View Archive

Entries for December 2016

15

Contributie achterstand?

GC & FC Olympia is een voetbalvereniging voor iedereen. Wij zijn ambitieus en hebben sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Om een gezonde club te blijven en daarin verder te groeien, is het van belang dat alle leden hun contributie (waaronder ook wordt verstaan: kaarten en afkoop vrijwilligersregeling) betalen. Niet alleen hebben we deze financiën nodig, ook hoort de financiële verplichting bij de verbintenis die we samen zijn aangegaan; de club en haar leden. 

Op dit moment heeft een aantal leden, ondanks verschillende aanmaningen, nog steeds niet aan zijn of haar financiële verplichtingen aan de club voldaan. Deze leden krijgen binnenkort een brief waarin wordt gemeld, dat zij met ingang van 17 januari 2017 uitgesloten zijn van wedstrijden en trainingen totdat zij hun contributie en/of boete hebben voldaan. 

Zorg dat het niet zover komt en voldoe aan uw betalingsverplichtingen, laat uw elftal en de vereniging niet boeten voor uw betalingsgedrag!!

Lees verder25

Kerstwens / Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur wenst alle leden van GC & FC Olympia en hun familie, ,sponsoren en donateurs gezellige kerstdagen en een gezond, sportief 2017 toe. Graag begroeten wij u allen, met partner,  op de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2017, vanaf 16.00 uur om samen het glas te heffen op 2017.

 

Het Bestuur

Lees verder21

RIVM: kunstgras is veilig, normen moeten wel bijgesteld

Het RIVM heeft zijn langverwachte onderzoek naar de staat van de rubberkorrels op de kunstgrasvelden afgerond. Conclusie: er is geen direct gevaar voor de gezondheid. Wij verwijzen u hieromtrent graag naar de bijgevoegde artikelen op de website van de NOS en de KNVB.  Er blijven echter ook kritische geluiden klinken uit de hoek van de wetenschap, getuige het bijgevoegde artikel uit het NRC.  

Lees verder20

Selectie Olympia wederom op Trainingskamp naar Tenerife

Opnieuw heeft Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman ervoor gezorgd dat de selectie van Olympia (1e en 2e elftal) op trainingskamp gaat. De reis gaat voor de 9e achtereenvolgende keer naar het (daar we hopen) zonnige Tenerife en zal opnieuw verzorgd worden door Trainingskampen.nl, wat al 10 jaar (1e jaar naar Portugal) zeer goed bevalt. Maandag 9 januari 2017 zal er al vroeg worden vertrokken vanuit Gouda, om daar op maandag 16 januari in de avond weer terug te keren.

Lees verder20

Filmavond voor de jeugd op zaterdag 7 januari!

Zaterdag 7 januari 2017 organiseren wij een Filmavond bij Olympia. We beginnen om 18.00 uur met een leuke grappige film voor de JO9 en J/MO11 spelers. Aansluitend om 20.00 uur is er een spannende actie film voor de J/MO13 en eerste jaars JO15 spelers. Heb jij zin om samen met je teamgenoten een gezellige avond door te brengen? Geef je dan snel op voor de filmavond.

De entree voor deze avond bedraagt € 1,50 en dan ontvang je tevens een drankje en een zakje chips. Aanmelden graag voor 3 januari door een mailtje naar manager_pupillen@gcfc-olympia.nl te sturen. De filmavond gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen en hulpouders. 

Hopelijk tot zaterdag 7 januari!!

Lees verder19

Tayeb Belhaddad nieuwe trainer Olympia JO19-1

Olympia is verheugd om te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe jaar Tayeb Belhaddad de trainer-coach van Olympia JO19-1 is. Belhaddad is 28 jaar en heeft zelf actief gevoetbald bij FC ‘s Gravenzande en Westlandia. Als jeugdtrainer heeft hij ervaring bij FC ‘s Gravenzande en SVV Scheveningen. Olympia wenst Tayeb heel veel succes en kijkt uit naar de samenwerking.

Lees verder18

Businessclub Olympia vliegt uit de bocht

Wat doe je als je auto in een slip raakt? Of wat is het eerste wat je moet doen als je met je auto op z’n kop ligt of nog erger als je als in het water raakt? Vorige week kregen de businessclubleden van Olympia antwoorden op deze vragen tijdens een slipcursus en instructies bij de ongevallensimulator. 

