner worden de meeste koffers vast gepakt en wordt er nog een potje gekaart, want dat gebeurt dit trainingskamp veel en in de diverse varianten.

Maandagochtend gaat de wekker vroeg, kunnen we vast weer wennen voor als we thuis zijn. Om 07:15 uur wordt er gezamenlijk ontbeten, waarna het wachten is op de bus die ons naar het vliegveld brengt. De vlucht naar Nederland verloopt vervolgens voorspoedig, een kleine vertraging daargelaten. En dan is het wachten op de koffers, op naar de bus die ons naar het vertrouwde complex van Olympia aan de Bodegraafsestraatweg brengt. De oorspronkelijke groep wordt bij thuiskomst weer hersteld doordat Daley aansluit om met elkaar bij- en na te praten en om te genieten van een smakelijk stampottenbuffet dat Buiten Eten + Drinken heeft verzorgd. Er worden woorden van dank gesproken namens de leiders en de aanvoerders van beide teams richting de hoofdsponsor, maar ook naar de vrouwen achter deze 2 mannen. Nadat de magen zijn gevuld, wordt er afscheid genomen, en gaat een ieder zijn eigen weg naar huis. Een laatste filmpje van de laatste dag volgt nog op zeer korte termijn, deze zal nog apart gepost worden.

Met een prachtige week achter de rug, waarin hard werd gewerkt, de weg naar de tweede competitiehelft is ingezet, sluiten we deze laatste update af. Dank aan ieder die ons heeft gevolgd via de verslagen op de website, via Facebook, Instagram en Youtube en voor al jullie reacties daar. En natuurlijk Michel en Robert van hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman, nogmaals hartelijk dank voor de prachtige week, namens de gehele groep! 

Lees verder14

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 6

En dan is het alweer zaterdag en dat betekent dat het toernooi op het programma staat, waar misschien wel de meeste eer van de hele week te behalen valt: De Strijd Der Titanen! Er worden wedstrijden gespeeld in 3 categorieën, te weten beachvolleybal, voetvolleybal op het tennisveld en basketbal. Er vallen bij iedere wedstrijd op ieder onderdeel punten te verdienen, maar hoe deze telling exact in elkaar zit, dat valt niet in een aantal zinnen uit te leggen en dat gaan we dus ook niet doen.

Er wordt gewerkt, gestreden en gevochten voor elk punt, en na een spetterende finale blijkt toch dat de ervaring én het opstellen en gebruiken van de juiste mensen de doorslag geeft, want na 4 jaar is de wisselbeker weer terug bij het team van de leiding. Hoe dit allemaal verlopen is, en wat nou het geheim van dit winnende team is, zie je allemaal terug in de video die we gemaakt hebben deze middag, en hier te bekijken is. Na deze strijd is het tijd voor een vrije avond en ook morgen mag een ieder zijn/haar eigen weg gaan op het prachtige Tenerife, maar uiteraard komt er nog zeker een update, want we blijven ook fimpjes maken!

Dan willen we ook graag de volgende video even speciale aandacht geven. Selectiespeler Stijn Schiphorst is in het gelukkige bezit van een drone en hij kan hier verschrikkelijke mooie beelden mee maken. Dit heeft hij gedaan gedurende de 2 oefenwedstrijden van dinsdag en woensdag en daar heeft hij een compilatie van gemaakt, die er schitterend uitziet! De moeite waard om dit filmpje via deze link even te bekijken! 

 

Lees verder13

Pim en Vincent overwinnen Azzurri

Op het Trainingskamp van Olympia op Tenerife staat op vrijdag ook een door Hotel Jacaranda georganiseerd Jeu de Boules toernooi geprogrammeerd. Pim van 't Hoog en Vincent Govers, beiden de animatoren van het wekelijks bij Olympia op de woensdagmiddag gehouden Jeu de Boules, vertegenwoordigen Olympia in dit toernooi, en met succes!

Na 4 overwinningen op het Franse team in de poule, werd ook de finale door de 2 vedetten gewonnen. Een Italiaans team werd verslagen met 5-4 en dus ging de overwinning naar Olympia. De eerste prijs houdt in dat Pim en Vincent volgend jaar hun titel moeten verdedigen. 

