View Archive

Entries for February 2015

28

Save the date – 9 mei 2015

Het is weer zover. Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Als je deze geweldige avond niet wilt missen reserveer dan nu vast zaterdag 9 mei 2015 in je agenda!

Lees verder28

Fiskare treedt toe tot de Businessclub Olympia

Fiskare; het adres voor fiscale advisering en administratieve dienstverlening voor ondernemers en particulieren. Fiskare kenmerkt zich als een kleine, deskundige, meedenkende en creatieve organisatie met een groot netwerk van top-specialisten.

Lees verder25

Voorbeschouwing Olympia – Goes

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Goes op het  programma; op zich een wedstrijd waarin moet blijken of Olympia haar zelfvertrouwen verder kan opvijzelen en verder de aansluiting kan gaan bewerkstelligen met ploegen in de middenmoot.

Lees verder18

Trainingsschema jeugd voorjaarsvakantie

Vanwege de voorjaarsvakantie worden de trainingen van een aantal jeugdteams verschoven, of vervallen deze. Alle F- en E teams (ook selecties) trainen allemaal op woensdag (en niet op dinsdag en donderdag). Alle selectieteams (D 1,2,3 C 1,2 B 1,2, A1) trainen gewoon door zoals schema. Alle overige elftallen trainen deze week niet (behalve als trainers iets anders met hun team afspreken). 

Lees verder18

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia

Op woensdag 1 april van 8.30 tot 14.00 kunt u bij Olympia weer terecht voor de tweedehands kinderkledingbeurs. Oly's kinderkledingbeurs biedt zomerkleding aan, variërend van maat 92 tot en met 176. Vaste aanbieders hebben een aanbod van eigentijds gebruikte kleding van goede kwaliteit (veel merkkleding) en nieuwe kleding tegen aantrekkelijke prijzen. We zien u graag voor de nieuwe zomergarderobe van uw kinderen op woensdag 1 april!

Lees verder18

Speldendrager Willem Backer overleden

Gisteren ontvingen wij het droeve bericht dat op 14 februari jl. onze speldendrager de heer Willem Backer is overleden.

Op donderdagavond 19 februari a.s., van 19.00 – 20.30 uur, bent u welkom voor condoleance aan huis, Joubertstraat 46 te Gouda.

De begrafenis is op vrijdag 20 februari a.s. om 14.30 uur op de IJsselhof, Goejanverwelledijk 6 te Gouda. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Liever geen bloemen. Een donatie aan Villa Joep! wordt op prijs gesteld.

Wij wensen de familie sterkte toe in het verwerken van dit verlies.

Het Bestuur

Lees verder17

Trainer/coach Olympia D1 gezocht!17

Jeugdtrainers gezocht!14

Trainer/coach Olympia 2 gezocht13

Tom Rietberg verlengt contract met Olympia

Ook volgend seizoen is Tom Rietberg hoofdtrainer van Olympia. Er is een nieuwe verbintenis voor de duur van een seizoen overeengekomen. Rietberg gaat hiermee zijn vierde jaar in als eindverantwoordelijke voor de A-selectie. Olympia 1 is op dit moment in felle degradatiestrijd verwikkeld, maar het bestuur heeft alle vertrouwen in zijn trainer en de wisselwerking met de selectie.

Lees verder12

Scala Solutions wordt partner van Olympia

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van uw kantoorautomatisering en bovendien voorzien we in uw CRM behoefte. De centrale ligging geeft de mogelijkheid snel bij u op locatie te zijn en d.m.v. inlogfaciliteiten monitoren we met gemak uw systemen.

Lees verder10

Wandeltochten vanaf Olympia

Onze vereniging is inmiddels al heel lang meer dan alleen voetbal. Sinds kort is er een nieuwe activiteit aan het rijke aanbod toegevoegd. Iedere derde woensdag van de maand worden er vanaf het Olympia-clubhuis wandeltochten georganiseerd. Om 09:00 is iedereen welkom voor een kop koffie.

Lees verder06

Afgelasting Voetbal School morgen (7/2)

Wegens de vorst is de training van de Voetbal School voor morgen, zaterdag 7 februari afgelast! Let op: ook een groot aantal andere wedstrijden zijn afgelast! Hou voor een goed overzicht onze website bij afgelastingen goed in de gaten, als ook ons Twitteraccount als onze Facebook-pagina!

Lees verder04

Voorbeschouwing Olympia - IFC

Goed spelen en niet winnen. Het is onderhand om krankzinnig van te worden. Ook de afgelopen twee wedstrijden speelde Olympia zeer verdienstelijk, maar ook evenzoveel keer stond het na negentig minuten met lege handen. Twee weken geleden was Velo met 2-3 te sterk en afgelopen zondag sloeg koploper RKAVV in de slotminuten toe (3-2). Beide wedstrijden kwam Olympia knap terug van een 2-0 achterstand, maar tot punten leidde het niet. Toch is er nog steeds alle reden toe om te geloven dat Olympia rechtstreekse degradatie kan ontlopen.

Lees verder