View Archive

Entries for February 2013

27

Darttoernooi voor koppels vrijdagavond 15 maart a.s.

Nadat we zijn bestookt met Darts op tv in vooral de december maand, wordt het nu tijd dat we zelf de pijlen weer eens ter hand nemen. Vrijdagavond 15 maart is het zover. In één avondsessie gaan we kijken of het duo Remmerswaal/vd Spek wordt opgevolgd door een nieuw koppel óf zullen zij de titel prolongeren?

Lees verder27

Pokertoernooi vrijdagavond 29 maart a.s.

Na het enorme succes van verleden jaar, toen spanning en gezelligheid hand in hand gingen, wordt er ook dit jaar weer een pokertoernooi gehouden in onze Olympia kantine. Op vrijdagavond 29 maart vanaf 20.00 uur kan een ieder laten zien dat hij/zij de nieuwe Harry Lüske is.

Lees verder25

Tom Rietberg ook volgend seizoen hoofdtrainer Olympia

Olympia heeft de samenwerking met zijn hoofdtrainer met een jaar verlengd. Dit houdt in dat Tom Rietberg ook volgend seizoen eindverantwoordelijke is voor de A-selectie van Olympia. In het kielzog van Rietberg verlengde ook Carl Flux zijn contract als assistent. Het bestuur van Olympia is tevreden over het vertoonde spel en de sportieve ontwikkeling van de spelersgroep. Het verlengen van de overeenkomsten van Rietberg en Flux was hiervan een logisch vervolg.

Lees verder25

Training maandag 25 Februari

Ondanks het winterse weer gaan de trainingen vandaag gewoon door. Echter het trainingsveld is onbespeelbaar dus alle trainingen zijn op het kunstgras. Zodat het bij de D en C wat druk zal zijn. De keeperstrainingen van vandaag gaan helaas niet door.

Paul Spijkerman

Lees verder18

22 februari: Laatste vrijdag van de maand

A.s. vrijdag is het weer de laatste vrijdag van de maand. Vanaf 20 uur is iedereen weer van harte welkom om een kaartje te leggen, een paar dobbelstenen te gooien of enkele dartpijlen in het bord te prikken. Gezellig even bijpraten onder het genot van een drankje en een hapje kan natuurlijk ook. Tot a.s. vrijdag!

Lees verder17

Rood Zwarte Vrouwen Avond

Save the date: 19 april. Als tegenhanger van het Rood Zwart mannendiner wordt op 19 april een Rood Zwarte Vrouwen Avond georganiseerd. Meer informatie volgt in de komende weken maar het beloofd een geweldige en super gezellige avond te worden. Deze avond is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen (speelsters, vrijwilligers, supporters, moeders, spelersvrouwen etc). Tot dan!

Lees verder14

Training donderdag 14 Februari afgelast

Helaas hebben de weersomstandigheden de velden onbespeelbaar gemaakt. Vandaag dus geen training.

Lees verder12

Veld sneeuwvrij

Cyclus heeft vanmiddag onverwacht het kunstgras sneeuwvrij kunnen maken, helaas kwam deze mededeling te laat om de trainingen van vandaag door te laten gaan ivm het bereiken van spelers en trainers. Dit betekent wel dat de trainingen van morgen woensdag 13 Februari gewoon doorgaan.

Paul Spijkerman

Lees verder12

Training dinsdag 12 Februari afgelast

Een hardnekkige ijslaag heeft zich meester gemaakt van het kunstgras waardoor trainen niet mogelijk is. Ook het trainingsveld is keihard nog gedeeltelijk met sneeuw bedekt en dus niet geschikt om te trainen. Morgen beoordelen we weer of trainen mogelijk is.

Paul Spijkerman

 

Lees verder11

Co van Buren overleden

Vorig weekend bereikte ons het droevige bericht dat de heer Co van Buren op 1 februari jl. is overleden. De heer Van Buren is geruime tijd lid geweest van Olympia en heeft zich tijdens zijn lidmaatschap zeer verdienstelijk  gemaakt. Wij wensen zijn familie sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
 
Bestuur GC & FC Olympia

Lees verder11

Training vakantie 18 t/m 22 Februari

Van 18 t/m 22 Februari is er weer schoolvakantie en passen we de trainingen aan. Voor de A1, B1/2,C1/2 en D1/2 verandert er niets. Voor de overige teams betekent dit dat er 1 keer wordt getraind en wel op woensdag. Voor het schema zie verder.

Paul Spijkerman

Lees verder11

Nieuwe Evenementencommissie geïnstalleerd

Sinds drie weken is er in het kader van 'vrijwilligerswerk bij Olympia' een nieuwe Evenementencommissie geïnstalleerd binnen de vereniging. De commissie bestaande uit Marieke van der Gaag, Thijs van Groningen, Mark Spaan, Ronald Tuyl en Frank Groenland zal in samenspraak met verenigingsmanager Roland van den Ban onder andere de volgende zaken voor haar rekening nemen:

Lees verder11

Training afgelast

 Helaas blijft koning winter ons dwarszitten. De velden zijn opnieuw afgekeurd wegens sneeuw en vorst. Wederom wordt per dag gekeken of er getrained kan worden. Let ook op voor de aangepaste tijden in de vakantie volgende week.

Paul Spijkerman

Lees verder06

Training woensdag afgelast

Helaas zijn de velden afgekeurd voor vandaag, dit betekent dat er geen trainingen zijn. De A1 heeft een alternatief programma en moet zijn eigen site in de gaten houden.

Paul Spijkerman

Lees verder04

Regels gebruik sponsorkleding

Zoals iedere speler die een sponsorpakket uitgereikt heeft gekregen hoort te weten, mag de sponsorkleding alleen gebruikt worden voor doeleinden die te maken hebben met het voetbalelftal.
Helaas constateert de sponsorcommissie dat ook bij andere activiteiten, zoals zaalvoetbaltoernooien, andere voetbalwedstrijden van bijv. vriendenteams,  schaatsen, enz. de sponsorkleding onterecht wordt gebruikt.

Lees verder