Lees verder12

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 5

De dag van het maken van de teamfoto, de dag van de laatste training bij Las Zocas én de dag van het groepsuitje naar Best Karaoke Bar on the Rock. Maar eerst terug naar donderdag avond; de Voetbal Quiz 2017. Deze werd gewonnen door Fokko Bruning en Erwin van der Wal. 

Dan de teamfoto, deze is gelukt, er wordt nog een beetje aan gesleuteld, dus we houden jullie nog even in spanning tot we het uiteindelijke resultaat gaan tonen! Gaan we door naar de laatste training, waar er stevig en fel wordt getraind. Een redelijke groep die onder begeleiding van de medische staf wat oefeningen doet en zich ietwat ontziet, maar toch ook een grote groep, die scherpe oefeningen deed en een stevige partij afwerkt. Ook wel nodig, want al staat er geen voetbalwedstrijd meer op het programma,  morgen wordt nog wel de Strijd der Titanen gespeeld, en dat toernooi wil iedere Olympiaan winnen! Tevens zijn er 2 nieuwe filmpjes van gisteren, 1 van het Voetvolley Toernooi en 1 van de VoetbalQuiz en nog wat overige interviews.

En dan het Karaoke avontuur; wat houdt dit in; dat de nieuwkomers maar ook de mensen die er na lange tijd weer bij zijn, een liedje moeten zingen. Dat mag alleen of ook in een groep. We kijken er alweer naar uit en zullen eens kijken of we ook hiervan een leuke samenvatting per filmpje kunnen maken, wordt dus vervolgd.....

Morgen, zoals genoemd, nog enkele gesprekken van trainers met de diverse spelers en het blijven behandelen van de spelers door de medische staf. 's Middags het Toernooi der Titanen en verder, dat lezen jullie morgen weer! En uiteraard worden er regelmatig foto-albums geplaatst van o.a. trainingen en van het gisteren gespeelde Beach Voetvolley; deze staan op onze Facebook Pagina, voor iedereen te zien en te bezoeken!

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 4

De donderdag alweer en dus tijd voor een verslag van dag 4. De ochtend begint met het verzamelen voor het ontbijt en het daarbij vieren van de dubbele verjaardag die we vandaag in de groep hebben; zowel Jeffrey Velberg als Roy Benschop zijn vandaag jarig. Ook langs deze kant van harte gefeliciteerd! Na het ontbijt start de medische staf wederom met de behandeling van een aantal spelers, tevens vinden er een aantal gesprekken plaats tussen de technische staf en diverse spelers. Ook wordt de psychische strijd voor het in de middag te spelen Voet Volleybal Toernooi vast gestart, want daar winnen, is toch wel een dingetje. 

Een groot deel van ons gezelschap gaat met de bus naar het prachtige Tenerife Top Training toe, echter een aantal legt de route ook hardlopend af. De ene vrijwillig, de ander iets minder vrijwillig, laten we het er op houden dat niet alle klokjes altijd gelijk afgestemd hebben gestaan. Het toernooi was weer leuk, gezellig langs de velden en volop strijd op de velden. Uiteindelijk gaat de finale tussen het team van de leiding en het team van Spaan en consorten, welke met ruime cijfers door de laatste wordt gewonnen. Langs deze weg de hartelijke felicitaties voor Stefan, Jesse, Nick en Glenn. 

Vanavond staat de Quiz weer op het programma, hopelijk bereidt menig speler maar ook staflid zich de komende uren nog goed voor, want de kennis over het afgelopen voetbaljaar (2017) zal flink op de proef worden gesteld. 

Sluiten we deze update af met de mededeling dat er ook weer een nieuw filmpje online staat, met daarin de beelden van de training van gisteren en enkele momenten van de wedstrijd van Olympia 2 gisteren. 

