View Archive

Entries for April 2014

24

Olympia Enquete 2014

-- Uw mening geven kan tot en met aanstaande maandag 12 mei --

Beste Olympiaan,

We willen u graag uitnodigen om mee te doen aan de Olympia Enquête 2014. Als bestuur zijn we bezig om de doelstellingen van de club voor de komende jaren vast te stellen en die ambities willen we graag tijdens de komende algemene ledenvergadering in mei met de leden delen. Een aantal werkgroepen heeft in de afgelopen periode het voorwerk gedaan en we willen via de enquête graag op een aantal belangrijke onderdelen de mening peilen van zoveel mogelijk leden, donateurs en ouders van jeugdleden.

Lees verder07

Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia!

Fleur, Edith en Claudia van Oly's Kinderkledingbeurs organiseren tweemaal per jaar een tweedehands beurs op onder andere de Wethouder Venteweg, het Vlinderplein en peuterspeelzaal de Kubus. Na een zoektocht naar een nieuwe locatie, verheugen zij zich enorm naar de komst naar Olympia op 8 en 9 april! 

Lees verder30

ING Bank verrast door bezoek Olympia delegatie

Onder grote belangstelling van toeristen en winkelend publiek is afgelopen maandagmiddag het ING Bank kantoor aan de Wijdstraat in Gouda geheel onverwacht bezocht door een delegatie van voetbalvereniging GC&FC Olympia.
Voorzitter Edo Neefjes, Penningmeester Duncan Eduard, B-junior Fabian, F-pupillen Quwen en Melle en mascotte ‘Olympiaantje’ kwamen op wel zeer ludieke wijze de 'pitch' indienen waarmee zij meedingen naar een driejarig sponsorschap van de ING Bank.

Lees verder26

Marcel Rondeltap technisch coordinator jeugdopleiding

Marcel Rondeltap heeft de functie technisch coördinator aanvaard! Deze nieuwe functie binnen de jeugdopleiding is gecreëerd om de trainers en spelers van de niet-selectieteams extra aandacht te schenken. Marcel heeft in die functie de nodige ervaring opgedaan bij verschillende verenigingen en kan niet wachten om samen met Carl Flux, ons nieuwe hoofd jeugdopleiding, de samenwerking aan te vangen.

Lees verder24

Bert van der Kaa nieuwe trainer/coach Olympia Dames

Gisterenavond zijn Bert van der Kaa en Olympia overeen gekomen dat Bert het komende seizoen onze Dames traint en coacht. Bert heeft ruime ervaring in het trainen en coachen van voetbal(st)ers op elk niveau en is, net zoals onze huidige trainer Dick Vleggeert, in staat om ‘de kunstjes’ voor te doen, is erg enthousiast en kan niet wachten om met de dames aan de slag te gaan.

Lees verder23

Nog 30 plekken beschikbaar voor Pupillenkamp 2014!

Alle pupillen van Olympia opgelet! Een ieder die mee wil doen aan het Puillenkamp 2014, maar zich nog niet heeft ingeschreven, moet dit snel doen! Er zijn namelijk nog maar 30 plekken vrij! 

Inschrijven en ook meer informatie over het kampvind je via deze link: GC&FC Pupillenkamp 2014.

Lees verder23

7-tegen-7 - 35+ voetbal, 25 april in kader van Nationale Sportweek

Dit jaar verbindt NOC*NSF vanuit 'vriendschap' een thema aan de Nationale Sportweek; "Ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudig weg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub, die niet of weinig sport. Want, samen sporten is leuk!

Lees verder21

Frans Vissers overleden

Het droevige bericht bereikte ons, dat op 15 april jl.  onverwachts op 81 jarige leeftijd Frans Vissers is overleden.

Frans is tot voor een paar weken wekelijks op het  terrein geweest en heeft in de loop der jaren o.a. menig kleedkamer schoongemaakt.

Dinsdag 22 april a.s. is er om 14.00 uur een afscheidsdienst in de aula van crematorium IJsselhof. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer aldaar.

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Het bestuur.

Lees verder16

Trainer/Coach Damesteam gezocht!

Olympia zoekt voor haar damesvoetbal een trainer/coach die in staat is om- en het leuk vindt- onze enthousiaste groep voetbalsters (2x per week) te trainen en tijdens de wedstrijden op de zondagen te coachen. En het aanwezige talent verder te ontwikkelen.

Interesse? Mail uw reactie naar: voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl

Lees verder16

Training jeugd Meivakantie

De komende weken is er beperkt voetbal ivm pasen en koningsdag. Ook zijn er enkele aanpassingen voor het trainingsschema. De A/B/C/D selectie traint gewoon op de vaste dagen en tijden tenzij de trainer anders aangeeft.

Maandag 21 en 28 April is er geen training voor alle jeugd ivm pasen en vakantie. Op Dinsdag 22 en 29 April is er geen training voor de F en E selectie. 

Op de woensdag en donderdag gaan de trainingen gewoon door op de vaste tijden.

Fijne paasdagen en zoek ze!!!!