Lees verder18

Pupillen verdienen ruim vierduizend euro voor Olympia

De opbrengst van de Grote Clubactie was dit seizoen maar liefst 4.250,40 euro! Onze pupillen hebben daarvoor heel wat loten moeten verkopen. Een super prestatie! Woensdagmiddag 14 december zijn de winnaars - de twee beste lotenverkopers per leeftijdscategorie - in het zonnetje gezet met een shirt of een bal:

 

Lees verder15

Kantine gesloten tijdens de Winterstop

Vanwege de winterstop is de kantine gesloten van vrijdag 23 december t/m zondag 8 januari gesloten, uiteraard met uitzondering van de Nieuwjaarsreceptie op zondag 1 januari, vanaf 16:00 uur. Mocht er zaterdag 7 januari een wedstrijd gespeeld worden, zal de kantine rond deze wedstrijd ook geopend zijn. Vanaf maandag 9 januari zijn de openingstijden weer zoals gewoonlijk.


Lees verder14

Parkeren voor bezoekers GC&FC Olympia

Veel tegenstanders bezoeken gedurende het seizoen GC & FC Olympia. Helaas beschikt onze vereniging niet over een eigen parkeerterrein, waardoor we afhankelijk zijn van de parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij adviseren u uw auto te parkeren op het parkeerterrein bij Sporthal de Mammoet. aan de Calslaan 101. Daarna is het enkele minuten lopen richting ons sportcomplex aan de Bodegraafsestraatweg. Hiervoor volgt u de volgende route: 

U vertrekt vanaf het parkeerterrein, linksaf de Calslaan op. Vervolgens gaat u rechtsaf de Groen van Prinsterersingel op, daarna gaat u linksaf naar het Omlooppad. Als u deze uitloopt steekt u vervolgens de weg over en ziet u het sportcomplex van Olympia op nummer 52.(zie ook het kaartje bij dit bericht)

Lees verder12

Businessclub Olympia speelt voor Kerstman

Het is u wellicht al opgevallen. De prachtige coachjassen die al onze jeugdtrainers en leiders sinds twee weken dragen. Deze zijn aangeboden door de Businessclub Olympia, als dank voor hun inzet voor onze jeugdleden. Daarnaast is er ook nog een polo en een sweater beschikbaar gesteld.

Lees verder12

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2017

Uiteraard vindt er ook dit jaar weer een Nieuwsjaarsreceptie plaats, op zondag 1 januari 2017. Alle leden, sponsors, donateurs en iedereen die Olympia een wam hart toedraagt is van harte uitgenodigd, uiteraard met aanhang, en vanaf 16:00 uur welkom in ons clubhuis om met elkaar te toasten op een mooi, sportief nieuwjaar. 

Lees verder12

Mad Science en uitreiking prijzen GCA op 14 december

Op 14 december vindt voor de pupillen van de JO9, JO11 en JO13 en de voetbalschool een knallende show vol actie en humor van Mad Science. Ook is er de prijsuitreiking van de Grote Clubactie met voor iedereen prijs in de kantine. Jij komt toch ook? Het programma is als volt:

15:30 – 16:00  Mad Science show voor de pupillen van de VBS, JO9 en JO11-5 t/m JO11-8
16:05 – 16:25  Uitreiking Prijzen Grote Clubactie voor alle pupillen
16:30 – 17:00  Mad Science show voor de pupillen van de JO11-1 t/m JO11-4 + MO11 + JO13 + MO13

 

Lees verder02

Jan Chris Kuipers nieuw Hoofd Jeugdopleiding Olympia

Olympia is zeer content dat het Jan Chris Kuipers bereid heeft gevonden om Carl Flux op te volgen als Hoofd Jeugdopleiding. Kuipers was reeds als trainer aan onze jeugdopleiding verbonden. Met de inspirerende manier waarop Jan Chris als trainer/coach gestalte geeft aan de technische-, tactische-, fysieke- en sociale ontwikkeling van onze jeugdspelers én zijn collega trainers/coaches, heeft Olympia de afgelopen periode goede ervaring opgedaan. Per 1 januari 2017 zal Jan Chris mede daarom in zijn nieuwe functie als Hoofd van onze Jeugdopleiding starten, voorlopig nog in combinatie met het trainen en coachen van J013-1.

Lees verder01

Kunstgrasvelden met rubber granulaat update 1 december

Afgelopen weekend zijn door de NOS de eerste resultaten van een onderzoek naar schadelijke stoffen in rubbergranulaatkorrels op kunstgrasvelden in opdracht van de bandenbranchevereniging VACO gepubliceerd. De meeste van deze SBR granulaatkorrels worden gemaakt van autobanden. De onderzochte velden voldoen ruim aan de huidige officiële Europese norm voor rubbergranulaatkorrels. De korrels voldoen echter qua samenstelling niet aan een nieuwe norm, die sinds 2015 voor o.a. speelgoed en fopspenen geldt in Europa.

Lees verder