View Archive

Entries for May 2017

25

Cas Reebeen overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons zeer gewaardeerd clublid Cas Reebeen op dinsdagmiddag 23 mei is overleden. Cas werd in 1954 lid van Olympia en was dus al 63 jaar lid van onze vereniging. Wij wensen zijn echtgenote Rieneke, dochters Mariska en Claudia, hun partners Eric en Harry en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Cas was een markante persoonlijkheid, charmant en met droge humor, met veel vrienden binnen de Olympia familie die we ook veel sterkte toewensen.

Lees verder01

Henk Grendel overleden

We hebben vandaag het trieste bericht ontvangen dat ons clubicoon Henk Grendel na een periode van ziekte te midden van zijn geliefden is overleden. Henk werd in 1939 lid van Olympia en is met 78 jaar lidmaatschap onze recordhouder speldendrager. Wij wensen echtgenote Nel, dochters Cora en Martine, hun partners Sjors en Danny, kleinkind Mandy en achterkleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Maar ook veel sterkte aan de hele Olympia familie met het verlies van deze vriend en markante persoonlijkheid.

Lees verder01

Aanvullende informatie inzake condoleren Henk Grendel

Aanvullende informatie m.b.t. condoleance wijlen de heer Henk Grendel. Vrijdag 5 mei a.s. van 19.30 tot 21.00 uur is er gelegenheid tot condoleren in Restaurant Buiten Eten + Drinken, Oosthaven 23a te Gouda’

Lees verder30

Trainer/Coach voor de JO13-1 gezocht

Voor de JO13-1 zoeken we een ambitieuze trainer met goede communicatieve en sociale vaardigheden. In bezit van minimaal TC3 en ervaring in het trainen en coachen van O13-pupillen op divisie of hoofdklasse niveau. Op dit moment speelt het talentvolle team 1e klasse in de promotiepoule en doet nog mee om het kampioenschap. 

De O13 selectie traint op dinsdag en donderdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen. Graag ontvang ik reacties met voetbal CV en een korte motivatie via de mail hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers Hoofd Jeugdopleiding. 

De gehele advertentie in PDF formaat is hier te downloaden:Vacature Trainer/Coach JO13-1

Lees verder30

Programma activiteiten Olympia Oudejaarsavond 31 mei va. 20:00 uur

A.s. woensdag is het Oudejaarsavond bij Olympia de avond dat we de verjaardag van onze club vieren. Zorg dat je erbij bent op woensdagavond 31 mei. Op het programma staan o.a.:

·        Uitslag verkiezing Olympia 1e elftal speler van het afgelopen seizoen
·        Huldiging kampioensteam vrouwen 1, het enige kampioensteam dit jaar
·        Huldiging Oldstars 1886 voor winnen van de Boss Cup
·        Benoeming van zeer gewaardeerde Olympiaan tot lid van verdienste
·        Viering van de 131e verjaardag van Olympia (opgericht 1 juni 1886)

En we bedanken deze avond uiteraard ook al onze Olympia vrijwilligers weer voor hun geweldige inzet in het afgelopen voetbalseizoen 2016/2017. We rekenen op je komst!

 

Lees verder26

Tweede editie Stroopwafeltoernooi is top!

Hemelvaartsdag speelden 32 JO9 en JO11 pupillenteams bij voetbalvereniging Olympia mee in het Stroopwafeltoernooi. De tweede editie voor niet selectieteams was wederom een superleuk sportief evenement.

Lees verder26

Zaterdag sluit de bar eerder!

Zaterdag 27 mei zal de kantine/bar vanaf 12 uur gesloten zijn.

Lees verder22

Uitnodiging Olympia Oudjaarsavond 31 mei vanaf 20.00 uur.

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor de Oudjaarsavond op woensdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in het clubhuis. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 131e verjaardag van Olympia.

U bent toch ook van de partij?


Het Bestuur

Lees verder20

Eerste Mini Stars toernooi een feestje!

Onder een voorzichtig zonnetje speelden 16 teams uit de jongste jeugd van verenigingen uit Gouda en omgeving in het eerste Mini Stars toernooi bij GC&FC Olympia op zaterdag 20 mei. De voetbalvorm zonder scheidsrechter zal komend seizoen op alle voetbalvelden te zien zijn in de KNVB-competitie 4 tegen 4 voor deze leeftijdsgroep en bij de onder 8 jaar (O8) en onder 9 jaar (O9) competitie, de vroegere F-jeugd.

Lees verder19

Einde competitie, start toernooienseizoen

Zaterdag 20 mei worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. JO19-1 en JO17-1 (zaterdag 12.30 uur thuis eerste wedstrijd tegen Laakkwartier) spelen in de jeugd nog nacompetitie.

Einde competitie, start van het toernooien seizoen. Vrijwel alle jeugdteams doen de komende week met dank aan de toernooiencommissie mee aan een toernooi, uit of thuis. Supporters zijn uiteraard van harte welkom bij de toernooien of andere activiteiten!

Lees verder18

Nacompetitiewedstrijden JO17-1 en JO19-1

Aankomende zaterdag is het weer nacompetitie voetbal wat de klok slaat bij Olympia! De JO17-1 gaat a.s. zaterdag aan deze campagne beginnen in de thuiswedstrijd tegen Laakkwartier in deze 1e ronde. Promotie naar de Hoofdklasse is de inzet voor het team van trainer Dennis Jongenelen. De wedstrijd begint om 12:30 uur en alle support voor deze boys is van harte welkom!! De return wordt a.s. woensdag 24 mei gespeeld, om 19:00 uur op het terrein van Laakkwartier. 

