View Archive

Entries for April 2017

30

Olympia Senioren 5 Kannen Toernooi

Op zaterdagen 13, 20 en 27 mei kunnen alle lagere senioren herenteams van zowel de zaterdag- als de zondagcompetitie en de vrouwenteams meedoen in de eerste editie van het onderlinge “5 kannen toernooi”. Wedstrijden beginnen om 14.30 uur, 11 tegen 11, maximale speeltijd per dag is 90 minuten. Zaterdag 3 juni is inhaaldag. Inschrijven kan deze week!

Lees verder30

Barpersoneel gezocht!

Wie van onze leden heeft een dochter/zoon die een bijbaantje zoekt en die het leuk vindt om achter de bar c.q. keuken te staan van Olympia. De barcommissie is op zoek naar deze mensen (leeftijd vanaf 16 jaar) die zaterdags en/of zondags bar- c.q. keukenwerkzaamheden willen doen. Flexibele inzet qua werkdagen is gewenst. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar de barcommissie via barcommissie@gcfc-olympia.nl en je krijgt van hen dan z.s.m. een reactie!

 

Lees verder28

Voorbeschouwing Olympia - OVV

Olympia is bezig aan een goede serie. Uit de laatste vier duels weden tien punten behaald. Aflopen zondag won het overtuigend met 1-4 bij Laakkwartier, Ruim voor het einde van de competitie speelden de manschappen van Tom Rietberg zich veilig. Een keurige vijfje plek in de stand is het gevolg. En wellicht zit er nog wel meer in het vat. De derde periodetitel is nog te vergeven en daarmee een plek in de nacompetitie. Eerder dit seizoen greep Olympia net naast een periodekampioenschap, maar nu doet het wederom mee. Het is daarvoor wel afhankelijk van de resultaten van anderen, maar als Olympia zijn resterende drie wedstrijden in winst weet om te zetten, doet het zeker mee voor de titel. Dit zou een mooie bekroning zijn van een grillig seizoen. 

Lees verder25

GC & FC Olympia Mini Stars Toernooi !

Nog een kleine maand en dan is het GC & FC Olympia Mini Stars toernooi op zaterdag 20 mei.
Wij zijn trots dit toernooi te kunnen organiseren, mede dankzij Triple Interactive BV als sponsor.

Olympia zal met vier teams vanuit de voetbalschool deelnemen. Samen met nog 12 andere teams, vanuit verschillende verenigingen, gaan wij er een enorm succes van te maken waar nog lang, met een goed gevoel, op terug wordt gekeken.

Lees verder24

Start selectieperiode voor seizoen 2017/2018

Het seizoen zit er weer bijna op, de meivakantie komt er aan en na de meivakantie starten we op 8 mei alweer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2017/2018. Deze periode duurt tot en met de laatste trainingsweek die eindigt op 9 juni a.s. Voor de zomervakantie worden de nieuwe teams en selectiegroepen bekend gemaakt. 

Een mooie en belangrijke periode met selectietrainingen en soms ook oefenwedstrijden. Tijdens deze trainingen zullen vooral veel kleine partijvormen worden gedaan. Daarin komen spelers vaak aan de bal, zijn er veel duels en kunnen ze goed worden beoordeeld. Spelers kijken er al lang naar uit om naar een volgende leeftijdsgroep te gaan, anderen willen echt graag in een hoger team spelen en weer andere spelers willen graag gezellig bij hun vriendjes spelen.

 

Lees verder20

Geen kledingverkoop donderdag 27-4 (Koningsdag) bij Olympia

Zowel vanavond, do. 20 april, als volgende week donderdag 27 april (Koningsdag) zal er geen kledingverkoop plaatsvinden bij Olympia.

Uiteraard is het wel gewoon mogelijk om uw bestelling gedurende deze periode per email door te geven aan Gaby Dols via secretaris@gcfc-olympia.nl of door telefonisch contact op te nemen met Gaby Dols via 06-13813366.

Lees verder12

Olympiavrouwen ongeslagen kampioen

Ons eerste vrouwenteam is zondag kampioen geworden. De directe tegenstander liet punten liggen waardoor de vrouwen drie wedstrijden voor het einde van de competitie ongeslagen de kampioenstitel binnen haalden en promoveren naar de tweede klasse. Teo Oortman van de KNVB kwam de de dames persoonlijk feliciteren. Een superprestatie van onze vrouwen, die vorig seizoen net promotie misliepen na een eveneens ongeslagen competitiereeks. Olympia startte vijf jaar geleden met vrouwenvoetbal en heeft dit seizoen twee succesvolle vrouwenteams; ook het tweede team staat aan kop in hun competitie. Zij lieten helaas zondag punten liggen bij de directe concurrent. 

Lees verder10

Rood Zwart Mannendiner wederom een happening

Het is vrijdagavond bijzonder goed toeven in Sociëteit De Reünie aan de Oosthaven in Gouda. Op deze unieke locatie, die in al haar vezels geschiedenis en traditie ademt, zijn de tafels met linnen gedekt voor het ‘Rood Zwart Mannendiner’. Aan de muren antieke schilderijen en het plafond behangen met kroonluchters. Het klopt allemaal precies. 

