View Archive

Entries for February 2016

20

3e Olympia's Muziekquiz

Muziekliefhebbers opgelet! Voor de 3e keer wordt onder leiding van Wladimir Sirre en Aad van Loon de 3e editie van de Olympia's Muziekquiz georganiseerd. Dit gaat gebeuren op vrijdag 8 april vanaf 20:00 uur in de kantine van Olympia. Weet jij veel van muziek, maar ook van de artiesten daarachter, en durf je je kennis te testen met andere Olympianen, meld je dan aan voor deze muzikale avond! 

Lees verder22

Staatsloterij Gelukstreffers actie: Steun GC&FC Olympia

Van 11 februari t/m 15 maart is er een speciale actie van Staatsloterij Gelukstreffers.
Met deze actie maken senioren voetballers en supporters (18+) kans op de volgende prijzen: 

€ 5.000,- voor de persoon zelf /  € 5.000,- voor hun favoriete club

Hoe werkt het? 

- Men kan zich gratis registreren voor deze actie via www.gelukstreffers.nl/club 
- Na deze registratie maakt zowel de deelnemer als zijn favoriete club kans op €5.000,-. 
- Uiterlijk 1 april 2016 worden de winnaars bekend gemaakt.

Let op! Als je gaat registreren, typ dan bij Favoriete amateurclub en Kies club Olympia in, en selecteer dan de juiste Olympia (bij Favoriete amateurclub is dit Olympia en bij Kies club is dit Olympia (Gouda)!!


Lees verder22

Oly's Kinderkledingbeurs op 23 maart bij Olympia!

Op woensdag 23 maart aanstaande organiseert Oly's weer een tweedehands kinderkledingbeurs in de kantine van GC&FC Olympia. Van 8.30 tot 12.00 is iedereen van harte welkom om het aanbod gebruikte en nieuwe zomerkleding te komen bekijken. Het betreft eigentijdse gebruikte kleding van goede kwaliteit (veel merkkleding) en nieuwe kleding van maat 92 t/m 176. Kom gerust langs om de zomergarderobe van uw kinderen aan te vullen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via olyskinderkledingbeursgouda@hotmail.com

Lees verder17

Aangepast trainingsschema jeugd tijdens Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie komt er weer aan en dus geldt er voor die week (maandag 21 februari t/m zondag 28 februari) weer een aangepast trainingsschema:

A1, A2, B1, B2, C1, C2, C3, D1 en D2
trainen normaal door in deze week

A3, B3, B4, C4, C5, D3, D4 en D5 trainen deze week niet (tenzij trainer anders aangeeft)

E1 tm E9 + ME1 trainen op woensdag 24 februari  van 15.15 uur t/m 16.15 uur
(geen E training op maandag, dinsdag en donderdag tenzij trainers anders aangeven)

F1 t/m F8 trainen op woensdag 24 februari van 14.00 uur t/m 15.00 uur
(geen F training op maandag, dinsdag en donderdag tenzij trainers anders aangeven)

VBS trainen op woensdag 24 februari van 13.00 uur t/m 14.00 uur

Keeperstraining is er niet in de vakantie. 


Vanaf maandag 29 februari gaat het normale trainingsschema weer in werking.

Lees verder15

Geslaagd Businessclub GC&FC Olympia FIFA '16 Toernooi

Afgelopen vrijdagavond namen 40 spelers uit de A, B, C en D deel aan het FIFA '16 Toernooi in onze kantine. Marcel van www.marsgameevents.nl had 8 Playstation 4 spelcomputers neergezet met mooie grote beeldschermen erbij. Na de poulefase gingen de nummers 1 en 2 van 8 poules door naar de laatste 16. Vanaf dit moment gold het knock-out systeem. Er waren wat spannende potjes bij, met diverse penalty’s en rode kaarten.

Lees verder10

Voorbeschouwing Olympia – DRL

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – DRL  op het programma. Voor Olympia een wedstrijd die in het teken moet kunnen staan van sportieve revanche voor de eerder geleden nederlaag in dit seizoen. Daarnaast is het in “eigen huis” nog steeds ongeslagen hetgeen wellicht een prettige bijkomstigheid is.

Lees verder07

B en C junioren doen mee met Challenge Day

Zaterdag 6 februari hebben zo'n 90 jeugdspelers uit onze B en C junioren onder begeleiding van Olympianen en enkele externen mee gedaan aan Challenge Day. Een dag waar met hippe moves, tal van spelletjes, gesprekjes, veel luisteren en via het van TV bekende “Over de streep” is gewerkt aan respect voor elkaar en jezelf kunnen en mogen zijn. 

Lees verder06

BusinessClub Olympia sponsort PS4 FIFA'16 Toernooi!

UPDATE: Het toernooi zit VOL!

Mooi nieuws vanuit de Business Club voor alle A-, B- en C-junioren! De BusinessClub zal de kosten voor het PS4 FIFA '16 Toernooi betalen, wat dus betekent dat deelname aan het Toernooi, wat gehouden wordt op vrijdag 12 februari, gratis is! 

Dus heb je je nog niet opgegeven en wil je wel mee doen, stuur dan snel een mailtje naar voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl met daarin je naam en in welk team je speelt! En wacht daar niet te lang mee, want er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen en VOL = VOL!! 

Het toernooi wordt gespeeld op vrijdag 12 februari a.s. van 18:30 - 22:30 uur in de kantine!

Lees verder03

Beleef De Klassieker a.s. zondag bij Olympia!

Aanstaande zondag wordt de klassieker Ajax - Feyenoord in Amsterdam gespeeld. Vanaf 12:00 uur is de live-uitzending rond deze wedstrijd live te zien bij Olympia op 3 schermen.

Ook dit jaar hangt er veel af van deze wedstrijd; bij winst voor Feyenoord doorbreken ze de negatieve reeks in de competitie. Ajax heeft de punten en dus de overwinning hard nodig in de strijd om het Kampioenschap. Alle leden van Olympia zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje deze wedstrijd te komen kijken in de kantine. 

Lees verder01

A&S nieuwe shirtsponsor van Olympia B1

Met ingang van heden is het bedrijf Art & Sign de shirtsponsor van Olympia B1. Namens de onderneming heeft directeur Willem de Rotte een contract voor 3,5 seizoen getekend. 

Het bedrijf,  gevestigd in Zoetermeer, is al jaren een trouwe sponsor van Olympia op diverse gebieden zoals reclameborden, shirtsponsoring en evenementen. Hier komt dus de verbintenis met de B1 bij. 

Olympia is Art & Sign hiervoor zeer dankbaar en hoopt dat de samenwerking nog heel lang voort mag duren. 

Lees verder