View Archive

Entries for May 2013

13

Algemene Ledenvergadering

27 mei a.s. 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING.

Noteer deze datum in uw agenda.

Voor de vergaderstukken klik hier (wel eerst inloggen).

Lees verder28

U komt toch ook gezellig vrijdag 31 mei

Aanstaande vrijdag is het oud en nieuw bij Olympia en tevens vrijwilligersavond waar we alle vrijwilligers mee willen bedanken. U bent vanaf 20.00 uur welkom in de bar (laatste keer). Al lang

Lees verder28

Slecht bezochte Algemene LedenVergadering

Teleurstellend was de opkomst bij de Algemene Leden Vergadering van onze vereniging afgelopen maandag. Uiteraard stellen we de komst van de leden die de moeite hebben genomen om aanwezig (25) te zijn zeer op prijs. Veel voorbereidend werk door het bestuur en een zeer belangrijke agenda voor de vereniging waren niet voldoende om de bar vol te krijgen, ondanks het groeiende ledental van 800. Een vorige keer op een vrijdag geprobeerd, nu toch maar weer op maandag, reclame op de site en een mail naar alle leden hebben eveneens niet het gewenste resultaat opgeleverd. Er stond echt

Lees verder28

Olympia C1 speelt de bekerfinale

Komende zaterdag 1 juni om 12.00 uur speelt Olympia C1 in Naaldwijk de bekerfinale tegen SV Houtwijk C1 uit Den Haag. De wedstrijd vormt onderdeel van de districtsjeugdvoetbaldag in Naaldwijk. We vragen iedereen om naar Naaldwijk te komen om onze jongens aan te moedigen.

Lees verder26

Kampioensteam D3 sponsort eerste heipaal nieuwbouw!

Olympia D3 is het seizoen 2012-2013 kampioen geworden. Dat was een geweldig feest! Natuurlijk is dat voor het grootste deel te danken aan de spelers en de trainers Kevin en Zakaria. Maar ook dankzij de basis die is gelegd door Olympia. Om deze basis ook in de toekomst te behouden, hebben de spelers bedacht dat zij een heipaal voor de nieuwbouw willen sponsoren. Alle spelers van de D3 doen mee en dragen hiermee bij aan een stukje van de nieuwbouw. Een fantastisch gebaar! Een goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen want ook andere teams, personen of bedrijven kunnen uiteraard een heipaal sponsoren.

Lees verder25

Damesteam zoekt nieuwe trainer !

De huidige trainer van Dames 1, Leo Corea Alves en Olympia gaan uit elkaar en daarom zoekt Olympia voor het nieuwe seizoen een trainer. Gegadigden kunnen zich aanmelden bij Fred Reynaers, bestuurslid voetbalzaken.

Lees verder21

Overschrijven of opzeggen

Nu de meeste competities zijn afgelopen is de periode van overschrijvingen weer aangebroken. Spelers die vertrekken bij Olympia en naar een andere club gaan hebben overschrijving nodig.

Dit geldt natuurlijk ook voor spelers die van een andere club naar Olympia willen komen. Hieronder staat hoe dit in z'n werk gaat.

Lees verder18

Alle Olympianen aanwezig op 31 mei

Beste mensen,

 

Zoals jullie weten vieren wij als Olympia op 31 mei altijd onze oud en nieuw en doen dit samen met de vrijwilligersavond waarmee we onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Lees verder18

2e Pinksterdag om 11.00 uur: Nacompetitie Olympia 3

Olympia 3 zorgt ervoor dat u op de 2e Pinksterdag een excuus heeft om niet met uw lieftallige wederhelft te hoeven slenteren in de IKEA of op één of andere vreselijke Woonboulevard. Om 11 uur treden deze jeugdige bejaarden namelijk aan tegen Concordia uit Delft. Inzet is een ronde verder te komen in de race om promotie naar de reserve 2e klasse.

Lees verder17

Informatieavond Pupillenkamp

Beste ouders en verzorgers van Olympia Pupillenkamp deelnemers,

Het is bijna zo ver! Op zaterdag 8 en zondag 9 juni as. is er weer het jaarlijkse voetbalkamp voor de Olympia pupillen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de informatieavond voor ouders en verzorgers. Tijdens deze avond informeren wij u over alle bijzonderheden met betrekking tot het Pupillenkamp, daarnaast kunt u al uw vragen, opmerkingen, etc, kwijt.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 22 mei as. en begint om 20.00 uur in de Olympia kantine.

Als u zich nog niet als vrijwilliger heeft opgegeven om te helpen bij het Pupillenkamp, kunt u dat op deze avond alsnog doen.

Wij zien u graag op woensdag 22 mei as.!

Met sportieve groet,

De Pupillenkampcommissie

Lees verder17

Contract met Hoofd Jeugdopleidingen verlengd

Na een evaluatie met bestuurslid technische zaken Fred Reynaers en bestuurslid jeugd Ties Kroezen is het contract met hoofd jeugdopleidingen Paul Spijkerman wederom met een jaar verlengd.

Lees verder04

Zet in de agenda: 31 mei feestje Olympia

Op 31 mei zal Olympia weer een jaar ouder worden en vieren we weer onze traditionele oud en nieuw. Deze avond is net als andere jaren ook onze vrijwilligersavond. We versturen nog zo veel mogelijk uitnodigingen via de e.mail maar beschouw dit bericht als de UITNODIGING VOOR EEN IEDER die iets met Olympia heeft.

Lees verder02

Olympia D3 kampioen!

Ook Olympia D3 is afgelopen zaterdag 27 april kampioen geworden. In een spannende wedstrijd tegen Gouda D2 werd het 1-1. Genoeg om niet meer ingehaald te kunnen worden. In de Olympiaan komt een volledig verslag van de wedstrijd. Mannen, gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Lees verder02

Olympia A3 kampioen!

Olympia A3 heeft het seizoen zaterdag 27 april in stijl afgesloten. Met een klinkende 10-0 overwinning op DONK A2 werd het kampioenschap binnengehaald. Klasse, gefeliciteerd mannen!

Lees verder02

Voetbalschool getraind door Olympia 1

Op zondag 28 april was er een extra activiteit voor de voetbalschool. Op de dag dat Olympia-Donk op het programma stond waren 22 spelers van de voetbalschool om 12 uur aanwezig voor een verrassingstraining. Als verrassing was het gehele eerste aanwezig om de spelers bij te staan met hun enthousiasme en aanwijzingen.

Lees verder