View Archive

Entries for October 2019

31

Olympia tenues weer leverbaar

De voorraad is aangevuld, er zijn vanaf vandaag weer Olympia tenues beschikbaar bij 100% Voetbal aan de Zeugstraat!

Lees verder26

Commerciële commissie stelt nieuwe partners aan u voor

De afgelopen periode heeft de commerciële commissie van Olympia niet stil gezeten. Met enige trots stellen we dan ook de volgende nieuwe partners aan u voor: 

  • Firma R.J. van der Zwet
  • Elektro Internationaal
  • Dierenkliniek De Gouwe
  • Primera Kok Gouda
  • De Goudse Verzekeringen
  • Hekelaar Civiel
  • Mark Hogendoorn Timmerwerken

Wie zijn deze bedrijven?

Lees verder24

Geslaagde speciale keepers training

Gisterenavond kregen zeven keepers uit onze jeugd een speciale training van Robbert Dols en Harvey van der Stelt, de keepers van onze selectie. Dat het een succes was is te zien op de leuke foto's van coördinator O13 Veerle Ruijgers op Facebook: Facebook Olympia.

Lees verder21

Bar a.s. woensdagmiddag gesloten

Dankzij WEP-stages is de afgelopen weken de bar open geweest op woensdagmiddag tijdens de trainingen van de jongste jeugd. Maar ook voor de leerlingen van Praktijkschool GSG Het Segment is het nu herfstvakantie. De bar is daarom aanstaande woensdagmiddag gesloten. Heb je interesse om bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties mee te helpen als vrijwilliger om de bar open te houden? Meld je dan aan via e-mail bij de barcommissie@gcfc-olympia.nl of spreek ons op een woensdagmiddag als we wel open zijn aan. Fijne vakantie!

Lees verder18

Mooie bekerwedstrijden - scheidsrechters bijeenkomst

Morgen start de herfstvakantie. Twee weekenden zonder KNVB-wedstrijden voor onze jongste jeugd (t/m O12); daarvoor in de plaats zijn wel een aantal oefenwedstrijden gepland. Voor de overige teams is er morgen, zaterdag 20 oktober, een inhaal- of bekerprogramma. Of een vrije dag. Voor wie het voetbal niet kan missen: er zijn aantrekkelijke bekerwedstrijden te zien. Om 12.30 uur spelen drie jeugdteams, om 14.30 een team een bekerwedstrijd in de knock out fase van de beker. Daaronder JO19-1 tegen stadsgenoot Jodan Boys JO19-1, een team dat sinds dit seizoen in de tweede divisie speelt. 

Lees verder17

Inschrijving FIFA toernooi bij Olympia geopend

Op vrijdagavond 8 november is de kantine weer een grote gameroom voor het GC & FC OLYMPIA BUSINESSCLUB FIFA20 TOERNOOI
VOOR O14 t/m O19. Om 19.00 uur aanwezig zijn. Deelname is gratis. Inschrijven kan bij: Orbo Verschuur.  Zet er bij hoe je heet (voor- en achternaam) en in welk team je speelt. Er kunnen maximaal 40 deelnemers mee doen. Reageer snel want vol = vol! 

Dit toernooi wordt aangeboden door de businessclub Olympia. 

Lees verder14

Trainingen jeugd in de herfstvakantie

In de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) vervallen de maandagtrainingen voor de jeugd. Op woensdag wordt er wel getraind. Op dinsdag en donderdag gaan alle jeugdtrainingen door. Het bovenstaande geldt, tenzij er iets anders door jouw trainer met je team is afgesproken. Fijne vakantie al vast! Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder11

Foto op spelerspas

Tot 1 november kun je zelf de spelerspas-foto op de spelerspas wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Alle voetballers, die competitie spelen hebben een digitale spelerspas. Vanaf O13 is een goede foto waarop je te herkennen bent door een (onbekende) scheidsrechter verplicht. Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn, maar neem de foto niet van te grote afstand, zonder zonnebril of petje en geen zij- of achteraanzicht. De scheidsrechter moet je identiteit kunnen vaststellen. 

Lees verder09

Genieten van Oranje in de kantine

Genieten in de voetbalkantine met voetbalmaten van de verrichtingen van Oranje in de wedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland: donderdagavond 10 oktober vanaf 19.00 uur (morgen) en zondagavond 13 oktober is de kantine tijdens de wedstrijden voor de EK kwalificatie van Oranje (de mannen) open. De Businessclub Olympia maakt er morgen een uitje van: zij volgen met 30 leden morgen de wedstrijd in De Kuip na een rondvaart door de Rotterdamse Haven. 

Lees verder09

#Scheids bedankt! ingezonden artikel

"Wat een leuke scheidsrechter hadden de meiden van MO11-1 op zaterdag 5 oktober, uit tegen SVS in Capelle aan den IJssel." Zo begint het verslag van Janeke van den Berg- de Zeeuw, ouder van een van de speelsters uit MO11-1. Een positief bericht in de landelijke week van de scheidsrechter, waar helaas vooral negatieve berichten over misstanden naar scheidsrechters de kranten haalden. 

Lees verder04

Een dichtende scheidsrechter: Olympiaan Ad van Maaren

Aanstaande zondag 6 oktober is Ad van Maaren te horen op Radio Gouwestad tussen 12.00 en 13.00 uur. Als dichter in de rubriek "Dichter bij Gouda. Poëzie in al zijn vormen." Het programma is te beluisteren via FM 97.7 [kabel Rekam/Caiway] en ether FM 106.2. En is ook te volgen via livestream http://www.gouwestad/luisteren. Hierbij de tekst van het mooie gedicht Vrijheid!:

Lees verder04

#scheidsbedankt

Morgen start de landelijke week van de scheidsrechter. Wat doe jij om onze scheidsrechters en spelbegeleiders te bedanken? Voor morgen en volgend weekend hebben we vanuit de werkgroep sportiviteit en respect kaartjes bij de ontvangst neer gelegd, waar je met je team een persoonlijke boodschap kunt opschrijven voor de Olympiaan, die je die dag fluit. Met een kleinigheidje er bij: "Goed bezig" koeken. Zonder scheidsrechter of spelbegeleider geen voetbal. Super bedankt alle vrijwilligers die iedere week weer klaar staan om onze wedstrijden te leiden!

Lees verder01

Olympiaan en speldendrager Joop Benjamens overleden

Het trieste bericht heeft ons bereikt dat onze clubgenoot en speldendrager Joop Benjamens afgelopen donderdag 26 september op slechts 69-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. We wensen echtgenote Else, kinderen Joeri en Marit, partners, kleinkinderen, verdere familie en vrienden alle sterkte met dit grote verlies.

Lees verder