View Archive

Entries for May 2018

31

Trainer voor de JO17-2 gezocht!

Voor ons O17-2 selectieteam zoeken wij een ambitieuze en stevige trainer.
Inmiddels hebben we een kwalitatief hoogwaardige staf voor het komende seizoen, welke ambitieuze junioren trainer wil hier ook deel van uitmaken?

Ontwikkeling centraal 

Olympia uit Gouda is een ambitieuze vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. De doelstelling is het spelen van avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

Stevig & sociaal vaardig 

We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch, fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. Je hebt overwicht maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald, liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen. Deze talentvolle groep speelt competitie op 2e klasse niveau. Ze trainen tegelijkertijd op dinsdag en donderdag van 18.30  tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

Prima vergoeding 

Olympia is een vereniging met een rijke historie en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, waar volop opleidingsmogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep. 

Welkom 

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar hjo@gcfc-olympia.nl gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.

Lees verder28

Rabobank Sponsor fietstocht 30 juni

Olympia heeft zich aangemeld voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zaterdag 30 juni aanstaande. De Rabobank Fietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedereen die namens Olympia meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer), € 20 (60 kilometer) of € 25 (wielerroute) in de kas van Olympia. Vind je het leuk om een tocht te fietsen en gelijk geld te verdienen voor Olympia? Reserveer dan nu al vast 30 juni in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort. 

Lees verder28

Uitnodiging Olympia's Oudjaarsavond donderdag 31 mei

Het bestuur nodigt u hierbij uit voor Oudjaarsavond op donderdag 31 mei a.s. om 20:00 uur in ons clubhuis. Olympia is op 1 juni 1886 opgericht. Tijdens deze avond worden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het seizoen, worden de Kampioensteams gehuldigd en vieren wij de 132e verjaardag van Olympia. De kampioenen in de jeugd - JO11-2 en JO13-2 (najaarscompetitie) en JO10-1, JO11-3 en JO17-1 (voorjaarscompetitie) - spelen om 19.00 uur een gemengde wedstrijd op het hoofdveld. Voor de tweede keer wordt op Oudjaarsavond de speler van de selectie van het seizoen bekend gemaakt. 

U komt toch ook?

Lees verder28

Algemene Leden Vergadering (ALV) maandag 28 mei gaat niet door

‘Doordat slechts 13 leden hebben aangegeven aanwezig te zijn op de Algemene LedenVergadering van vanavond, heeft het Bestuur besloten deze niet door te laten gaan. Uiteraard betreuren wij dit besluit.’

 

Het Bestuur

Lees verder26

Geen NK Bumpervoetbal dit jaar

De stichting samen tegen alvleesklierkanker heeft ons vandaag laten weten dat de op volgende week zaterdag 2 juni geplande vierde editie van het NK Bumpervoetbal toernooi helaas niet door zal gaan. 

Lees verder26

1e Olympia's Vrijdagmiddagborrel groot succes

Afgelopen vrijdag is de 1e versie van de Olympia Vrijdagmiddagborrel georganiseerd onder de noemer "Bier, Bubbels, Beats en Burgers". Een groot succes waar een mooie groep bezoekers op af is gekomen. Ook werd er een heuse Pubquiz gehouden, welke door de volgende deelnemers werd gewonnen: Rene v/d Zwet, Marco v/d Berg, Erica Kalmeijer, Wladimir Sirre, Rik Bezem, Frank van Sommeren en Femke Loohuizen. 

De volgende editie van "Bier, Bubbels, Beats en Burgers" wordt gehouden op vrijdag 29 juni, dus noteer deze vast in de agenda!

Lees verder26

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u lid wordt van onze vereniging verstrekt u een aantal persoonsgegevens: naam, adres, geboortedatum, een bankrekeningnummer, enz


Daarnaast worden er in het kader van uw activiteiten bij GC & FC Olympia soms foto’s of berichten gemaakt waarmee u voor de buitenwereld herkenbaar zichtbaar bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten op de website of via sociale media. 

 

Ook worden persoonsgegevens die voor het functioneren van de vereniging binnen de voetbalwereld/competities nodig zijn, doorgegeven aan de KNVB. Dat is al jaren zo en dat hoeft door de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook niet te veranderen.

Lees verder24

Met de supportersbus naar Hoogland-Olympia! Meld je nu aan!

