View Archive

Entries for December 2019

07

Speldendragersbijeenkomst 2019

Aanmelden kan hier.

Lees verder23

Derde nieuwsbrief seizoen 2019 / 2020

Zojuist is de derde nieuwsbrief van het seizoen 2019 / 2020 per e-mail aan alle leden verstuurd. Hierbij een link: nieuwsbrief 23 december 2019. Heb je de mail niet ontvangen, maar wil je nieuwsbrieven wel in je mailbox? Stuur dan een berichtje aan redactie@gcfc-olympia.nl. Afmelden kan op de nieuwsbrief zelf. Heel fijne feestdagen!

Lees verder16

Nieuwjaarsborrel 1 januari 2020

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving en op verzoek van diverse leden vindt de nieuwjaarsborrel plaats op 1 januari 2020. Wij hopen vanaf 16.00 uur met veel Olympianen het glas te kunnen heffen op het nieuwe jaar.

Het bestuur

Lees verder15

Vierde najaarskampioen: JO14-2!

Zaterdag is JO14-2 vrijwel zeker najaarskampioen geworden met een overwinning op de directe concurrent Stolwijk JO14-1 tijdens een uitwedstrijd. Stolwijk kan nog op gelijk puntenaantal komen met nog een wedstrijd te spelen, maar moet dan ook nog eens een negatief doelsaldo van 16 compenseren. Dat lijkt onwaarschijnlijk. JO14-2 met coaches Bart de Ruiter en Jan Kievit: hartelijk gefeliciteerd!!! 

Lees verder15

Winterstop jeugd

Het einde van de eerste seizoenshelft is in zicht. Zaterdag 14 december hebben diverse teams nog inhaalwedstrijden, oefenwedstrijden of een bekerwedstrijd gespeeld. Voor onze jeugdspelers is het winterstop van vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari. Dit betekent dat op donderdag 19 december de laatste trainingen plaatsvinden. Vanaf maandag 6 januari wordt er weer getraind.


Op zaterdag 18 januari start voor de meeste teams de voorjaarscompetitie. Wil jouw team op zaterdag 11 januari een oefenwedstrijd spelen, dan is het fijn als dit bij een uitclub kan. De velden bij Olympia zijn op 11 januari nodig voor een toernooi en twee geplande wedstrijden.

 

Een fijne vakantie en mooie feestdagen!

 

Marie-Christine Reusken, namens de Jeugdcommissie.

 

Lees verder12

Contributie betalen met je Rotterdampas (kindpakket) en verplichte sportkleding via Kinderfonds Brede School

Leden van Olympia in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders/verzorgers een laag inkomen hebben (tot 120% van de bijstandsnorm), kunnen via twee tegoedbonnen op het kindpakket op de Rotterdampas de contributie (= het lidmaatschapsgeld) van Olympia betalen. Daarnaast kan voor verplichte wedstrijdkleding door deze ouders mogelijk een beroep worden gedaan op het Kinderfonds van de Brede School. Hoe werkt dit?

Lees verder09

Prijsuitreiking GCA met Free Run Workshop

Onze pupillen hebben weer heel veel loten van de Grote Clubactie verkocht. Donderdag 12 december wordt de uitslag van de trekking op de  website GCA bekend gemaakt. Wie weet heb je niet alleen Olympia en andere goede doelen gesteund, maar win je ook nog een mooie prijs! Voor onze lotenverkopers is er op 11 januari in gymzaal Brittenburg in twee rondes een sportief feestje: prijsuitreiking en free run workshop. 

Lees verder08

Onze 3e Winterkampioen: MO17-1

Onze meiden van MO17-1 onder leiding van trainer/coach Menno Borst zijn afgelopen zaterdag als derde jeugdteam deze periode kampioen geworden. Hartelijk gefeliciteerd! 

Lees verder08

Olympia ondertekent Gouds Sportakkoord

Dinsdag 4 december is het Goudse sportakkoord met tal van ideeën om inwoners van Gouda een leven lang voldoende en met plezier te laten sporten gepresenteerd. Sport en bewegen stimuleren omdat het leuk is, omdat het gezond is en omdat je zo mee kan doen in de maatschappij als sporter, vrijwilliger of supporter. De ideeën zijn afkomstig van vele organisaties en individuele Gouwenaars. Iedereen, waaronder Olympia, die mee ondertekent en ook als een van de 4 verenigingen met de gemeente de aanvraag naar het rijk heeft gesteund om een sportakkoord te kunnen realiseren, zet zich in om nog meer Gouwenaars in beweging te krijgen. In het akkoord wordt Olympia ook expliciet genoemd (o.m. pagina 11). Voor de verwezenlijking van de ideeën komt vanuit het rijk de komende jaren ook extra geld beschikbaar. Hoe daar aanspraak op kan worden gemaakt wordt nog uitgewerkt. 

Lees verder04

Eerste winterkampioenen

We hebben maar liefst al twee winterkampioenen in de jeugd: JO12-1 (foto met leiders Maarten en Jeffrey, die zelf voetballen in zaterdag 1) is afgelopen zaterdag kampioen geworden. De week er voor is JO12-3 met leiders Marco en Hassan al kampioen geworden bij een thuiswedstrijd tegen een team van Donk. Afgelopen zaterdag bevestigden ze hun koppositie met een overwinning op wederom een stadsgenoot, een team van Jodan Boys. Een foto van dit team volgt zodra het team weer compleet is. Een speler ligt in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Jullie natuurlijk ook hartelijk gefeliciteerd! En beterschap!

 

Lees verder