View Archive

Entries for February 2019

28

Contributie betalen met Rotterdampas met kindpakket, aanschaf sporttenue via Kinderfonds

Met het kindpakket gekoppeld aan de Rotterdampas kun je bij Olympia de contributie betalen voor leden van 4 tot 18 jaar. 

De gemeente Gouda heeft als beleid, dat kinderen gelijke kansen moeten hebben om zich te kunnen ontwikkelen en biedt daarom het Kindpakket aan. Het Kindpakket is bedoeld voor kinderen (4 tot 18 jaar) die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen (tot max 120% bijstandsnorm) waar weinig geld overblijft om te kunnen besteden aan sporten of andere zaken buitenshuis. Dit kindpakket is gekoppeld aan de Rotterdampas. 

Lees verder24

Trainjngen jeugd tijdens voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie trainen de niet-selectieteams 1x op het 2e trainingssmoment; de woensdag. Selectieteams trainen gewoon door, tenzij anders afgesproken met de trainer.

Veel plezier tijdens de vakantie!

Jan Chris Kuipers
Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder19

Olympiaan Ton Kaandorp overleden - nadere informatie

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerde clublid en speldendrager Ton Kaandorp 14 februari j.l. op 72-jarige leeftijd is overleden. We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. De crematieplechtigheid vindt plaats op donderdag 21 februari om 17.00 uur in de aula van Crematorium IJsselhof.

 

Lees verder18

Iris en Fokko speelster en speler van de maand

Omdat er in december en januari vanwege de winterstop weinig wedstrijden zijn gespeeld zijn beide maanden samengenomen voor de speler en speelster van de maand. Bij de heren gaat de eer naar Fokko. Bij de vrouwen is Iris de gelukkige.

Lees verder14

Voorbeschouwing Olympia-Groeneweg

Aanstaande zondag speelt Olympia zijn achtste thuiswedstrijd van het seizoen. Groeneweg uit Zevenhuizen is de tegenstander. Een voorbeschouwing: 

Olympia
Afgelopen zondag leed Olympia een pijnlijke nederlaag tegen DHC. Al bij rust stond het 3-0 voor de thuisploeg. Olympia had dan ook helemaal niets in te brengen. Met name de manier waarop de doelpunten werden weggegeven geeft voldoende stof tot nadenken. De tweede helft was een formaliteit en gelukkig geloofde DHC het wel, anders had de score wellicht nog hoger kunnen uitvallen. Juist toen het erop leek dat het elftal van Tom Rietberg aan de betere hand was, liep het dus uit op een regelrechte zeperd. Het lijkt alsof het elftal de wedstrijden uitkiest waarin het weet dat er punten gehaald moeten worden.

Lees verder12

Gratis clinics schoolvoetbal in maart

Op drie vrijdagen - 15, 22 en 29 maart - organiseren we bij Olympia weer gratis clinics voor meisjes en jongens uit groepen 5 t/m 8. Om kennis te maken met voetbal en om goed voorbereid mee te kunnen doen met het schoolvoetbaltoernooi in april. De clinics zijn van 18.00 tot 19.00 uur. Het is noodzakelijk om je van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar Esther van Zutphen: manager_pupillen@gcfc-olympia.nl. Vermeld je naam, groep en school in de mail. Vol = Vol. Op 15 en 29 maart wordt tijdens de clinics tevens een korte uitleg gegeven in de kantine over de nieuwe spelvormen en de rol van de spelbegeleider.

Lees verder07

Installatie Zonnepanelen Olympia – It Giet Oan!

Nee, naar het uitziet geen Elfstedentocht dit jaar. Maar wat Olympia betreft kan de lente niet snel genoeg beginnen, want de installatie van 234 zonnepanelen op het dak van het clubhuis is begonnen. Voorwaarde van een verleende overheidssubsidie is dat de panelen in februari worden geïnstalleerd. De crowdfunding actie voor dit Olympia Duurzaam project loopt nog even door, dus doe ook mee! Klik hier voor alle mogelijkheden.

Lees verder07

Danny Mulder nieuwe hoofdtrainer Olympia - met interview

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is Danny Mulder de nieuwe hoofdtrainer van Olympia. Hij volgt hiermee Tom Rietberg op die na een dienstverband van zeven seizoenen op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Olympia heeft na een zorgvuldige selectieprocedure voor de zeer ervaren Mulder gekozen. Mulder (45), woonachtig in Krimpen a/d IJssel, is op dit moment hoofdtrainer van zaterdag eersteklasser VVGZ uit Zwijndrecht. 

Lees verder04

Jeu de bouler's starten weer

Na een korte winterstop zullen de dames en heren van de jeu de boules-groep (als het weer het toelaat) met passie en humor vanaf woensdagmiddag weer iedere week bij Olympia te vinden zijn. Start: 13.45 uur op woensdagmiddag. Deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom! Contactpersonen: Pim van 't Hoog en Vincent Govers. 

Lees verder03

JO15-5 startte dit weekend in de voorjaar-competitie

Het is een koude druilerige zaterdag-ochtend, kortom de ‘perfecte’ omstandigheden voor de eerste voetbalwedstrijd na de winterstop. De mannen van JO15- 5 pakken hun voetbalspullen bijeen en gaan op weg naar het verzamelpunt. Daar aangekomen blijkt dat niet iedereen aanwezig kon zijn voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Het team wordt aangevuld met drie spelers van de andere teams, waaronder 1 dame. Dan verplaatst een ieder zich richting de voetbal velden van FC Schoonhoven waar precies om half twaalf de aftrap plaats vindt.

Lees verder