View Archive

Entries for December 2017

29

Sponsor Fun Run 6 januari. Jij doet toch ook mee?

De Sponsor Fun Run op zaterdag 6 januari is lopen voor de fun en voor het goede doel de organisatie Right to Play. Jij doet toch ook mee? Om 11 uur start de circa 1 km run op het terrein van Olympia, gevolgd door de andere lopen t/m ca 7 km. Vanaf 10.30 uur kun je je melden in de kantine.

Loop je individueel, met je team, met je familie mee en heb je je nog niet aangemeld? Vul dan of het inschrijfformulier in (kruis deelname aan de run aan) of stuur een app naar de organisatie via Wilma Neefjes tel. 06 21195853 met je naam, team (als je lid bent) en aantal deelnemers. 

Lees verder26

Trainers gezocht voor de JO17-3 en JO15-5

Per direct (!) zoeken wij ervaren trainers voor onze JO17-3 en JO15-5 teams.

Vanuit plezier ontwikkelen:
Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers met plezier vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een prima jeugdopleiding bij Olympia te creëren.

Stevig en communicatief
Voor de niet-selectieteams JO17-3 en JO15-5 zijn we op zoek naar een (ervaren) trainer met prima sociale vaardigheden die spelers met plezier en enthousiasme laat trainen. Voor het trainen is een trainingsprogramma beschikbaar.

Lees verder26

Poule indeling Olympia's "Oly-Ballen Toernooi" bekend!

Alle deelnemende koppels aan de 1e editie van Olympia's "Oly-Ballen Toernooi" zijn bekend en inmiddels heeft ook de loting m.b.t. de indelingen van de 4 poules plaatsgevonden. Daar is de volgende indeling uit voort gekomen: 

Poule 1 Poule 2
Erik van de Ban & Marvin Steijn Paul Spijkerman & Mark Spaan
Wladimir Sirre & Pim Janssen Roland van de Ban & Frank Groenland
Theo Verkaaik & Pieter Vonk Dennis Sosef & Hans Streefland
Gijs Prevosth & Kees Amesz Pascal Kortweg Maris & Edwin Versloot
Mark Noorlander & Rob de Jong Bart van de Leeuw & Bas Mol
Poule 3 Poule 4
Mario de Lange & Aad van Loon Eva van Groningen & Sam van der Zande
Rogier Bloemen & Mark Vollers Karin Mol & Adrie Prevosth
Rick vd Berg & Joris van de Ban Thijs van Groningen & Chantal Brussaard
Dave Kalmeijer & Remon Smitskamp Joeska Prevosth & Lisa van de Ban
Jurgen Kalmeijer & Ruud Kalmeijer Rik Bezem & Femke Bezem

Het WEDSTRIJDSCHEMA is via deze PDF te downloaden/openen/bekijken.

Lees verder25

Vacature; Trainer JO9-1 gezocht!

Wegens vertrek van een van de huidige trainers zoeken we per direct voor ons pupillenselectieteam JO9-1 een gedreven en getalenteerde pupillentrainer. Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren.

Voor JO9-1 zijn we op zoek naar een stevige, gedreven trainer met voetbalinhoud, die met plezier & gemak communiceert met talentvolle kinderen van 7 en 8 jaar. Minimaal in bezit van KNVB-pupillentrainer en ervaring met het trainen van pupillenselectieteams . Onze pupillenselectieteams werken met een uitgebalanceerd trainingsprogramma, waarin het ontwikkelen van (technische) basisvaardigheden centraal staat. Op dit moment speelt dit talentvolle team in de 6v6 competitie op 1e klasse niveau.

Lees verder21

Rinus, de assisent-trainer app van de KNVB

De KNVB heeft een app gelanceerd om trainers te helpen bij het invullen van de training. De app heet ‘Rinus’. Rinus is een virtuele assistent-trainer die je voorziet van trainingsoefeningen en zelfs hele trainingen die je in een agenda aan elkaar kunt plakken. Lees verder21

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 16.00 uur

Het bestuur wenst alle leden van GC&FC Olympia, hun familie, alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs heel gezellige kerstdagen en een gezond sportief 2018 toe.  Graag zien wij u allen, met partner, op de traditionele nieuwjaarsreceptie op maandag 1 januari 2018 vanaf 16.00 uur om samen het glas te heffen op 2018.

 

Het Bestuur.

Lees verder19

Selectie Olympia voor 10e keer op Trainingskamp naar Tenerife

Opnieuw heeft Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman ervoor gezorgd dat de selectie van Olympia (1e en 2e elftal) op trainingskamp gaat. De reis gaat voor de 10e keer achtereen naar het (daar we hopen) zonnige Tenerife en zal opnieuw verzorgd worden door Trainingskampen.nl, wat al 11 jaar (1e jaar naar Portugal) uitstekend bevalt. Maandag 8 januari 2018 zal er al vroeg worden vertrokken vanuit Gouda, om daar op maandag 15 januari in de avond weer terug te keren.

