View Archive

Entries for November 2012

28

Kerstklaverjassen

Vrijdag 21 december is het weer Kerstklaverjassen. Met mooie prijzen (iedereen prijs) en een fantastische loterij die u niet mag missen.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Aanvang kaarten 20.00 uur. Kosten € 5 p.p.

U kunt zich hier inschrijven of op het inschrijfformulier in de kantine.

Lees verder29

Spelletjesavond aansluitend op Alg.Ledenvergadering

Vrijdag 30 november is de Algemene Leden Vergadering en deze zal om 20.00 uur beginnen. Planning is dat deze vergadering tot 21.30 uur zal duren. Hierna zal de spelletjesavond aanvangen en nemen de 35+ en de dames 1 een slok gezelligheid na hun trainingsactiviteiten.
Tijdens de vergadering wordt stilte gevraagd, maar leuk zou het zijn als een ieder gewoon de gehele avond komt. Dus sluit ook aan bij de ALV.

Lees verder28

Olympia bekert verder na overtuigende zege op Rijnvogels

Nee, dat hadden de spelers van Rijnvogels niet verwacht nadat om 20:00 het eerste fluitsignaal klonk. Maar na negentig minuten stond er tocht echt 3-1 op het scorebord. En daar was helemaal niets op af te dingen. Zo plaatste Olympia zich via de koploper van de Zaterdag Eerste Klasse A voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Lees verder26

Bekerwedstrijd Olympia-Rijnvogels

Op dinsdag 27 november speelt Olympia 1 om 20:00 in de derde ronde van het bekertoernooi tegen Rijnvogels. De ploeg uit Katwijk is momenteel de trotse koploper in de Zaterdag Eerste Klasse.

Lees verder24

Olympia_AGE restant

Zondag 25 november zal het restant van de wedstrijd Olympia-AGE uitgespeeld worden. Enige weken geleden is deze wedstrijd bij een 0-0 stand gestaakt door overvloedige regenval. De wedstrijd begint om 14.00 uur en zal 35 minuten duren.
Kom kijken kan je daarna mooi Feyenoord - AZ op groot scherm zien met een klein gezellig drankje.

Lees verder21

Trainingskleding jeugd

De temperaturen zijn weer gedaald en we gaan de koude maanden in. Vanaf heden is het dan ook verplicht in trainingspak/thermokleding te trainen. Dit geldt voor de hele jeugd. Trainers zullen erop toezien dat iedereen hier zich aan houdt.

Paul Spijkerman
hoofd jeugdopleidingen

Lees verder21

Pietentraining F-spelers en Voetbalschool

Het is weer zover: Sinterklaas is weer in het land. Dus is er ook weer een pietentraining voor alle voetbalschool en F pupillen! Op woensdag 28 november worden alle VBS/F pupillen om 14 uur (let op voor de vbs een uur later dan normaal) op Olympia verwacht om daar een training te krijgen van de trainers.

Lees verder19

Le Patapouf voor even in rood-zwarte handen

Het was weer een zeer geslaagde avond afgelopen vrijdag. Negentig Olympianen en businessclub-members hadden zich aangemeld voor het zesde Rood/Zwart Mannendiner. Deze keer georganiseerd bij Partycentrum Le Patapouf. Een impressie.

Lees verder16

Opnames voor Latje trap op Olympia

Aanstaande dinsdag 20 november nemen de twee Olympia-spelers Dave Kalmeijer en Sven Kroeze deel aan het item ‘latje trap’. Om 19:15 vinden de opnames plaats.

Lees verder09

Grote Clubactie – Groot succes!

“ Geef het nieuwe Olympia clubhuis kleur! “

De Grote Clubactie loopt weer op zijn eind. De verkoopboekjes zijn door de pupillen weer ingeleverd en met vereende krachten door vele vrijwilligers ingevoerd. Met meer spelers uit de E en F en de voetbalschool zijn dit jaar 40% meer loten verkocht dan  vorig jaar. Totaal meer dan 2000 verkochte loten; een fantastisch resultaat!

Lees verder05

Laatste week inschrijving Rood/Zwarte Mannendiner

De voorbereiding zijn zo goed als afgerond. De band en de side-act zijn vastgelegd en ook Co Adriaanse heeft er zin in. En dan hebben we het nog niet eens over het gastronomische diner zelf. U heeft nog precies een week om u in te schrijven voor het Rood/Zwart Mannendiner van vrijdagavond 16 november.

Lees verder