Aanstaande zondag stelt de Businessclub Olympia een supportersbus beschikbaar voor de wedstrijd Hoogland-Olympia. Bij winst is Olympia 1 verzekerd van de nacompetitie. Alle leden, ouders en fans zijn van harte uitgenodigd om deze wedstrijd met de bus te bezoeken en onze jongen naar de overwinning te schreeuwen. Iedereen die mee wil kan zich via bijgevoegd mailadres aanmelden. Bij genoeg aanmeldingen rijdt er ook een tweede bus. Opgeven kan tot uiterlijk zondagochtend 11:00.

We verzamelen zondag om 12:00 op het complex van Olympia. Voor iedereen staat er voor vertrek een consumptie klaar. Aanmelden via: commercie@gcfc-olympia.nl Vermeld hierbij even je volledige naam, leeftijd en eventueel het elftal waarin je speelt.


Lees verder22

Aantal Olympia teams nog titelkandidaat!

Een aantal teams bij de jeugd doet nog mee om het Kampioenschap of heeft zich daar al (zo goed als) van verzekerd!

De JO10-1 is niet meer in te halen voor de concurrentie en kan zich op gaan maken voor een mooi feestje!

De JO11-3 moet zaterdag om 08:30 uur thuis "gewoon" winnen van DSO JO11-7 en dan kan ook daar het feest losbarsten. 

De JO15-2 staat wel bovenaan, maar de concurrentie is er van Sportlust en Woerden. Laten die 2 nou a.s. woensdag tegen elkaar moeten inhalen... Afwachten maar, de strijd is in deze poule nog niet gestreden!

De JO15-4 bezet de 2e plek achter Gouda, maar moet bij een gelijk aantal punten wel met 12 doelpunten of meer verschil de wedstrijd thuis tegen Be Fair JO15-4 winnen. Niets is onmogelijk, zullen we maar denken. 

En de JO17-1, zij staan met een gelijk aantal wedstrijden en punten op plekken 1 t/m 3 gelijk met Spirit en Be Fair, en doelsaldi die steeds 1 met elkaar verschillen. Olympia speelt om 14:30 uur thuis tegen Spirit, die wedstrijd zal sowieso gewonnen moeten worden. En dan is het afwachten of Be Fair wint en zo ja, met welke cijfers.... De spanning is nu al voelbaar voor a.s. zaterdag!

We wensen uiteraard alle teams heel veel succes en bovenal plezier, en hopen dat er goed gefeest mag worden aankomende week/weken. Doe jullie best!!

Lees verder18

Voorbeschouwing Olympia - BMT

Olympia bewees zichzelf afgelopen zondag een slechte dienst. In het onderlinge duel met concurrent VOC werd met 2-0 verloren. En over die uitslag mocht Olympia nog niet eens klagen. Behalve het eerste kwartier had het niets in te brengen. Een pijnlijke nederlaag, want plaatsing voor de nacompetitie heeft het nu niet meer in de hand. Het enige wat Olympia nu nog rest is de twee laatste wedstrijden van het seizoen in winst om te zetten. En dan maar hopen dat VOC en Nieuwerkerk punten morsen. Makkelijk zal dat niet worden, maar zeker niet onmogelijk. De vraag is echter hoe graag de spelers dat ook nog kunnen, of beter gezegd, willen opbrengen. Het gevaar dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat, ligt nadrukkelijk op de loer. De komende twee duels kan het verschil worden gemaakt tussen een redelijk of een goed seizoen. Tussen er alles hebben uitgehaald of lekker hebben mee gehobbeld. Het zal zondag dus ook een mentale strijd worden. Welke ploeg kan het zo laat in het seizoen nog opbrengen om er alles aan te doen om te winnen?

Lees verder18

Trainingstijden JEUGD per heden!!

Afgelopen week zijn de trainingen gestart voor de selectie- en niet selectieteams ingedeeld met het oog op komend seizoen. Hier is nogal wat verwarring ontstaan omtrent de trainingstijden. Om alles duidelijk en inzichtelijk te krijgen, staan onder de Algemene pagina's per categorie (O19/O17 etc.) de juiste tijden vermeld. Ook plaatsen we in dit bericht de tijden, die vanaf heden dus gelden, dit seizoen uit. 

