View Archive

Entries for July 2011

25

Start training jeugd

De vakantie is nog in volle gang,maar de eerste jeugdteams gaan zaterdag al starten met hun voorbereiding. De B/C/D selectie zullen zaterdag het spits afbijten en worden dinsdag gevolgd door de A selectie. De overige teams starten in de weken erna.

Lees verder22

Voorbereiding selectie

De voorbereiding van de selectie op het nieuwe seizoen is als volgt gepland:
De eerste training is op dinsdag 2 augustus en de eerste oefenwedstrijd staat een week later geboekt op dinsdag 9 augustus. Olympia 1 en 2 spelen dan tegen Groeneweg 1 en 2. Groeneweg 1 is ook tegenstander in de bekerpoule, maar beide trainers vinden het niet bezwaarlijk twee keer in korte tijd tegen elkaar te spelen.

Lees verder22

Jeu de Boules 2011

Zoals we ieder jaar gewend zijn organiseren we de “ Open Jeu de Boules “ bij Olympia. Vanwege de viering van het 125 jarig bestaan van onze club hadden we, zoals eerder aangegeven voor een andere periode gekozen. Inschrijven en verdere informatie komt later, maar voor jullie agenda vast de data.

De “ Open Jeu de Boules Olympia “ zal gehouden worden op Vrijdag 26 augustus en Zaterdag 10 september! Noteer in je agenda.

De winnaars en h…’s uit poule A van 2010
Sven en Ron van den Berg

Lees verder21

GC&BFC Olympia landskampioen beachsoccer

De Goudse Cricket & Beach Football Club Olympia heeft op de dam in Amsterdam voor een daverende verrassing gezorgd door in de Superleague (eredivisie) de landstitel van het Holland Beach Soccer te pakken. Op de prachtige accommodatie tussen de sterren van Madame Tussaud en de muzikanten van de straat stond er op de dam een prachtig beachsoccer veld omringd door tribunes en vip tenten. Tijdens deze enerverende dag werd de schaal meegenomen, helaas werd de bekerfinale verloren. Hieronder een verslag van deze spannende dag.

Lees verder17

Indeling competities - update 21 juli

De KNVB heeft de indeling van de reguliere en bekercompetities bekendgemaakt. De indeling van Olympia 1 is enkele weken geleden al gepubliceerd. Nu dus ook voor de overige senioren- en junioren standaardteams. De overige junioren- en pupillenteams volgen. (Reacties welkom!) - update 21 juli: bekerindeling jeugdteams.

Lees verder07

Contributie

Het nieuwe seizoen 2011/2012 is begonnen. Althans, voor de ledenadministratie. Alle mutaties zijn inmiddels verwerkt zodat de contributie-inning voor het komende seizoen kan plaatsvinden.

Lees verder01

Gele en rode kaarten

Op de pagina Normen & Waarden is het overzicht gepubliceerd van de gele en rode kaarten die zijn opgelopen in de tweede seizoenshelft.
De kosten hiervan worden in combinatie met de contributie-inning voor volgend seizoen doorbelast aan de betreffende spelers.

Kijk hier voor het overzicht. Wel eerst even inloggen.

Lees verder01

Sluiting kantine

A.s. zaterdag 2 juli is dan echt het laatste evenement van dit seizoen, de benefietwedstrijden voor KiKa. Daarna sluit de kantine tot en met woensdag 3 augustus en kunnen de leden van de barcommissie en de barmedewerkers van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Lees verder