Lees verder11

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 3

Eerst nog even terug naar de dinsdagavond, toen de eerste oefenwedstrijd van het Trainingskamp op het programma een feit was. Olympia 1 speelt tegen Ibarra 1 en verloor deze wedstrijd met 1-2. Het doelpunt van Olympia komt op naam van Soefjan de Koning. Beelden van en rond deze wedstrijd zijn te zien in de video van dag 2. 

Dan de woensdag, alweer de derde dag. De ochtend verloopt met een aantal gesprekken met spelers en trainers en de behandelingen van spelers door de medische staf. 's Middags staat er weer een training op het programma, waar goed en fel wordt getraind door het 2e team in aanloop naar de wedstrijd van vanavond tegen Charco del Pino 1. Het 1e team hersteld van de wedstrijd van dinsdag en heeft het 2x2 voetvolley op het programma staan, wat enkele prachtige acties oplevert. 

Na het diner wordt er koers gezet richting het stadion van San Isidro, alweer een vermakelijke wedstrijd wordt gespeeld tegen het eerste team van Charco de Pino. Zij komen uit op een niveau vergelijkbaar met de 3e/4e klasse in Nederland. Olympia 2 wint door 2 goals van Tom de Joode en 1 van Mohammed Benhaddou, waarmee tevens de 3-0 eindstand is. Na afloop krijgen we door de mensen van de locatie een overheerlijke maaltijd aangeboden met diverse lokale lekkernijen en een prima smakende paella. 

Morgen staat er het jaarlijks terugkerende Voetvolley Toernooi op de prachtige locatie van Tenerife Top Training op het programma, alsmede de Voetbalquiz. Uiteraard houden we een ieder via de diverse kanalen op de hoogte van deze activiteiten. 

UPDATE Daley Starreveld:
Met betrekking tot de ontwikkelingen met Daley Starreveld kunnen wij melden dat de Spaanse medici, na hem uitvoerig te hebben onderzocht, Daley gezond hebben verklaard en hem uit het ziekenhuis hebben ontslagen. In overleg met Daley, zijn ouders en de medische staf van onze vereniging hebben wij besloten risico op herhaling te beperken en hem naar Nederland te repatriëren om aldaar om een second opinion te vragen. Inmiddels is Daley thuis.                          

Lees verder10

Digitale Olympiaan - wie versterkt onze redactie?

De redactie van de Olympiaan is op zoek naar nieuwe leden om circa vier keer per jaar een digitaal magazine te kunnen blijven uitbrengen. We zijn op zoek naar leden, die thuis de Olympiaan willen opmaken. Handig zijn met het werken op een computer en gevoel hebben voor een mooie lay out zijn noodzakelijk. Daarnaast zijn nieuwe redactieleden welkom die het leuk vinden om artikelen te schrijven en mee te denken over de inhoud van de Olympiaan. Leuke artikelen, foto's, filmpjes, van niet redactieleden zijn natuurlijk ook zeer welkom! Deadline voor kopij voor de vierde digitale Olympiaan is 23 januari. 

Wil je ook redactielid worden of eerst meer informatie over onze werkzaamheden? Of heb je kopij? Mail ons: mailadres redactie Olympiaan 

Lees verder10

Bericht vanuit Tenerife

Gisteravond na de wedstrijd van Olympia tegen Ibarra is Daley Starreveld onwel geworden. Laten we beginnen met het bericht dat het, ondanks de omstandigheden, goed met hem gaat. Direct na het eindsignaal van de wedstrijd kwam Daley naar de kant. Hij was misselijk en erg benauwd. De medische staf van Olympia die aanwezig was, heeft zich gelijk om hem bekommerd. Omdat de klachten niet snel verminderden en hij ook pijn op de borst aangaf, is er actie ondernomen om een ambulance te laten komen. Op het veld is Daley constant door de medische staf gemonitord, hij is gedurende de hele periode aanspreekbaar gebleven. 