Lees verder18

Twee Olympianen gediplomeerd KNVB scheidsrechter

 

Onze jeugd-scheidsrechters Pepijn van der Hulst en Maurits Hommen zijn geslaagd voor de KNVB cursus SO3 en daarmee gediplomeerd KNVB scheidsrechter. Onze voorzitter van de jeugdcommissie Orbo Verschuur feliciteerde hen met deze knappe prestatie! 

Lees verder18

Super opbrengst bij Grote Clubactie

Woensdag 13 december heeft onze voorzitter Edo Neefjes een cheque van maar liefst 5.073,60 euro voor Olympia gekregen. De opbrengst van de Grote Clubactie. Hierbij al vast dank aan alle lotenverkopers, van wie de beste verkopers die woensdag in het zonnetje werden gezet. Boyd van Es was met 144 loten topverkoper! En natuurlijk dank aan de kopers van de loten en de commissie van de Grote Clubactie: Ariëtte Huisman, Ledina Sajma, Annette Kho en Fred Koenders! In de Olympiaan van januari een uitgebreid artikel over de actie. 

Lees verder14

Voorbeschouwing Olympia VR1 – Viola VR1

Ijs en weder dienende wordt er komende zondag weer gevoetbald. Na de zeperd uit bij Gilze (3-2 verlies) twee weken geleden en het chagrijn over afgelaste trainingen zal het team er alles aan gelegen zijn om tegen de nummer laatst Viola een goed resultaat neer te zetten. Want met een lange winterstop voor de boeg is afsluiten met een overwinning wel zo prettig.

Lees verder14

Oliebollentoernooi 28 december

Het jaarlijkse oliebollentoernooi voor pupillen staat weer voor de deur! Lekker voetballen in de zaal op 28 december a.s. Schrijf je in via dit inschrijfformulier

Lees verder14

Update afgelasting trainingen - 14 december

De trainingen van O8, O9, O10 en O11 om 16.15 uur gaan vandaag (donderdag 14 december) niet door. Het kunstgrasveld is net opnieuw gekeurd. De overige trainingen (vanaf 17.15 uur) gaan door.

Lees verder13

Update trainingen

De trainingen voor de pupillen O8, O9, O10 en O11 om 16.15 uur zijn voor vandaag (donderdag 14 december) afgelast. Rond 13.00 uur is er een herkeuring via HJO Jan Chris Kuipers voor de trainingsronde daarna.

Lees verder12

Olympia's "Oly-ballen Tennistoernooi" UPDATE

De periode van inschrijven is verstreken en dus kunnen we mededelen dat we op zaterdag 30 december a.s. 19 koppels in actie gaan komen tijdens de 1e editie van "Olympia's Oly-ballen Tennistoernooi". Nou is de vraag natuurlijk wie speelt tegen wie, dat gaat allemaal aankomende week bekend gemaakt worden, via een poule indeling.

Lees verder11

Alle trainingen maandag 11 december vervallen!

In verband met de slechte weersomstandigheden en daarmee ook de slechte condities van de velden, is er besloten om ALLE trainingen van maandag 11 december te laten vervallen. Mocht er voor de komende dagen iets veranderen, leest u dit uiteraard op de website. 

Lees verder07

Voorbeschouwing Olympia - Hoogland

Afgelopen zondag speelde Olympia een prima wedstrijd uit bij Poortugaal (1-3 winst). Al na zes minuten nam Olympia de leiding en had het grote delen van de eerste helft een overwicht op haar angstgegner. Olympia won namelijk nog nooit in de eerste klasse van Poortugaal. Eén hachelijke situatie in het eigen strafschopgebied, net na de rust, was eigenlijk het enige moment van grote vrees. Olympia liep direct daarna uit naar een soepele 0-3 voorspong en liet pas zes minuten voor tijd de tegenstander iets terug doen. Een prima resultaat, waarmee Olympia vooruit kan. Grootste winstpunt was misschien wel dat de spelers van Olympia ondanks de overwinning niet tevreden waren over de uitvoering. Een signaal dat het elftal volwassen aan het worden is. 


Lees verder07

Planning winterstop jeugd

Op 18 en 19 december zijn de laatste trainingen voor pupillen. Junioren trainen in 2017 voor het laatst op 20 en 21 december. Selectieteams pupillen en junioren beginnen dan weer op 2 januari 2018 met trainen. De niet-selectieteams volgen de schoolvakanties en beginnen de week daarop op 8 januari 2018.  

Lees verder07

Schrijf je nu in voor de sponsor Fun Run van 6 januari!

Jij wilt toch ook fit het nieuwe jaar in? Doe dan mee aan de Sponsor Fun run op 6 januari. Samen hardlopen voor het goede doel met na afloop een warme kop soep bij flitsende muziek van een dj in de kantine. (inschrijfformulier staat onderaan dit artikel)

Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer gaat hardlopen of dat je al een geoefend hardloper bent. Iedereen kan meedoen!

 

Lees verder