We hopen dat het nu voor een ieder duidelijk is en een ieder op de juiste tijden komt trainen. 

 

Lees verder15

Uitnodiging ALV op maandag 28 mei om 20:30 uur

Binnenkort ontvangen alle leden via de mail een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van 28 mei a.s. om 20.30 uur. Houd uw mailbox in de gaten, wij rekenen op uw aanwezigheid. De uitnodiging kunt u ook hier lezen.

Het Bestuur


 

 

Lees verder14

Weer feestje bij eerste deel Stroopwafeltoernooi

Hemelvaartsdag was de derde editie van het door de toernooicommissie van Olympia georganiseerde Stroopwafeltoernooi. In de ochtend speelden 12 niet selectie-teams met de jongste pupillen van verschillende verenigingen wedstrijdjes op het hoofdveld. In de middag de iets oudere pupillen met 7 tegen 7 wedstrijden. Alles was weer tot in detail geregeld met een mooi programmaboekje en heel veel vrijwilligers vanuit onder meer de 35+ voetballers. Omroeper Orbo praatte de wedstrijden aan elkaar. En natuurlijk ontbrak Olympiaantje ook niet. Een feestje.

Lees verder14

Een internationale wedstrijd op Olympia!

Donderdagavond 10 mei kreeg Olympia bezoek van het Belgische K. Olympia S.C. Wijgmaal. Er zou namelijk een wedstrijd gespeeld worden tussen een team van GC & FC Olympia (gemixt met spelers uit JO17-3, JO15-1, 2 en3) en het team van Olympia Wijgmaal JO15-1 (volgend seizoen JO16-1).

 

Lees verder08

NIEUW: Olympia's vrijdagmiddagborrel!

Je leest het goed, vanaf de lente maanden kun je elke laatste vrijdag van de maand direct uit je werk naar de vrijdagmiddagborrel van Olympia. Vanaf 17:00 uur kan er onder het genot van een ontspannend muziekje lekker geborreld worden en een burgertje worden gegeten. Als klap op de vuurpijl start tijdens deze eerste editie om 20:00 uur de Pubquiz! Neem gerust je partner, vrienden, vriendinnen of familie mee, we gaan er een gezellige avond van maken. Op 25 mei de eerste! 

Lees verder05

Kantine zaterdagmiddag 5 mei gesloten

De kantine van Olympia is vanmiddag gesloten. Dit omdat er geen wedstrijden gespeeld worden. Morgen is de kantine gewoon weer geopend. 

Lees verder01

Voorbereiding seizoen 2018-2019 start vanaf 14 mei

Vanaf 14 mei starten we met de selectietrainingen voor jeugdspelers, met als doel om voor de zomer duidelijkheid te hebben over de indeling van de jeugdspelers voor het komend voetbalseizoen 2018-2019. Er is nu een voorlopige indeling gemaakt in selectie- en niet-selectiespelers. Dit is gedaan op basis van ervaringen van leiders, trainers en technische staf. Daarbij wordt gekeken naar voetbaltechnische vaardigheden, mentale en fysieke kwaliteit en ook tactisch inzicht is belangrijk. En er is gekeken naar gedrag omdat normen en waarden belangrijk zijn binnen Olympia. 

Voor de selectietrainingen vanaf de meivakantie tot medio juni geldt de voorlopige indeling, zoals deze op de website is te vinden op de startpagina van de Jeugdopleiding.

Tevens staan de indelingen op de algemene pagina's van de leeftijdscategorie waarin je volgend seizoen uitkomt:

Speel je volgend seizoen in de VBS, staat je indeling op deze pagina: Voetbalschool
Speel je volgend seizoen in de O8/O9, staat je indeling op deze pagina: O8 O9 algemeen
Speel je volgend seizoen in de O10/O11, staat je indeling op deze pagina: O10 O11 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O12/O13, staat je indeling op deze pagina: O12 O13 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O15, staat je indeling op deze pagina: O15 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O17, staat je indeling op deze pagina: O17 Algemeen
Speel je volgend seizoen in de O19, staat je indeling op deze pagina: O19 Algemeen

Voor diverse jeugdspelers kan dit betekenen dat hun trainingstijden vanaf 14 mei anders zijn. Let op het trainingsschema dat op de website staat. (en verderop in dit bericht)

 

Lees verder