View Archive

Entries for April 2015

29

UPDATE Gewijzigde trainingstijden tijdens mei-vakantie

Van maandag 4 t/m vrijdag 17 mei vindt de meivakantie plaats. De trainingen vinden in deze periode plaats volgens een aangepast schema: 

Let op de trainingen van de E- en F-pupillen op woensdag 13 mei vervallen!!

Lees verder29

E5 Kampioen!!

AFgelopen zaterdag is de E5 de 1e kampioen van dit seizoen bij Olympia geworden! Het team van leiders Severt van der Stad en Mo Akabbouz won met maar liefst 1-7 bij Gouda E3, waardoor de titel binnen was! Wij feliciteren leiders en natuurlijk alle spelers, Luuk, Casper, Rens, Anass, Ayoub, Anass, Sam, Romijn en Ryad, met dit prachtige resultaat! 

Lees verder29

Succesvolle kennismakingsavond meisjesvoetbal

Op vrijdagavond 24 april jl. verzamelden zich rond half zeven achttien meisjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar bij Olympia voor de eerste voetbaltraining. Zij werden verwelkomd door Elmy van Tok, Lisa de Heij van het Vrouwenteam en Sofieke Jansen en Sophie Vermeulen van C1, die de training voor hun rekening namen.
Voor sommige meisjes was het de eerste kennismaking met voetbal, anderen waren al wat meer ervaren, maar iedereen  had er zin in en ging voortvarend aan de slag.

Lees verder28

Olympia-speelster Joeska Prevosth op water en rijst

Voor Lock me Up van Free a Girl laat ik me op 5 juni namens Ruimbaan Uitzendbureau 12 uur lang opsluiten op water en rijst in een hokje van 1 bij 2 meter bij restaurant Las Palmas in Rotterdam van Herman den Blijker. Deze hokjes staan symbool voor de ruimte waar meisjes in de Indiase bordelen worden vastgehouden. Ook bekende Nederlanders, zoals medeoprichter van de stichting Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel, Jörgen Raymann, Manuëla Kemp, Vivian Reijs en Charly Luske deden mee. De actie zal daarom veel media aandacht krijgen.

Lees verder23

Voorbeschouwing Olympia- Kocatepe

Another one bites the dust, Another one bites the dust, And another one gone, and another one gone, Another one bites the dust , Hey, I'm gonna get you too , Another one bites the dust.’

Deze regels uit het nummer ‘Another one bites the dust’ van Queen is verplichte kost voor de spelers van Olympia 1 om uit het hoofd leren. Sterker nog, het moet het heilige doel zijn voor de komende weken. Want er moeten nog een aantal teams naar stof happen op ons hoofdveld om zo handhaving in de Eerste Klasse veilig te stellen.

Lees verder21

Rood Zwart Vrouwen Avond 29 mei

Het is weer zover! Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Deze avond, in de nieuwe kantine, is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen. Olympia zal deze avond volledig in het teken laten staan van alle Olympia vrouwen die de club steunen op wat voor manier dan ook. Dus ben jij een spelersvrouw of vriendin, een voetbalmoeder, een voetbal zus, een speelster, een vrijwilligster of op wat voor manier dan ook betrokken bij Olympia? Dan nodigen wij je graag uit voor deze gezellige avond. Vorig jaar vergezelden ruim 70 vrouwen ons en daar hopen we dit jaar overheen te gaan!

Lees verder20

Pupillenkamp 2015 = VOL

Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven voor het Pupillenkamp. Alle beschikbare plekken zijn VOL!

Lees verder14

16 Jeugdtrainers behalen trainersdiploma

Maandagavond hebben 16 jeugdtrainers van Olympia de trainerscursus van de KNVB met succes afgerond. Alle cursisten zijn met ingang van volgend seizoen actief als trainer in de jeugdopleiding van Olympia. Hiermee staan nagenoeg alle jeugdelftallen van Olympia onder gediplomeerde begeleiding. 

Lees verder13

29e Olympia's Gehandicaptendag - 15 mei 2015

Over een ruime maand staat Hemelvaartsdag op de kalender en dat betekent dat het een dag later, vrijdag 15 mei, weer tijd is voor een jaarlijks terugkerend, prachtig evenement bij Olympia. De Sport- en Speldag voor mensen met een verstandelijke beperking, ook wel Gehandicaptendag genoemd. Ook voor dit jaar betekent dat er ruim 80 deelnemers zullen gaan genieten van een speciaal voor hen georganiseerde dag, een samenwerking tussen De Klup en GC&FC Olympia, en dat al voor de 29e keer. 

Lees verder10

Voorbeschouwing Olympia- Xerxes DZB

Komende zondag staat in de 22e speelronde de wedstrijd Olympia – Xerxes DZB op het programma; voor beide partijen is een goed resultaat van belang in het kader van het ontlopen van directe degradatie en / of het eventueel aansluiten met de middenmoot met als inzet “handhaving” in de 1e klasse.

Lees verder09

Diploma voor Olympia-trainers

Met ingang van volgend seizoen gaat Carl Flux zijn tweede jaar in als Hoofd Jeugdopleiding van GC & FC Olympia. In het lopende seizoen zijn er inmiddels enorm veel stappen gezet in de optimalisering van de kwaliteit van onze jeugdafdeling. Een mooi voorbeeld hiervan is dat op maandagavond 13 april aanstaande maar liefst 16 cursisten van Olympia hun diploma ontvangen voor het met succes volgen van de trainerscursus van de KNVB.

Lees verder08

Trainingen F- en E-pupillen + Voetbalschool 8 april vervalt!

Nog even een Reminder; vandaag, woensdag 8 april, vervallen de trainingen van de Voetbalschool en de E- en F-pupillen, omdat voor het schoolvoetbal 3 velden nodig zijn! 

Lees verder05

Trainer/coach Olympia B2 gezocht05

Technisch jeugdcoördinator gezocht