View Archive

Entries for November 2018

30

Reis mee met het 1e richting Zundert!

Aanstaande zondag staat voor ons eerste elftal de belangrijke maar vooral verre uitwedstrijd tegen Moerse Boys op het programma. Moerse Boys staat op dit moment tweede met 19 punten en Olympia volgt op de vijfde plek met 14 punten. Voor onze supporters is er nog voldoende plek om mee te reizen zodat jullie niet zelf de verre reis richting het zuiden hoeven te maken. Zou je graag mee reizen stuur dan even een mail naar commercie@gcfc-olympia.nl. 

Meld je snel aan want vol=vol! 

Lees verder29

Hardlooptraining op zondag

Zondagmorgen om 10 uur vertrekt weer de hardloop trainingsgroep onder leiding van Andy Koolmees vanaf Olympia. Ze zijn in training voor onder andere de Lichtjesloop in de Goudse Binnenstad. Vind jij het ook leuk om o.a. met Olympianen mee te trainen op zondag? Meld je dan aan bij Andy Koolmees via e-mail: info@goudasport.nl of bel hem op 06 28594902. 

Lees verder29

Hulp gezocht voor optuigen Kerstboom

A.s. maandag komt de boom der bomen weer binnen bij Olympia, ofwel de Kerstboom! Nu moet deze natuurlijk opgetuigd worden en daar is hard hulp bij nodig! Wie heeft er interesse en tijd om te helpen hiermee? Geïnteresseerden kunnen zich a.s. woensdag 5 december om 19:00 uur melden in de kantine bij Dennis Sosef! 

Lees verder29

Pietentraining

Gisteren, woensdagmiddag 28 november, was de jaarlijkse Pietentraining. De jongste pupillen, waaronder heel wat hulp pietjes, en de trainers hadden veel plezier met de Pieten ondanks het druilige weer. Het was weer een echt feestje. Kijk op Facebook voor een heel leuke foto impressie. Iedereen die heeft mee gedaan om er zo'n leuke middag van te maken: hartstikke bedankt! 


Lees verder29

Kantine gesloten tijdens "Winterstop"

Het clubhuis van Olympia is tijdens de Winterstop gesloten. Dit zal zijn van zaterdag 22 december t/m woensdag 9 januari. Uiteraard is dit met uitzondering van Nieuwsjaardag, 1 januari, wanneer de Nieuwjaarsreceptie van Olympia plaats zal vinden. Meer info hieromtrent leest u binnenkort op de website. 

Lees verder29

Uitnodiging ALV op 10 december

Beste Olympiaan, of ouders/verzorgers van Olympia jeugdleden,

Op maandag 10 december 2018 om 20.30 uur vindt de Algemene Leden Vergadering van GC&FC Olympia plaats in het clubhuis. Wij nodigen u van harte uit om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn. 

Op de agenda staan de gebruikelijke jaarlijks terugkerende agendapunten, zoals het vaststellen van de notulen, het goedkeuren van de financiële jaarstukken en de verkiezing van bestuursleden. Daarnaast vragen wij de vergadering om een aantal wijzigingen in het normen- en waardenbeleid te accorderen.

Verder willen wij als bestuur de avond graag gebruiken om met de leden van gedachten te wisselen over een aantal zeer relevante ontwikkelingen, zoals:
* De toekomst van prestatievoetbal senioren op zaterdag/zondag, toelichting op de KNVB scenario’s en wat vinden wij daarvan als Olympia?
* Verschuiving van (een deel van) het jeugdvoetbal naar de zondag
* Olympia Duurzaam, het project om zonnepanelen op het dak te installeren en zo zelf voor onze energievoorziening te kunnen zorgen
* Overige suggesties en ideeën om de vereniging nog beter of aantrekkelijker te maken

Wij zijn benieuwd naar uw mening en hopen op uw aanwezigheid op 10 december! Relevante vergaderstukken zullen op de vergadering worden uitgereikt.

Het Bestuur

Lees verder23

Voorbeschouwing Olympia-VELO

Aanstaande zondag speelt Olympia 1 zijn vijfde thuiswedstrijd van het seizoen. VELO uit Wateringen is de tegenstander. De aftrap is om 14:00 uur. Een voorbeschouwing.

 

Lees verder23

Kerstklaverjassen

Op vrijdag 14 december 2018 is de kantine geopend voor het altijd gezellige KERSTKLAVERJASSEN. De deuren staan vanaf 19.30 open. Zoals elk jaar zijn de kosten €5,- p.p. Hierbij inbegrepen zijn de prijsjes en een hapje. Drankjes zijn voor eigen rekening (of die van de tegenspelers J).

Inschrijven kan via deze link of via het inschrijfformulier in de kantine. Iedereen is welkom, ook niet-Olympianen.

Na het klaverjassen is er ook weer de loterij met vele leuke prijzen. De lootjes kosten €0,50 per stuk en 11 voor € 5,-. 

We hopen op veel enthousiaste kaarters en zien jullie graag tegemoet op 14 december.

Tot dan!
Rob van der Vijgh en Willie de Keizer

Lees verder12

Bodega 32 in de race voor 'wijnbar van het jaar'

Bodega 32 is hard bezig om een nominatie te bemachtigen voor ‘wijnbar van het jaar 2018’. Hiervoor heeft iedereen tot 30 november de kans om te stemmen. De tien wijnbars met de meeste stemmen en de vijf jury-genomineerden gaan vervolgens strijden om de titel.  Bodega 32 is businessclublid van Olympia en wordt gerund door Olympiaan Carl Flux. Carl heeft tal trainersfuncties bij Olympia bekleed alvorens hij de stap zette naar de horeca. Breng u stem nu uit door op de bijgevoegde link te klikken. En laten we ervoor zorgen dat Bodega 32 de nominatie krijgt die ze verdienen.

http://www.wine-bars.nl/wine-bar-of-the-year-2018/

 

Lees verder07

Reünie wedstrijd Olympia - VV Moordrecht

Op zondag 18 november 2018 wordt er bij Olympia een speciale reünie wedstrijd gespeeld tussen (oud) spelers van Olympia en VV Moordrecht. Spelers die speciale binding hebben met Ron van den Berg. 

Op aangeven van Ron is het geen benefietwedstrijd speciaal voor hem, maar staat de middag in het teken van weerzien, vriendschap, gezelligheid en een lekker potje voetbal. De wedstrijd begint om 14.30 uur en de derde helft is deze dag minstens zo belangrijk.

Lees verder06

Save the Date: 10 december ALV

Op maandag 10 december zal de Algemene Leden Vergadering weer plaatsvinden in het clubhuis van Olympia, Meer informatie volgt....

Lees verder05

Spelers van de maand

Jesse Branderhorst en Lisa Hoogendoorn zijn verkozen tot speler en speelster van de maand oktober. 

Lees verder