De JO19-1 heeft de thuiswedstrijd in de strijd om promotie naar de 4e Divisie er al op zitten. Thuis werd helaas met 2-4 verloren van Voorschoten '97, maar... Niets is onmogelijk, de jongens gaan zaterdag naar Voorschoten toe en zullen daar om 15:00 uur aftrappen. 

We wensen beide teams enorm veel succes en we houden een ieder via deze weg op de hoogte!!

Lees verder18

Spelers en keepers voor JO19-1 gezocht voor seizoen 2017/2018

Voor het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018) is GC&FC Olympia op zoek naar spelers en keepers voor het hoogste jeugdteam, de JO19-1. Inmiddels hebben al enkele spelers zich aangemeld, maar we zijn nog steeds op zoek Ben je geboren in 1999 of 2000 en ben je voor aankomend seizoen op zoek naar een sportieve uitdaging, meld je dan snel aan! Voor aanmelden of meer informatie, graag contact opnemen met de trainer van de JO19-1, Tayeb Belhaddad op 06-81818817.

Momenteel is de JO19-1 uitkomend in de Hoofdklasse, maar komende weken wordt er gestreden voor promotie naar de 4e Divisie via de nacompetitie!

Lees verder17

Oldstars 1886 overtreft zichzelf in Veldhoven: toernooiwinst!

Sinds een jaartje regent het op vrijdagmiddagen bejaarde voetballers (60-plussers) op het Olympia-veld. Verzamelnaam: Oldstars 1886. Trefwoord: Walking Football.

Wandelen
Onder leiding van de ooit snoeiharde Olympia-voorstopper Vincent Govers (67) wandelen deze oude voetbalgebakjes zich in het zweet. Wandelen, want anders had deze voetbalvariant wel Running Football geheten. Inmiddels bestaat de selectie uit 18 man. Uitbreiding is welkom. Grootste gemene deler: liefde voor het spelletje dat voetbal heet. Inclusief de nazit die daar zo onlosmakelijk aan verbonden is.

Lees verder15

Uitnodiging ALV op maandag 22 mei a.s.

Op maandag 22 mei a.s. om 20:30 uur staat de Algemene Leden Vergadering gepland in de kantine van onze vereniging. Tijdens deze vergadering wordt u op de hoogte gebracht over de stand van zaken van de vereniging op financieel en organisatorisch gebied. Relevante stukken voor de vergadering kunnen via mail worden opgevraagd per email secretaris@gcfc-olympia.nl bij onze secretaris.

U bent allen van harte uitgenodigd, tot 22 mei om 20:30 uur!

Het bestuur

Lees verder11

Vrijwilligers gezocht Stroopwafeltoernooi

Op donderdag 25 mei en maandag 5 juni wordt bij Olympia voor het 2e jaar ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi georganiseerd. Voor deze dagen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers (20 per dag) die ons willen ondersteunen bij dit toernooi. 

Wij zijn op zoek naar mensen voor de volgende taken.

- Opbouwploeg (voor 8.30)
- Ontvangstcomité
- Verkeersregelaars/parkeertoezicht
- Toezichthouders toernooi
- Toezichthouder pannatoernooi
- Toezichthouder overig
- Opruimploeg
- Bar/Kantine

Kijk voor meer informatie op de site van Olympia, bij vereniging, evenementen, stroopwafeltoernooi. Helpt u mee om ook dit jaar het toernooi weer een groot succes te laten worden!

Stroopwafeltoernooicommissie

Lees verder10

Aanvang Olympia - Nieuwerkerk 12:00 uur

In verband met de mogelijke ontwikkelingen op de laatste speeldag van de competitie in de eredivisie, is, op veler verzoek, de wedstrijd tussen onze hoofdmacht en die van Nieuwerkerk komende zondag vervroegd naar 12:00 uur. 

Lees verder10

Nacompetitie ter promotie voor JO17-1 en JO19-1

Zowel de JO17-1 als de JO19-1 hebben zich weten te plaatsen voor de nacompetitie ter promotie;de JO17-1 gaat spelen voor promotie naar de Hoofdklasse, de JO19-1 gaat proberen te promoveren naar de 4e Divisie. De tegenstander van de JO19-1 in deze ronde is Voorschoten '97 JO19-1, de tegenstander van de JO17-1 is nog niet bekend. (ook programma niet, dit plaatsen we via een UPDATE als dit bekend is)

Het programma van de JO19-1 is als volgt:

Zaterdag 13 mei Olympia JO19-1 - Voorschoten '97 JO19-1 om 14:30 uur
Zaterdag 20 mei Voorschoten '97 JO19-1 - Olympia JO19-1 om 15:00 uur (adres: Sportpark Adegeest, Weddeloop 6, 2253 ST Voorschoetn)

Wij wensen beide teams heel veel succes en hopen op veel support gedurende deze wedstrijden!!

Lees verder04

Olympia’s Open Boules 2017

Donderdagavond 15 juni (vanaf 19:00 uur) en zaterdagmiddag en –avond (vanaf 12 uur) 17 juni wordt er weer gejeudebouled tijdens Olympia’s Open Boules. Er kan worden ingeschreven door maximaal 16 koppels, waarvan wordt verwacht dat deze op beide dagen aanwezig zijn (begin er anders niet aan!). Inschrijving bedraagt € 50,- per koppel, waarvoor wordt geluncht, gedronken en gedineerd. 

Welk koppel is in staat om het duo Ten Brink/Groenland van de troon te stoten? Er zal gestreden worden in 2 poules van 8 koppels en de loting hiervoor zal plaatsvinden op donderdagavond 8 juni. 

Lees verder01

Werk in uitvoering

Van 8 tot en met 19 mei a.s. is de entree naar ons complex i.v.m. werkzaamheden afgesloten. Het terrein is gedurende die periode bereikbaar voor voetgangers en fietsers via een noodbrug.

Het Bestuur

Lees verder