Lees verder10

Verkoop Olympiakleding en sportartikelen

In principe is er iedere donderdag van 19:30 tot 20:30 uur verkoop van Olympiakleding en aanverwante artikelen op de club, linksachter in de gang van de kleedkamers. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan vooraf een mail te sturen met daarin de gewenste artikelen en juiste maten naar Gaby Dols via mailadres secretaris@gcfc-olympia.nl. 

Zij kijkt dan of het door u gewenste artikel in uw maat of uitvoering op voorraad is of dat dit besteld moet worden. Mocht dit laatste het geval zijn, kan zij dit terugkoppelen en komt u niet voor niets naar de club. 

 
 

Lees verder07

Voetbaldagen bij Olympia in de meivakantie

Twee dagen voetbalplezier in samenwerking met De Complete Techniek  Tijdens de meivakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek, in samenwerking met Olympia, voetbaldagen voor jeugdspelers van alle verenigingen uit de regio Gouda.

Er is een 2 daags- programma.  Er wordt 5 uur per dag getraind van 09.30 uur tot 15.30 uur. De kosten bedragen 69 euro voor twee dagen met in totaal 12 uur voetbal! Inclusief lunch. Inschrijven kan via de website decompletetechniek.nl


Lees verder06

Trainer/Coach voor de JO11-1 gezocht

Voor de JO11-1 zoeken we een ambitieuze trainer voor onze talentvolle O11 lichting, bij voorkeur in bezit van TC3 en enkele jaren ervaring in het trainen van O11 en/of O9 talenten op hoofdklasse of 1e klasse niveau. Heb je dat bij een BVO gedaan is dat een pré. Je belangrijkste taak is het verder ontwikkelen van de basisvaardigheden van deze talentvolle spelers. Op dit moment speelt het team 1e klasse. 

De O11-selectie traint op dinsdag en donderdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen. Graag ontvang ik reacties met voetbal CV en een korte motivatie via de mail hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers Hoofd Jeugdopleiding.

De gehele advertentie in PDF formaat is hier te downloaden: Vacature Trainer/Coach JO11-1

Lees verder06

Trainer/Coach voor de JO13-1 gezocht

Voor de JO13-1 zoeken we een ambitieuze trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden. In bezit van minimaal TC3 en ervaring in het trainen en coachen van O13-pupillen op divisie of hoofdklasse niveau. Op dit moment speelt het talentvolle team 1e klasse in de promotiepoule en doet nog mee om het kampioenschap. 

De O13 selectie traint op dinsdag en donderdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen. Graag ontvang ik reacties met voetbal CV en een korte motivatie via de mail hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers Hoofd Jeugdopleiding. 

De gehele advertentie in PDF formaat is hier te downloaden:Vacature Trainer/Coach JO13-1

Lees verder06

Trainer/Coach voor de JO17-1 gezocht

Voor de JO17-1 zoeken we een ambitieuze trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden die stevig in zijn schoenen staat. In bezit van minimaal TC3 en bij voorkeur ervaring in het trainen en coachen van O17-junioren op divisie of hoofdklasse niveau. Op dit moment speelt het talentvolle team met een groot aantal eerstejaars spelers in de 1e klasse en doet nog mee om het kampioenschap en periodewinst die recht geeft op nacompetitie.

De O17-selectie traint op dinsdag en donderdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen. Graag ontvang ik reacties met voetbal CV en een korte motivatie via de mail hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers Hoofd Jeugdopleiding.

De gehele advertentie in PDF formaat is hier te downloaden: Vacature Trainer/Coach JO17-1

Lees verder05

Geen trainingen jeugd woensdag 12 april tot 17:00 uur !!

Woensdag 12 april a.s. vindt de 2e dag van het Schoolvoetbal plaats op het terrein van Olympia. Deze dag worden er hiervoor 3 velden gebruikt, waardoor de trainingen tot 17:00 uur niet doorgaan! 

Lees verder05

Update Rood Zwarte Mannendiner

Op vrijdag 7 april organiseert Olympia het Rood Zwart Mannendiner, waarvoor de inschrijving reeds gesloten is. Vooraf was er vermeldt dat er bij een maximaal aantal inschrijvingen, de deelnemers van de voorgaande editie voorrang zouden krijgen, Na inventarisatie door de organisatie is gebleken dat een ieder die ingeschreven heeft ook daadwerkelijk aan kan schuiven deze avond! De bar van de sociëteit is deze vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur geopend voor degene die voor aanvang van het diner gezellig willen borrelen, het diner vangt aan om 18:30 uur. Alvast een fijne avond gewenst! 

Lees verder04

Gratis training bij GC&FC Olympia voor stoere jongens en meiden.

Olympia organiseert gratis trainingen voor stoere jongens en meiden.

Ken jij vriendjes en/of vriendinnen, tussen de 5 en 7 jaar, die voetballen ook leuk vinden?
Laat ze dan meetrainen bij GC & FC Olympia!

De gratis trainingen zijn op woensdag 19 april en 10 mei van 13.00 tot 14.00 uur.
Aanmelden kan tot 15 april. Helaas hebben we beperkte beschikbaarheid dus zorg dat jij je op tijd aanmeld.

Meld je aan per mail naar Esther van Zutphen via manager_pupillen@gcfc-olympia.nl
Vermeld in de mail de naam van je zoon/dochter en geboortedatum.

Lees verder