View Archive

Entries for March 2018

30

Live regristratie Olympia-RVC'33

A.s. zondag 1 april maakt RTV Bodegraven een videoregistratie van de wedstrijd Olympia-RVC ’33. De samenvatting is later in het sportprogramma Sport Report op dinsdagavond 3 april terug te zien. Voor internet ga daarvoor naar www.rtvbodegraven.nl . De samenvatting wordt ook uitgezonden een week lang op elk oneven uur op het tv-kanaal van RTV Bodegraven. Ga daarvoor naar Ziggo-kanaal 42. Voor andere aanbieders raadpleeg daarvoor de website van RTV Bodegraven.

Lees verder27

Kom zondag in het rood/zwart naar Olympia - RVC '33

Aanstaande zondag, 1 april (1e paasdag), staat de Derby v/h Groene Hart op het programma in de 1e klasse B: Olympia - RVC '33 !! Nu heeft RVC '33 een Blauw/Witte Mars georganiseerd, en zal men te voet van het terrein van RVC '33 naar de Bodegraafsestraatweg komen, om daar hun club te supporten. Mooi initiatief natuurlijk, maar wij moeten als Olympia zijnde daar wel een passend antwoord op hebben, we mogen niet bij aanvang al met 0-1 achter staan!

Dus kom a.s. zondag allen naar de wedstrijd toe en kom allemaal in het Rood/Zwart!! Laten we RVC '33 op een mega ontvangst trakteren als ze de 5 kilometer per voet hebben afgelegd! Ontvang ze als echte Olympianen in onze clubkleuren bij het hek en kom aansluitend ons eerste elftal aanmoedigen. Hoe meer Rood Zwart hoe beter!


Tot zondag!!

Lees verder26

Paasweekend met derby en toernooi!

Olympia maakt zich op voor invasie uit Reeuwijk-Dorp!

Bij de uitwedstrijd tegen RVC’33 in Reeuwijk-Dorp maakte de Olympiaanse rood-zwarte colonne per fiets het pittoreske tochtje door de polder. Op Eerste Paasdag 1 april spelen we om 14.00 uur thuis tegen de sympathieke streekgenoten die op ludieke wijze hebben aangekondigd op sportieve wijze wandelend in ‘blauw-witte mars’ naar Gouda te komen. Het belooft een drukke en gezellige zondag te worden……….

Lees verder14

Nieuw bij Olympia: wandelen op vrijdagmorgen

De paden op, de lanen in ..., wie wil kan op vrijdagmorgen 23 maart 2018 voor de eerste keer gezellig mee wandelen in een nieuw te starten wandelgroep. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, Olympiaan of (nog) niet, die het leuk vindt om samen een rondje te lopen tussen de 5 en 10 km is van harte welkom.

We verzamelen vanaf half 10 in de kantine van Olympia en vertrekken rond 10 uur voor onze eerste wandeling.

 

Lees verder13

Eddy Souisay en Olympia verlengen contract

In constructieve en prettig verlopen gesprekken hebben Olympia en Technisch Jeugdcoördinator junioren Eddy Souisay besloten zijn contract bij Olympia met een jaar te verlengen. Als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) junioren is Eddy aankomend seizoen voor het 5e jaar verantwoordelijk voor alle niet-selectieteams vanaf de O13. 

Daar ontwikkeling bij Olympia een zeer belangrijk speerpunt binnen het beleid is, en daar nog veel te doen is, is Olympia blij om ook de samenwerking met Eddy te kunnen voortzetten en wenst hem veel succes.

Lees verder07

Tussenstand sparen voor Olympia bij Jumbo-supermarkten

Vanaf 7 februari jl. kan er bij de Jumbo Supermarkt aan de Sportlaan en de Jumbo in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda gespaard worden voor onze vereniging. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt u een (gratis) punt waarmee u Olympia ondersteund. Hoe meer Olympianen boodschappen doen, hoe groter de kans op een mooi bedrag voor onze club. De punten kunnen in de winkel worden ingeleverd in de verzamelbox. De tussenstand kunt u volgen op de site van Jumbo. Tot nu toe zijn we goed in de race voor een heel mooi bedrag uit de prijzenpot. Maar er zijn kapers op de kust. Dus vraagt u bij het boodschappen doen aan de kassa naar de spaarpunten. ook als de kassamedewerkers dat per abuis dat vergeten. Ieder punt is er één! Hoe werkt de actie het precies:

Lees verder07

Olympia's PAAS-Bingo op vrijdag 30 maart!

Vrijdag 30 maart, zet deze datum vast op bezet in de agenda's! Dan wordt, na het grote succes van vorig jaar, voor de 2e keer de PAAS-Bingo georganiseerd in de kantine van Olympia. Er wordt gespeeld in 10 rondes, er zijn 30 prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs van maar liefst € 100,- !! Deelname is mogelijk vanaf € 20,- en dan kan je de hele avond meespelen. Aanmelden kan door een mail met namen deelnemers naar barcommissie@gcfc-olympia .nl of door je in te schrijven op de lijst in de kantine. 

Reserveren is niet verplicht, maar als je uiterlijk 24 maar een tafel reserveert, ontvang je een leuke verrassing! Deze avond is de kantine geopend vanaf 19:00 uur, de Bingo start om 20:00 uur. en hou voor een speciale VIP behandeling onze Facebook pagina in de gaten, daar volgt binnenkort een leuke deel & win actie!

Lees verder04

Bestuur en commissies: wie en hoe te bereiken?

Olympia is een actieve vereniging met honderden vrijwilligers. In de jaarlijkse Presentatiegids (verschijnt begin van het seizoen) staat een overzicht wie welke activiteiten coördineren en/of organiseren met een e-mailadres waarop u hen kunt bereiken. De laatste wijzigingen zijn verwerkt in het overzicht commissies op onze website: Bestuur en Commissies Olympia. Wijzigt er iets in dit overzicht? Geef het dan s.v.p. door aan onderhoud website. Bedankt!!

 

Lees verder03

Wedstrijden afgelast,, kantine open!

De KNVB heeft alle wedstrijden voor West 2 dit weekend afgelast. Geen wedstrijden dus bij Olympia, maar de kantine is wel geopend! Vandaag, zaterdag, vanaf 14:30 uur en zondag vanaf 12:30 uur. 

Lees verder