Om verdere diagnose te stellen is hij meegenomen naar het ziekenhuis in Playa de las Americas. Rianne Petersen van de medische staf, Aad Dols en Michel Heuvelman zijn mee gegaan naar het ziekenhuis. Hier is bloedonderzoek gedaan en een hartfilmpje gemaakt. Hierna werd duidelijk dat het gaat om een pericarditis, een ontsteking van het hartzakje, dat waarschijnlijk is veroorzaakt door een verkoudheidsvirusinfectie. Daley is opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling en verdere observatie. Hij krijgt hier antibiotica en moet bedrust houden. Vanmorgen is gelijk telefonisch contact Daley geweest, hij heeft goed geslapen en voelt zich verder goed. Wij hopen dat hij voorspoedig herstelt en weer snel bij de groep in het hotel kan aansluiten.

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 2

Dag 2 begint met de behandeling van de diverse spelers. Sommige terugkerend van een blessure, sommigen met kleine pijntjes en ook wat spelers die het fijn vinden om even onder handen te worden genomen door de medische staf alvorens de 1e training op het programma staat. Want deze is vanmiddag, en het gaat er pittig aan toe. 

Naast de gezamenlijke warming up volgt een grote ronde. Daarna wordt de groep in 2 teams verdeeld en worden er diverse trainingsvormen afgewerkt onder leiding van de technische staf. Na nog even wat op doel schieten zit de training er na anderhalf weer op en wordt de terugreis naar Hotel Jacaranda ingezet.

Vanavond staat de 1e oefenwedstrijd op het programma, om 20:30 uur trapt Olympia 1 af tegen Ibarra 1, waarvan we uiteraard via Twitter de standen en updates door zullen geven. Een fotoverslag van de training volgt vanavond via onze Facebookpagina, een filmpje morgenochtend. Wel zijn de filmpjes die we live hebben uitgezonden via Facebook ook daar terug te zien. 

Lees verder09

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 1 - Deel 2

Traditie tijdens de 1e dag van het Trainingskamp is de groepswandeling, ditmaal uitgestippeld door Tim. En de mooiste plekjes werden gevonden, de beelden hiervan zijn te zien in onze 2e video van dag 1, te bekijken via deze link. Na de wandeling is er een gezellig samenzijn, gevolgd door een heerlijk dinerbuffet. Nadien wordt er hier en daar nog een kaartje gelegd of een spelletje domino gespeeld en worden de verloren uurtjes slaap van de nacht ervoor door menigeen ingehaald. 

Voor vandaag staan er in de ochtend de behandelingen van de diverse spelers op het programma door onze medische staf. Vanmiddag is de eerste training op het veld van Las Zocas om 14:30 uur (15:30 uur in NL) en hiervan wordt live verslag gedaan via ons Facebook kanaal, ook te zien voor een ieder die hiervan geen account heeft). En vanavond de eerste wedstrijd, die tussen Olympia 1 en Ibarra 1, welke om 20:30 uur (21:30 uur in NL) wordt afgetrapt.

Lees verder08

Trainingskamp Tenerife 2018 - Dag 1 - Deel 1

De wekker ging al vroeg vanmorgen, want om 03:00 uur was het tijd om te verzamelen in de kantine aan de Bodegraafsestraatweg. Eerst even melden bij Aad, daarna een bakkie, wachtend op de bus. Dan de koffers inladen, en op naar Schiphol! Daar aangekomen is het altijd weer een kunst om alle koffers en tassen met kleding- en materiaal op de juiste manier ingecheckt te krijgen, maar ook dit jaar is alles weer correct aangekomen op Tenerife. 

Van de kou in Gouda naar het zonnetje op Tenerife, tijdens de vlucht die zo'n 4,5 uur duurde, met lichte turbulentie, maar dat mocht de slaap, eeeeehhh, de pret niet drukken. En geloof het of niet, toen de eerste Olympianen met hunn koffers buiten kwamen bij het vliegveld van Tenerife, kwam ook het zonnetje tevoorschijn.

Wil je weten en zelf zien hoe het er allemaal aan toe ging vanmorgen? Kijk dan ons 1e filmpje van dit Trainingskamp. Een hou ons in de gaten op Facebook (ook voor diegenen die hier geen lid van zijn), via onze filmpjes hier en uiteraard ook via de diverse andere kanalen op Social Media.

