View Archive

Entries for June 2012

30

De vijf Olympianen weer thuis van EK

De vijf Olympianen Patrick,Rick,Björn,Sven en Floris zijn weer thuis van hun reis door de Oekraine en Polen. Teleurstellend waren de resutaten van Oranje, maar niet de reis en belevingen van de mannen. Een werkelijk fantastische ervaring, de grootste lol, mooie verhalen. Kortom een reis om nooit te vergeten. In Charkov nog een dag met de sponsoren Michel en Robert en enkele andere Olympianen en gasten opgetrokken. Terugreis via Kiev (zie foto), Auschwitz en daarna via Praag alwaar Olympiaan Marco Frederiks hun gast was terug naar huis. Mooie foto's, film, eigen Oranje hit, maar natuurlijk het belangrijkste een prachtige ervaring rijker. Veilig weer thuis na duizenden k.m. het Nederlands Elftal gesteund te hebben. Zou overigens best eens door Oranje, KNVB en pers op zijn waarde gewaardeerd mogen worden die steun van al die mensen, toch.

Dit was het laatste berichtje, maar u kunt foto's en verhalen nog nalezen op www.overaloranje.nl.

p.s. foto is van stadion in Kiev, waar de finale morgen gespeeld gaat worden.

Lees verder26

Trainingsschema 2012-2013

Na de indeling is nu ook het trainingsschema klaar voor komend seizoen. Het is altijd weer een puzzel om iedereen voldoende tijd en gelegenheid te geven om te trainen,maar ook dit jaar is dit weer gelukt. Het begin van de trainingen is voor de diverse jeugdgroepen verschillend en ziet er als volgt uit.

Het trainingsschema is hier in te zien.

Lees verder21

Indeling jeugdteams 2012/2013

Indeling jeugdteams 2012/2013">

De indelingen van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2012/2013 zijn rond. Voor de F en E pupillen zijn alle teams al gemaakt. Bij de D/C/B en A categorie is er een selectie gemaakt waaruit na de vakantie een eerste en tweede team wordt gevormd. De overige teams zijn wel bekend.

Lees verder21

Inleveren kleding jeugdtrainers

Inleveren kleding jeugdtrainers">

Donderdag 21 juni van 19.30 – 20.30 uur.

Fijn als je volgend seizoen ook trainer bent, maar de spullen moeten allemaal worden ingeleverd. Ook de kleding, die je als trainer van de sponsor in bruikleen hebt gekregen, moet worden ingeleverd.

Lees verder18

Gele en rode kaarten

Ook in de tweede helft van het afgelopen seizoen zijn er weer de nodige kaarten opgelopen. Olympia belast de kosten hiervan door aan de 'daders'. Dit gebeurt in combinatie met de contributie-inning voor volgend seizoen, begin juli. Het overzicht van de opgelopen kaarten en de bijbehorende kosten vind je hier (wel even inloggen)

Lees verder17

Vertraging teamindeling jeugd

 

Inmiddels is een groot deel van de indeling klaar om gepubliceerd te worden zoals beloofd,echter door late overschrijvingen en opzeggingen zijn nog niet alle teams compleet. Tevens was een storing op mijn eigen computer ook niet echt bevoordelijk om alles te publiceren. Bedoeling is om de volledige indeling tegelijk op de site te zetten alsmede het trainingsschema en start hiervan. Excuses voor de vertraging,normaal gesproken moet alles deze week op de site staan.

Paul Spijkerman

Lees verder15

Olympia ingedeeld in tweede klasse D

Na een uitstapje naar de Haagse regio in het afgelopen seizoen is Olympia het komende seizoen ingedeeld in de tweede klasse D, de zogenaamde 'Rotterdamse' poule. Naast stadgenoot DONK gaan we ook weer het Oudewaterse UNIO tegenkomen. De volledige indeling van de Zondagse klassen zijn hier te raadplegen.

Lees verder14

Laatste kans Oranje op Groot scherm bij Olympia

Ook de laatste groepswedstrijd zal te zien zijn op het mooie grote scherm bij Olympia. Afgelopen woensdag was de bar redelijk gevuld en waren er grote bierpullen en bokworst. Het resultaat beinvloed natuurlijk het algehele gevoel die avond. Zondag zijn we open want we blijven achter Oranje staan en zo lang we nog kans hebben gaan we ervoor.

 Aan onze Olympianen heeft het niet gelegen(zie foto). De dames op de foto zijn overigens gewoon nederlands en mee om Oranje aan te moedigen. 

