View Archive

Entries for June 2013

29

Contributie seizoen 2013/2014

In de ledenvergadering van 30 november 2012 is besloten dat de contributie eenmalig met €50 per gezin per jaar verhoogd kan worden in verband met de kosten van de nieuwbouw. Het bestuur heeft onlangs besloten van deze mogelijk gebruik te maken. De extra contributie wordt in twee termijnen van €25 in de contributie-ronden van juli en januari geïnd.

Lees verder27

Verandering datum en tijdstip eerste paal

Door een last minute wijziging in de planning van de aannemer en heifirma zal de ceremonie rond het slaan van de eerste heipaal een dag eerder plaatsvinden dan eerder gecommuniceerd. Het evenement is nu op dinsdag 2 juli om 16:30 uur en wij verzoeken u om 16.15 uur aanwezig te zijn.  Onze excuses voor eventueel ongemak door deze late wijziging en wij hopen u volgende week dinsdag op ons terrein te mogen begroeten.

Lees verder25

Bouw mee en steun Olympia (update!!)

Na enkele maanden van bouwvoorbereidingen is het volgende week dan toch echt zover. De heipalen gaan de grond in voor de ‘echte’ nieuwbouw van clubhuis en kleedkamers. Op dinsdagmiddag 2 juli om 16:30 uur zal de eerste heipaal de grond in gaan en dat zullen we vieren met een kleine ceremonie en de nodige aandacht van leden en de lokale media. De nieuwbouw geeft Olympia als een van de oudste clubs van Nederland weer een nieuwe impuls en legt de basis voor weer heel veel jaren voetbalplezier voor huidige en toekomstige jeugd- en seniorleden. De bouwperiode zal ongeveer 8 maanden bedragen en de oplevering van de nieuwbouw is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2014.

Lees verder24

Trainingsschema jeugd

Het trainingsschema voor volgend jaar is inmiddels ook klaar. Er zijn niet veel veranderingen ten opzichte van dit jaar. Eventuele aanpassingen kunnen nog volgen. De keeperstrainingen worden later ingedeeld na overleg met de trainers.

Lees verder23

Jeu de Boules datum,tijden en inschrijven

Speeldagen zijn donderdag 4 juli met een aanvang van 19.00 uur en zaterdag 6 juli, aanvang 12.00 uur (lunch) en 12.30 uur Jeu de Boules. De barbecue wordt gesponsord door A&S (Willem de Rotte) en de prijzen door "Buiten"eten en drinken (Andre Hemerik). We kunnen nog wat koppels gebruiken en INSCHRIJVEN kan via Sven en Ron van den Berg, kom op en schrijf je in. Maak een ander ook enthousiast.

Lees verder23

Vacature Damestrainer nog niet ingevuld

Olympia Dames 1 zoekt voor het nieuwe seizoen nog steeds een nieuwe trainer. Wel hebben enkele enthousiaste mensen zich gemeld die de vacature gedeeltelijk kunnen invullen, maar de zondag blijft nog niet ingevuld. Daarom zoeken we een trainer die de wedstrijddag kan doen en bijvoorbeeld 1 trainingsdag. Vervanging is in voorzien. Weet je iemand of heb je zelf interesse geef dit dan door aan Fred Reynaers of Aad Dols. Deel dit bericht op Facebook zodat we een grotere doelgroep bereiken.

Lees verder21

Indeling Olympia 1 en A1 nieuwe seizoen

Indeling Olympia 1 en A1 nieuwe seizoen">
Olympia 1 is voor het nieuwe seizoen 2013/2014 ingedeeld in de 2e klasse D. De teams in deze klasse komen voornamelijk uit de regio Rotterdam. Ook DONK en nieuwkomer Groeneweg komen uit in 2D.

Lees verder21

Cees Fransen nieuwe trainer Olympia A1

Deze week heeft Olympia overeenstemming bereikt met Cees Fransen (50) als nieuwe trainer van Olympia A1. Hij ondertekent binnenkort een contract voor een jaar. Het afgelopen seizoen had de Boskoper de hoofdmacht van Moerkapelle onder zijn hoede.

Lees verder20

Pupillenkamp sponsort 11e heipaal

Tijdens de afsluiting van het geslaagde pupillenkamp van vorige week is een miniveiling georganiseerd waarbij op ludieke manier een aantal voorwerpen is geveild. Met de opbrengst van EUR 250 heeft de pupillenkamp commissie aangeboden een heipaal voor de nieuwbouw te sponsoren. Dat is goed nieuws en brengt het aantal gesponsorde heipalen op 11 stuks!

Lees verder16

Indeling teams jeugd nieuwe seizoen

De indelingen voor 2013-2014 zijn rond. Voor de F en E pupillen zijn alle teams al gemaakt,bij de D/C/B/A is er een selectie gemaakt waaruit na de vakantie een eerste en tweede team wordt gevormd, de overige teams zijn wel bekend.

Hoe komen we tot deze indeling?