Vanmiddag staat er nog een wandeling op het programma, uiteraard het diner en daarna zullen de meesten de gemiste uurtjes slaap van vannacht wel in gaan halen. Morgen staat de eerste training op het programma én de eerste wedstrijd: Olympia 1 - Ibarra 1. Uiteraard houden we je ook daarvan op de hoogte!

Lees verder07

Eerste editie Olympia Sponsor Fun Run een feestje!

Zaterdag 6 januari zijn we het tweede deel van het seizoen sportief gestart met de eerste sponsor fun run van Olympia. Over 5 afstanden werd hard gelopen voor het goede doel de organisatie Right to Play. Het was een feestje met enthousiaste soms heel mooi uitgedoste lopers. En al ging het vooral om de fun en sportiviteit, er werd ook hard gelopen. Een super mooie opbrengst maakte het feestje compleet. 

Lees verder05

Olympia's Oly-ballen tennistoernooi een groot Succes!

Voor het eerst sinds tijden werd er weer eens een gezelligheidstoernooi georganiseerd tussen kerst en oud en nieuw. Waar we vroeger standaard afreisde naar de Mammoet om daar te gaan zaalvoetballen werd er nu gekozen om een indoor tennistoernooi te organiseren. Aangezien veel Olympianen zich zomers ook op de tennisbanen in de regio bevinden, was het gokje of ze na een dergelijk druk tennisseizoen nog wel zin hadden om op de voorlaatste dag vh jaar nog even tot het uiterste te gaan op de Indoorbanen van Tiod en Ad Astra. Het idee werd enthousiast ontvangen en al snel zat de organisatie ah maximaal aantal koppels. 

De bewuste dag breekt aan en een ieder is zo rond 12 uur op de locatie, nou ja iedereen... Helaas had een koppel het bedacht om op de dag zelf om half 7 af te zeggen. Beetje teleurstellend, aangezien we vier poules van 5 hadden gemaakt en koppels hebben afgezegd, omdat ze te laat waren met de inschrijving. Gelukkig werd het goed opgevangen door de overige deelnemers die de opengevallen plekken probeerde in te vullen als ze zelf niet hoefde te spelen.

Lees verder04

Prijzen omhoog in de kantine

Beste leden,

Vanwege prijsaanpassingen bij onze leveranciers, die per 1 januari 2018 worden doorgevoerd, zijn wij genoodzaakt om de kantine prijzen te verhogen. 

 

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur


Lees verder04

Olympia heet nieuwe Gouwenaars welkom!

Olympia is samen met de gemeente Gouda een project gestart waarbij statushouders uit Syrië en Eritrea meedraaien met onze vrijwilligers die de accommodatie onderhouden. Van wethouder sport en integratie Jan Willem van Gelder ontvingen zij een dikke werkjas met Olympialogo en stevige schoenen. Welkom bij Olympia Ayham, Finan, Jamal, Mohamad, Said, Samial, Teklam en Yared!

 

Lees verder03

Programma (in tijd) Sponsor Fun Run 6 januari02

Goudse voetbaloudjes opnieuw onstuitbaar

Vrijdag 29 december 2017 vond in Zoetermeer het door SweetLake Oldstars uit (jullie raden het al) Zoetermeer perfect georganiseerde Oliebollen Ouwe Knarrren Toernooi plaats. Aan dit toernooi was tevens een goed doel gekoppeld: RaceRunning voor kinderen met een motorische beperking. Hulde voor dit fraaie initiatief! 

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: aan de meesterhand van coach Vincent Govers ging Oldstars 1886 er opnieuw met de toernooiwinst vandoor. Voor de vierde keer in 2017. Een score van 100 %, want Oldstars 1886 nam in 2017 aan vier toernooien deel. Een knappe prestatie, ja. Maar wél eentje met wellicht grote gevolgen: aanvoerder Arie van den Berg (die alle bekers thuis bewaart) zegt op zoek te moeten naar een grotere woonruimte. Niet toevallig neemt Arie tegenwoordig een collectebus mee naar de trainingen. En wij maar wegkijken…

Lees verder