View Archive

Entries for December 2015

17

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2016

De eerste verontruste mailtjes zijn reeds binnen gedruppeld. ‘Het zal toch wel doorgaan?’ Maar natuurlijk! Ook komend jaar viert Olympia haar nieuwjaarsreceptie op 1 januari. Iedereen die Olympia een warm hart toedraagt is hiervoor van harte uitgenodigd. 

Lees verder05

Daan de Rotte overleden

Zaterdagmorgen ontvingen wij het trieste bericht dat, na een noodlottig ongeval tijdens werkzaamheden, Olympiaan Daan de Rotte is overleden. 

De begrafenisplechtigheid zal vrijdag 11 december a.s. om 14:00 uur plaatsvinden in de aula van de algemene begraafplaats de IJsselhof, waarna er gelegenheid zal zijn tot condoleren. 

De rouwkaart van Daan is te bekijken via deze link. Tevens is het mogelijk om een bericht van medeleven te plaatsen op de Gedachtenispagina van Daan. Deze pagina bereikt u via de website van het CVU (via de link komt u direct op de juiste pagina).

Lees verder27

Olympia Vrouwen: terugblik en ambitie

In een tijd van jaaroverzichten en retrospectie mag een terugblik op de eerste seizoenshelft van de Olympia Vrouwen natuurlijk niet ontbreken. Maar nog belangrijker is het om vooruit te kijken. Wat zijn onze doelen voor de tweede seizoenshelft en waar willen we op langere termijn naar toe met het vrouwenvoetbal bij Olympia?

Lees verder22

Selectie Olympia op Trainingskamp naar Tenerife

Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de selectie van Olympia (1e en 2e elftal) op trainingskamp gaat. De reis gaat voor het 8e achtereenvolgende jaar naar het (hopen we) zonnige Tenerife en zal wederom verzorgd worden door Trainingskampen.nl, wat al 9 jaar (1e jaar naar Portugal) zeer goed bevalt. Maandag 4 januari a.s. wordt er al vroeg vertrokken vanuit Gouda, om daar op maandagavond 11 januari weer terug te keren.

Lees verder21

Help Olympia F7 naar Nederland - Frankrijk!

Olympia F7 is winterkampioen, en daar zijn we vreselijk trots op! Gefeliciteerd Elger, Achraf, Wessel, Khalid, Myron, Meynte, Casper, Erik en Olaf, de spelers van F7 en natuurlijk ook de leiders Arjan en Walter! Als Winterkampioen zijn jullie aangemeld op de website van de KNVB, voetbal.nl en daar zijn prijzen te verdienen! Het uploaden van jullie foto is reeds gedaan en nu is het stemmen, likes, binnenhalen! Hoe?

Voor iedereen met een Facebook account; ga naar de volgende link: Nederland Kampioenenland op FB. Hier opent een FB pagina waar je direct de foto van Olympia F7 in beeld krijgt. Klik nu op het like icoontje links onder in deze foto en dat is alles wat je moet doen!! Kleine moeite en je kan de F7 er een groot plezier mee doen; het team met de meeste likes gaat nl. op 25 maart a.s. naar de interland Nederland - Frankrijk! Snel doen dus, stemmen kan tot 3 januari 2016. 

Namens de F7 alvast bedankt!


Lees verder21

FIFA '16 Toernooi op de PS4

Noteer vast in de agenda's voor alle A-, B- en C-junioren!! Vrijdag 12 februari a.s. FIFA Toernooi 2016; er wordt gespeeld op de PS4! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl o.v.v. je naam en je team. Kosten per persoon zijn € 7,50. Wees er snel bij met inschrijven, maximaal aantal deelnemers is 40 personen, vol = vol!!

Lees verder14

Openingstijden kantine tijdens Feestdagen

Vanwege de winterstop is de kantine gesloten van maandag 21 december t/m zondag 3 januari gesloten. Donderdag 7 januari is de kantine geopend vanaf 19.00 uur en op zaterdag 9 januari vanaf 15.00 uur. Vanaf maandag 11 januari zijn de openingstijden weer als gewoonlijk.

Lees verder14

Oproep; wees zuinig op/met onze materialen!

Een oproep vanuit de onderhoudsploeg van onze prachtige accommodatie, om met elkaar wat voorzichtiger om te gaan met alle materialen die we gebruiken bij Olympia. En dan met name als het gaat om de losstaande doelen. Er zijn bij Olympia 3 grote doelen en 12 kleinere doelen, waarvan 4 uitschuifbare doelen. Deze zijn er met de bedoeling ze te gebruiken bij trainingen en wedstrijden van de pupillen, als ze niet gebruikt worden, is het de bedoeling dat ze op slot staan. Helaas wordt er meer en meer geconstateerd dat dit niet gebeurd, met de gevolgen van dien.

Lees verder08

Programma trainingen jeugd tijdens de winterstop

Hieronder het programma voor de winterstop voor alle teams wat betreft de trainingen. In de winterstop, die start op maandag 21 december en loopt t/m zondag 10 januari, wordt er niet getraind. Op maandag 11 januari gaan de trainingen voor alle jeugdteams weer starten volgens het normale schema. 

Let op, hierop zijn enkele uitzonderingen, zie hieronder:

Olympia A1 / A2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia B1 / B2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia C1 - Start trainingen op dinsdag 5 januari
Olympia D1 / D2 - Start trainingen op dinsdag 5 januari

Lees verder08

Olympia Oliebollentoernooi E– F-pupillen en VBS

Woensdag 30 december 2015 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia! Alle E- en F-pupillen en spelers van de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om, onder het genot van een heerlijke oliebol, het voetbaljaar 2015 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten! 

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden! 

Lees verder08

Gratis vuurwerkbon van Hoogeveen Vuurwerk Gouda

Aan het einde van het jaar staat bij onze nieuwe sponsor Hoogeveen Fietsbeleving alles in het teken van vuurwerk. Ieder Olympia-lid krijgt van Hoogeveen Fietsbeleving een gratis vuurwerkbon t.w.v. € 5,- cadeau.

Bestel vuurwerk op www.vuurwerkgouda.nl en je kunt je vuurwerkbon direct verzilveren!

Lees verder02

Voorbeschouwing Olympia – TAC ’90

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – TAC ’90  op het programma. TAC ’90 is als promovendus een ploeg waarvan niet veel bekend is. De club maakte wel een stormachtige ontwikkeling door en zal haar huid duur willen verkopen aan de Bodegraafestraatweg. De formatie van Tom Rietberg kan terugzien op een goede reeks aan wedstrijden met de nodige overwinningen; sinds 5 oktober 2015 (SJC uit) is het ongeslagen; daarnaast is het de enige ploeg in de 1e Klasse B die in haar thuiswedstrijden de volle winst wist te behalen. Gesteund door eigen aanhang en uitgaande van het feit dat het team “scherp” is in alle facetten die benodigd zijn voor een goed resultaat, is de basis aanwezig om TAC’90 te kunnen verslaan. De ontmoeting mag dat ook met vertrouwen tegemoet gezien worden, aldus trainer Tom Rietberg.

Lees verder01

Leden van Verdienste benoemd tijdens ALV

Tijdens de ALV van 30 november jl. is een aantal leden van GC&FC Olympia benoemd tot Lid van Verdienste, namelijk Martin Deelen, Rob van der Gaag, Duncan Eduard en Michel Heuvelman. Dit vanwege alle grote en vele verdiensten die zij gedurende vele jaren bewezen aan de club. Uit handen van voorzitter Edo Neefjes kregen zij de bijhorende oorkonde uitgereikt. 

Lees verder