Paul Spijkerman

Lees verder15

Langs de Lijn - deel 9

Langs de Lijn nummer 9 alweer, met veel, mooi en leuk nieuws. Maar laten we beginnen met het mooiste nieuws, en dat gaat over Peter van Groningen! Peter is vrijdag 28 maart jl. geopereerd en we kunnen melden dat de operatie goed is verlopen! Er zijn geen uitzaaiingen gevonden en Peter hoeft waarschijnlijk niet heel lang gebruik te maken van een stoma. De kans dat we Peter tijdens na de competitie wellicht weer even Langs de Lijn kunnen verwachten, is in ieder geval aanwezig. Heel mooi nieuws en hopen dat ook de rest van het herstel goed en spoedig zal verlopen!

Lees verder14

VriendenLoterij belactie seniorenselectie

Onze nieuwbouw steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de Olympia clubkas en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Lees verder12

Voorwedstrijd Olympia - Ommoord door de E-pupillen

A.s. zondag staat de wedstrijd Olympia - Ommoord op het programma. Deze wedstrijd zal voorafgegaan worden door een wedstrijd tussen de E1/2 van Olympia en de E1/2 van Ommoord! Aftrap van deze wedstrijd zal zijn om 12:30 uur! 

Lees verder11

Bestuursbesluiten

In de Bestuursvergadering van 27 januari jl. zijn onderstaande Bestuursbesluiten genomen:

Sluitingstijden bar m.i.v. 01-01-2014:

Donderdagavond: 01.00 uur

Zaterdag:  19.00 uur. ( Indien geen late wedstrijden, dan sluit de bar eerder)

19.30 uur wanneer er wedstrijden zijn met aanvang 16.15 uur.

Zondag: 18.30 uur; laatste rondje 18.15 uur.

 

Verkoop energydrankjes m.i.v. 01-01-2014:

Alleen aan personen van 18 jaar en ouder  worden energydrankjes verkocht.

Lees verder11

Trainers voor onze jeugd gezocht

Voor onze jeugdopleiding is Olympia op zoek naar trainers / coaches voor de verschillende selectie- en niet selectieteams. Hij of zij is in staat om een team beter te leren voetballen, te motiveren, te begeleiden én te coachen. Ondersteuning wordt geboden in de vorm van het opleidingsplan, het Hoofd Jeugdopleiding én de technisch coördinatoren.

Lees verder11

Teamleiders voor onze jeugd gezocht

Voor onze jeugdopleiding is Olympia (bij voorkeur onder ouders van onze jeugdleden) op zoek naar teamleiders. 

Zijn of haar (!) taken bestaan onder meer uit het organiseren-, coördineren- en controleren van de taken die de spelers én ouders naast het voetballen hebben, zoals het leeg en schoon achterlaten van de door ons gebruikte kleedkamer en het rijden bij uitwedstrijden, hetgeen in een reeds beschikbare, overzichtelijke, maandplanning wordt aangegeven. 

Lees verder08

Dick Schuijt reikt 500e certificaat uit aan pupillenscheidsrechter

Zaterdag 5 april reikte KNVB-opleider Dick Schuijt voor de 500-ste keer een certificaat uit aan een door hem begeleide pupillenscheidsrechter. Dit keer trainde hij twee dagdelen negentien jeugdleden van GC&FC Olympia en SV Gouda om wedstrijden bij de F en E-pupilen te gaan fluiten. 

Lees verder05

Agenda op website weer actief!

De agenda op de website van Olympia is sinds een aantal weken weer actief en vol gepland! De agenda? Ja, deze staat aan de rechterzijde van de website, onder de laatste Twitterberichten! Ook via het menu Evenementen -> Agenda is deze te bereiken én kun je alle geplande activiteiten zelfs in zogenaamde lijst-variant zien!

Ook wordt er onderscheid gemaakt in kleur tussen pure voetbalactiviteiten (deze zijn in het groen aangegeven) en de andere activiteiten. (deze staan in het blauw/grijs)

Lees verder04

Businessclub schenkt inventaris clubhuis

De nieuwbouw op Olympia nadert zijn voltooiing. De tijd is aangebroken om aan de inrichting te gaan denken. De Businessclub Olympia heeft daarbij de helpende hand geboden en de kosten voor de inventaris van het clubhuis en de keuken voor haar rekening genomen. Deze schenking ter waarde van 50.000 euro is door de leden bij elkaar gebracht uit de contributiegelden.

Lees verder02

Carl Flux aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding

Met ingang van volgend seizoen is Carl Flux het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Olympia. Hij volgt hiermee Paul Spijkerman op die na vier seizoenen vertrekt. Flux zal in de uitvoering van zijn functie worden bijgestaan door een technisch coördinator die zich zal gaan bezighouden met de ondersteuning van de jeugdtrainers van de niet selectieteams.

Lees verder01

Olympia C1 oefent tegen Engelse club!

Aanstaande vrijdag (4 april) speelt Olympia C1 tegen een C-team van de Eston Park School uit Middlesbrough. De wedstrijd vangt aan om 19:00 uur. Dus ouders, opa’s, oma’s, tantes en overige familieleden alsmede vrienden en voetballiefhebbers kom kijken naar een voor de jongens en meiden van C1 toch wel speciale oefenwedstrijd! (zo vaak speel je namelijk niet tegen een buitenlands team)

Lees verder