View Archive

Entries for March 2016

31

Wekelijks Jeu de Boules voor iedereen bij Olympia!

Het eerste lentezonnetje heeft ons alweer bereikt, hierdoor kunnen we onze buitenactiviteiten uitbreiden. Ons terrein is de laatste tijd stevig aangepakt, naast onze mooie complex zijn er ook jeu de boules en panna velden gerealiseerd. 

Vanaf woensdagmiddag 6 april worden er wekelijks Jeu de Boules middagen georganiseerd. Iedereen is van harte welkom om woensdagmiddag aan deel te nemen. Aanvangstijd is 13:30 uur. 

Lees verder30

Voorbeschouwing Olympia - Poortugaal

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Poortugaal op het programma. Olympia wist haar laatste wedstrijd eindelijk weer eens in winst om te zetten. Fraai was het niet, maar de 0-1 tegen GDA was wel dik verdiend. Jeroen Camfferman maakte een kwartier voor tijd de bevrijdende goal. En dat was hard nodig. Na de winterstop draait de ploeg van Tom Rietberg uiterst stroef. En daar veranderd de recente winstpartij niets aan. Daarvoor was het spel nog te broos. Toch is het een compliment waard dat de ploeg niet van zijn geloof is gevallen na de slechte serie resultaten.

Lees verder24

Clinic Walking Football bij Olympia

Bij Olympia aan de Bodegraafsestraatweg is op vrijdag 1 april om 15.00 uur (geen grap) een kennismakingsclinic Walking Football. Walking Football is een voetbalvariant waarbij niet mag worden gerend en er geen lichamelijk contact is. Walking Football wordt bovendien gespeeld zonder keepers en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De spelvariant leent zich bij uitstek voor zestigplussers mannen en vrouwen; de aangepaste speelwijze beperkt namelijk het risico op vervelende blessures. Op vrijdag 1 april is de kick-off. Die start met een uitleg van het spel en er is een fysiotherapeut aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Lees verder17

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT voor toernooien eind maart/april/mei

Voor twee dagen schoolvoetbal (30 maart en 6 april) en twee dagen van ons eerste Stroopwafeltoernooi (5 en 16 mei) en voor de tweede editie van het Bumpervoetbal (28 mei) zijn we op zoek naar scheidsrechters. Schoolvoetbal is altijd een drukte van jewelste met vooral leerlingen van scholen uit de omgeving van Olympia, maar altijd heel gezellig. Dit jaar voor de eerste keer zonder wijlen Leen den Braber, die vele jaren vanuit Olympia de organisatie op zich nam.

Lees verder14

Trainer/coach Olympia C1 gezocht

Voor ons opleidingsselectieteam C1 zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach.

Onze ideale kandidaat bezit goede communicatieve- en sociale vaardigheden waarmee hij in staat is om jeugd-spelers met verschillende culturen en sociale achtergronden tot een team te smeden en om ze te prikkelen om zich individueel te ontwikkelen. Hij is in het bezit van TC 3 (jeugd). Zijn hoofdtaken bestaan uit het, in de regel, op dins- en donderdagavonden geven van trainingen en het op de zaterdagen coachen c.q. begeleiden van wedstrijden.

Is uw interesse gewekt? Mail uw reactie naar: hjo@gcfc-olympia.nl 

Lees verder09

Voorbeschouwing Olympia - Wateringse Veld GONA

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – Wateringse Veld op het programma. In 2016 speelde Olympia tot op heden 5 wedstrijden in competitieverband. De formatie van Tom Rietberg behaalde slechts drie punten (gelijke spelen tegen FC Boshuizen, CVV Zwervers en PFC). Verder leed het voor eigen publiek nederlagen tegen DRL en SJC; kortom kan gesteld worden dat Olympia slecht overwinterd heeft ondanks het fraaie trainingskamp op Tenerife. Door de magere resultaten is Olympia inmiddels ook afgezakt naar een plaats in de middenmoot (7e plaats).

Lees verder04

Rietberg verlengt contract met Olympia

Ook volgend seizoen is Tom Rietberg hoofdtrainer van Olympia. Rietberg gaat hiermee zijn vijfde jaar in als eindverantwoordelijke voor de A-selectie. In zijn kielzog verlengden ook Dick Vleggeert en Pascal Kortweg Maris hun contracten als respectievelijk oefenmeester van Olympia 2 en keeperstrainer van de A-selectie.

Lees verder04

Scheidsrechters fun

Niet alleen in het prof voetbal, maar nu ook (beperkt) bij Olympia verschijnen er witte strepen op de velden om bijvoorbeeld een muurtje goed neer te zetten. Scheidsrechters, die bijna iedere week voor onze vereniging klaar staan om een wedstrijd bij de junioren (D, C, B of A jeugd) te leiden, krijgen een spuitbus met bijbehorende heuptas de komende weken. 

Lees verder02

Aangepaste openingstijden kantine week 10 & 11

In week 10 en 11 (7 t/m 18 maart) is de kantine doordeweeks t/m 17:00 uur afgehuurd door de belastingdienst. Zij zullen, met uitzondering van de woensdag, hier aanwezig zijn om voor mensen de belastingformulieren in te vullen. Dit heeft als gevolg dat de kantine overdag niet gebruikt kan worden.

Aangezien de belastingdienst op maandag al vroeg voor onze deur staat willen we ze netjes ontvangen, daarom sluit de kantine a.s. zondag 6 maart om 17:00 uur i.v.m. schoonmaakwerkzaamheden. Ook het verzoek aan onze leden om de kantine in deze weken 's avonds netjes achter te laten.

Lees verder