View Archive

Entries for April 2013

29

Paul Spijkerman "onder het mes" geweest

Afgelopen donderdag 25 april is Paul Spijkerman, onze hoofd jeugdopleiding, "onder het mes" geweest. Bij Medinova in Rotterdam is hij succesvol van een nieuwe kruisband voorzien. Olympiaantje heeft hem inmiddels van een beterschapswens en snoepje voorzien. Paul hoopt snel weer op de been te zijn en met de revalidatie te beginnen.

Lees verder28

Noteer: Jeu de Boules 4 en 6 Juli !

Op donderdag 4 juli en zaterdag 6 juli worden de jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijden gehouden. Wat laat dit jaar maar dit heeft te maken met het late tijdstip van eindigen van de competitie voor de jeugd, namelijk 25 mei.

Lees verder25

VriendenLoterij Belactie door selectie groot succes!

Het leek gisterenavond wel een callcenter in de kantine van Olympia. Na een briefing door belinstructeur Joost van de VriendenLoterij gaat een behoorlijk deel van de seniorenselectie aan de slag. Systematisch worden alle leden, donateurs en overige bekenden gebeld met het verzoek om voor de Olympia nieuwbouw mee te gaan spelen in de VriendenLoterij. Voor 11 euro per maand kans op mooie prijzen en altijd prijs voor Olympia. Het blijkt al gauw dat we zeer veel commercieel talent binnen de groep hebben, want al snel worden de eerste deals gesloten.

Lees verder25

Olympia F8 kampioen!

Afgelopen zaterdag was de grote dag. Bij winst of gelijkspel kan niemand de koppositie in de competitie van Olympia F8 overnemen en zijn we dus kampioen. Maar tegen ONA hadden we nog niet gespeeld en in de competitie hadden ze al voor verrassende uitslagen gezorgd. De jongens gingen vol vertrouwen op de overwinning het veld op maar wel met de waarschuwing van de coaches dat de overwinning niet vanzelfsprekend zou worden.

Lees verder25

Pupillenkamp 2013 bijna vol!

Nog 10 plaatsen , schrijf je dus snel in, want vol = vol!

Lees verder23

Werkzaamheden Bodegraafsestraatweg

Vanaf maandag 22 april zijn er werkzaamheden aan Bodegraafsestraatweg. De kruising met de Thorbeckelaan  is een gevaarlijke verkeerssituatie en zal worden omgebouwd tot een rotonde.Vanaf maandag 29 april wordt ook het fietspad langs de Bodegraafsestraatweg afgesloten.  Ook de fietsoversteek nabij de Wibautstraat zal worden aangepakt om de veiligheid van het fietsverkeer te verbeteren.

Lees verder23

VriendenLoterij belactie door Olympia seniorenselectie

Onze nieuwbouw steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de Olympia clubkas en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Lees verder22

Training jeugd

De Meivakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer aangepaste tijden zijn voor het trainen. In onderstaand schema staat waar en wanneer er wel en niet getraind wordt. Op 29 en 30 april alsmede 9 mei zijn er helemaal geen trainingen.

Verder zullen de trainingen doorlopen tot en met het pupillenkamp van 8 en 9 juni, tenzij er andere afspraken zijn met de trainer.

Paul Spijkerman

Lees verder21

Dames- en meisjesvoetbal bij Olympia, aanmelden!

Olympia is dit seizoen, na eerst alleen een periode te hebben getraind, begonnen met competitievoetbal. Er is gestart met 1 damesteam en dit blijkt succesvol. Het damesteam en het damesvoetbal is volledig geïntegreerd in de club en dus ook volledig geaccepteerd.

Lees verder17

Oproep: vrijwilligers pupillenkamp

Oproep aan de A-, B- en C-junioren, het selectieteam, de overige seniorenteams en het vrouwenteam:

Inmiddels staat de inschrijving voor het 18e pupillenkamp op zaterdag 8 en zondag 9 juni open. De inschrijvingen gaan hard en we verwachten dit jaar dan ook weer 150 deelnemers. Zoals ieder jaar willen we er natuurlijk ook dit jaar weer voor zorgen dat het kamp een groot succes wordt, maar hiervoor zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Daarom benaderen we jullie om je aan te melden als vrijwilliger voor het pupillenkamp.

Lees verder12

Businessclub leert achterkant van Gouda kennen

Wist u dat de Naaierstraat in Gouda eigenlijk een verbastering is van de Eierstraat? Dat hier het eerste Goudse bordeel gehuisvest was, berust dan ook op louter toeval. En dat er bier gebrouwen werd met het water uit de Goudse grachten, wat een ‘fris edoch lakserend’ brouwsel opleverde. Zo maar een paar wetenswaardigheden die stadsgids Fred Pieters de businessclubleden van Olympia te vertellen heeft tijdens de stadswandeling door de binnenstad van Gouda. Zelfs de doorgewinterde Gouwenaar kwam hierbij op plaatsen waar hij nog nooit geweest is.

Lees verder11

Pasfoto voor (nieuwe) spelerspas

-- UPDATE 5 AUGUSTUS--
Van een aantal spelers verloopt de geldigheid van de spelerspas binnenkort. Ook voor E-spelers die volgend seizoen naar de D-categorie gaan is een spelerspas vereist. Voor het verkrijgen van een (nieuwe) pas is een pasfoto nodig. Lever deze zo snel mogelijk in zodat je in het nieuwe seizoen direct kunt meespelen!

Lees verder08

Olympia A3 te gast bij restaurant Buiten

Zaterdag 6 april stond voor Olympia A3 de topper thuis tegen mede-koploper Zwaluwen Vlaardingen op het programma. Om niets aan het toeval over te laten had André Hemerik de spelersgroep en begeleiding uitgenodigd om voor de wedstrijd te lunchen bij zijn restaurant ‘Buiten’ aan de Oosthaven.

Lees verder04

Bomen maken plaats voor nieuwbouw

Vorige week is het chalet achter de tribune al verwijderd. Vandaag was het de beurt aan zo’n 20 bomen op het terrein die plaats moeten maken voor de nieuwbouw van kantine en kleedkamers.  Wel zonde van de bomen, maar dit is echt nodig voor de nieuwbouw en na oplevering  zullen we nieuwe bomen planten langs het terrein.

Lees verder04

Vrijmarkt voor jeugdvoetbalspullen bij Olympia

Op zaterdag 20 april aanstaande vindt er van 9.00 tot 13.00 uur in de kantine een vrijmarkt voor jeugdvoetbalspullen plaats voor jeugdleden van Olympia en hun ouders.

Lees verder02

Inschrijving pupillenkamp geopend01

Bedankt voor uw betrokkenheid

Het heeft wel enige commotie teweeg gebracht. Het idee dat ieder lid met ingang van volgend seizoen een nieuw tenue moet aanschaffen. En dan ook nog eens in de voor ons vreemde kleurencombinatie van blauw-wit! Bij de meeste leden is inmiddels bekend dat dit alles een 1 april grap is. Voor degene die het nog niet wisten, bij deze de geruststelling dat u of uw kind ook volgend seizoen in het vertrouwde tenue mag blijven spelen. Een groot aantal leden ging er ‘met boter en suiker’ in.

Lees verder01

Maandag 1 april geen training

Voor de twijfelaars onder ons, ivm tweede paasdag is er vandaag geen training voor de jeugd. Zoek ze nog vandaag.

Lees verder