Lees verder14

Besluiten ALV van 4 juni 2012

Tijdens de algemene ledenvergadering op 4 juni zijn door de vergadering de volgende besluiten genomen:

Goedkeuring van de statuten van de najaarsvergadering 2011.

Benoeming van Edwin Valentijn als bestuurlid vrijwilligerszaken als opvolger van Ger van Straalen die na 5 jaar uitgetreden is uit het bestuur.

·         Benoeming van Jaap Visser als bestuurslid en 2e penningmeester. Dit is een nieuwe positie in het bestuur.

·         Herbenoeming van de dagelijks bestuursleden: Gaby Dols als secretaris, Duncan Eduard als penningmeester en Edo Neefjes als voorzitter.

·         Goedkeuring van de begroting voor het aankomende voetbalseizoen 2012/2013.

Lees verder14

Contract met Paul Spijkerman verlengd

Mondeling waren de afspraken al gemaakt, maar afgelopen week werden de handtekeningen definitief gezet om Paul Spijkerman ook voor het komende seizoen 2012/2013 als Hoofd Jeugdopleidingen aan GC&FC Olympia te binden. We zijn erg blij dat het dienstverband met Paul is verlengd en we kijken uit naar weer een hele goede en vruchtbare samenwerking in het komende seizoen.

 

Lees verder13

Kampioenen C4 getrakteerd op pizza

Afgelopen week was Olympia C4 te gast bij het gezellige restaurant pizzeria Roma aan de Lange Tiendeweg. Spelers en begeleiding waren door chef-kok Rachid (vader van Faisel) uitgenodigd vanwege het behaalde kampioenschap.

Lees verder11

Pupillenkamp daverend succes

Het pupillenkamp 2012 is ondanks een zeer natte zondagochtend een heel leuk kamp geweest. Op zaterdagochtend 8 uur stonden de eerste pupillen al voor onze neus terwijl ze pas om half 9 aanwezig hoefden te zijn, een teken dat ze er net zoveel zin in hadden als de commissie!

Lees verder10

Groeten aan Olympia uit Oekraine

Onze Olympianen Patrick, Rick,Floris, Björn en Sven zitten in Charkiv en hebben het na 2700 k.m rijden goed naar hun zin. Nu het Nederlands Elftal nog. Zij groeten Olympia via de vlag.

 

Lees verder08

Nederland-Denemarken op "nieuw"groot scherm, kom !06

Vandaag de 5 Olympianen op weg naar EK op TV West

Vandaag in Oranje programma zijn onze jongens te zien op TV West. Zij zijn gefilmd in de voorbereiding thuis en bij Olympia. Wordt enkele keren uitgezonden op deze dag (woensdag). Vandaag nog om 19.15 uur, 21.15 uur en 22.15 uur in t'swat oranje op TV West.

Lees verder06

Zaterdag 9 juni gevonden voorwerpen ophalen

Zaterdag 9 juni gevonden voorwerpen ophalen">

Zaterdag 9 juni worden tussen 10.00 uur en 11.30 uur de gevonden voorwerpen uitgestald in de Olympia kantine. Het betreft de gevonden voorwerpen van het Pupillenkamp van afgelopen weekend en tevens zullen we de gevonden voorwerpen van het hele seizoen neerleggen.

Als u wat kwijt bent geraakt dan kunt u dit dus as. zaterdag ophalen.

Met vriendelijke groet,

De Pupillenkampcommissie

Lees verder03

ZO, dat was een leuke Oud en Nieuw viering bij OLYMPIA

Afgelopen donderdag 31 mei hebben we met veel Olympianen onze jaarlijkse oud en nieuw viering meegemaakt. Zoals we het de laatste jaren al gewend waren, was dit tevens de vrijwilligersavond om daarmee onze vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet het afgelopen verenigingsjaar. Het is immers de club van ons allen en zo moeten we het ook met ons allen dragen.

Lees verder01

Doe mee aan de Olympia EK 2012 toto

Laat merken dat je voetbalverstand hebt en maak kans op mooie geldprijzen: een eerste prijs van maar liefst € 250,=, de tweede bedraagt € 125,= , de derde is € 75,=, de vierde € 50,= en een vijfde prijs van € 25,=! Vergeet niet anderen enthousiast te maken mee te doen want dan helpen we ook de clubkas van Olympia. De tussenstand van de toto kun je gedurende het hele toernooi volgen. Dat staat garant voor extra plezier tijdens die toch al spannende voetbalweken. Klik hier voor de Olympia EK 2012 toto

Lees verder