Lees verder14

Gevonden voorwerpen ophalen

Zaterdag 29 juni worden tussen 10.00 uur en 12.00 uur de gevonden voorwerpen uitgestald in de Olympia kantine. Het betreft de gevonden voorwerpen van het Pupillenkamp en tevens zullen we de gevonden voorwerpen van het hele seizoen neerleggen. Als u wat kwijt bent geraakt dan kunt u dit dus zaterdag 29 juni ophalen.

De pupillenkampcommissie

Onderstaande kleding e.d. is tijdens het pupillenkamp gevonden: 

Lees verder13

Foto’s van het pupillenkamp staan online

Het is al weer bijna een week geleden, het 18e Olympia pupillenkamp.
De herinneringen liggen nog vers in het geheugen en nu kunnen we ook de foto’s bekijken.

Ga naar “evenementen → pupillenkamp” of klik hier voor de foto’s van zaterdag en hier voor de foto’s van zondag.

Lees verder11

Pilot 'Generation Next'

ZATERDAG 29 JUNI PILOT 'GENERATION NEXT' VOOR DE NIEUWE F4 T/M F9 EN DE NIEUWE C3, C4 EN C5

De indeling van de jeugdteams voor het voetbalseizoen 2013/2014 is nog in voorbereiding. Na 15 juni staat de indeling op de website. Maar het eerste evenement is al gepland en wel op zaterdagmorgen 29 juni van 8.30 tot 11.00 uur voor de nieuwe F4 t/m F9 en van 10.00 tot 12.15 uur voor de nieuwe C3, C4 en C5. Doel van de pilot, die we "generation next" hebben genoemd, is samen een vliegende sportieve start maken voor het nieuwe seizoen. Een team waarin iedereen elkaar kent, weet te vinden en afspraken met elkaar heeft gemaakt om het seizoen zo sportief mogelijk te laten verlopen.

Lees verder11

Leon Kwinkelenberg overleden

Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste bericht dat de heer Leon Kwinkelenberg op 31 mei jl. onverwacht is overleden. De heer Kwinkelenberg zou dit jaar 60 jaar lid zijn van onze vereniging. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies.

Het bestuur.

Lees verder10

Nog niet ingeschreven, doe het snel

Op 4 en 6 juli spelen we weer onze jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijden. Hebben we je nog niet gelezen op de inschrijflijst, nu kan het nog. Geef je nu met een maatje op en stuur een berichtje naar Ron van den Berg. Of is er de angst die nog niet overwonnen is.

Lees verder03

Training en indeling jeugd

Komend weekend staat het pupillenkamp weer voor de deur, wat tevens betekent dat we in de laatste week zitten met de trainingen. Deze week wordt er dus nog getraind tenzij er door de trainers anders is/wordt aangegeven. Vanaf volgende week zijn er dus geen trainingen meer. Wel zijn er nog enkele oefenwedstrijden maar daarvoor worden de spelers persoonlijk uitgenodigd.

Tevens komen de nieuwe indelingen er weer aan echter kan er tot 15 Juni worden overgeschreven of opgezegd en om allerlei verwarring te voorkomen wordt pas na deze datum de nieuwe indelingen bekend gemaakt. Tevens zal dan ook de begindata van de trainingen alsmede het trainingsschema worden bekendgemaakt.

Paul Spijkerman

Lees verder02

3.e elftal sluit seizoen af met familiedag

Het 3.e seniorenteam heeft een succesvol seizoen afgesloten met een familiedag op het sportcomplex. Op de velden werd een heus circuit gevolgd met voetbalvaardigheid spellen. Dit door spelers en hun partners. Voor de kinderen was er op deze zonnige dag een springkussen. Dit alles met een muziekje en een drankje en aan het eind van de middag ging het grote gezelschap met een ieder lekker een hapje eten bij restaurant "Buiten".

Lees verder02

Nederland-Duitsland, op groot scherm

Nederland <21 jaar speelt donderdag 6 juni zijn eerste wedstrijd op het E.K. in Israel tegen Duitsland. Niet zo maar een tegenstander en het lijkt een mooie pot voetbal te worden. Wil je op groot scherm kijken, kom dan naar Olympia, aanvang 20.30 uur.

Neem gezellig een maatje van je mee.

Lees verder01

Oud en Nieuw / Vrijwilligersavond geslaagd.

Gisteravond is de traditionele oud en nieuw viering en vrijwilligersavond goed bezocht en het is een zeer gezellige avond geweest. Voor degene die echt niet konden hierbij een opsomming wat we hebben gedaan deze avond: huldiging van de kampioensteams, mooi filmpje bekeken over de vrijwilligers bij Olympia, toespraak van de voorzitter, benoeming Aad Dols als lid van verdienste, vuurwerk, gratis loterij, hapje, drankje en de avond werd muzikaal gevuld door Gerard Borst.

Lees verder01

"Ik had er dus echt geen woorden voor..."

Beste mede Olympianen,
Voor mij geheel onverwacht hebben jullie mij gisterenavond tijdens de viering van de 127e verjaardag van de mooiste voetbalclub van Nederland, overrompeld en mij op voordracht van het bestuur, bij (stiekem genomen) besluit van de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag, benoemd tot Lid van Verdienste.

Lees verder