View Archive

Entries for July 2017

27

Uitnodiging Speldendragersbijeenkomst vrijdag 15 september a.s.

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17:00 uur zal onze jaarlijkse speldendragers weer plaatsvinden in ons fantastische clubhuis aan de Bodegraafsestraatweg 52 te Gouda. De bijeenkomst kent uiteraard weer een vertrouwd karakter en is exclusief toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Buiten Eten + Drinken trakteert de aanwezigen op een welkomstdrankje en GC&FC Olympia biedt u een buffet aan. 

Aanmelden (is verplicht) voor speldendragers en partners, tot uiterlijk 1 september via speldendragers@gmail.com of  via het formulier op de pagina van de Speldendragers.


De speldendragers commissie

Lees verder31

Gebruik speelvelden Olympia

Beste leden,

Zoals eerder op de website is vermeld, is onze accommodatie vanaf dinsdag 1 augustus weer geopend. Inmiddels zijn ze druk bezig met de vervanging van het kunstgrasveld en bij goed weer hopen we dat deze na a.s. weekend in gebruik kan worden genomen. De andere velden zijn door de gemeente nog niet vrijgegeven. Met uitzondering voor onze selectie, zij mogen gebruik maken van het trainingsveld op dinsdag en donderdag, mits bespeelbaar. Het trainingsveld en het tussenveld is officieel voor iedereen geopend vanaf maandag 7 augustus. Aan iedereen het dringende verzoek om deze week nog geen gebruik te maken van onze velden.


Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Lees verder27

Speelschema's competitie + beker

De speelschema's voor de competitie voor aankomend seizoen voor Olympia 1, 2 en VR1 zijn bekend, en zoals ieder jaar, hebben we deze weer in een PDF bestand gezet, dat eenvoudig is op te slaan of te downloaden.

Speelschema Olympia 1 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia 2 - seizoen 2017/2018
Speelschema Olympia VR1 - seizoen 2017/2018

Lees verder22

Reda Azim nieuwe trainer VR1

Het heeft even geduurd, maar we zijn daarom niet minder trots te kunnen melden dat Reda Azim met ingang van het komende seizoen de trainer van onze VR1 is. Reda is afkomstig van VV Haastrecht waar hij zijn TC3 trainersdiploma behaalde en onder andere de vrouwen en de C1 trainde. In het dagelijks leven werkt Reda bij Defensie. Daarnaast is hij instructeur in de verdedigingssport Krav Maga.

Wij wensen Reda veel succes met de VR1 in de 2e klasse!

Lees verder22

Poule indelingen categorie A (2e, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en VR1)

De Poule indelingen van de teams uitkomend in categorie A zijn bekend! De indeling van Olympia 1 was reeds bekend, vandaag is ook de nummering van de competitie bekend gemaakt, speelschema's worden momenteel gemaakt en zullen, zodra deze klaar zijn, in een apart bericht op de website worden geplaatst. 

De indelingen welke nu bekend zijn gemaakt:

Olympia 2 (zo.) speelt komend seizoen in de reserve Hoofdklasse A en is ingedeeld bij: DOSR 2, Excelsio '20 2, Foreholte 2, HBS 2, Laakkwartier 2, Oliveo 2, Quick 2, RKAVV 2, RKDEO 2, SJC 2, TOGB 2, VOC 2 en Westlandia 2.

Lees verder17

Dankwoord Familie van Maaren

De Familie Van Maaren bedankt voor het getoonde medeleven en/of de aanwezigheid bij het afscheid van de heer Van Maaren sr.

Lees verder11

2e Editie van de digitale Olympiaan nu online

De 2e editie van de digitale Olympiaan online! Met daarin weer nieuwtjes inzake Olympia, interviews en achtergrondinformatie. De digitale Olympiaan, welke responsive is, kan geopend worden op een gewone pc, een laptop, een tablet of een mobiel, het magazine is op elk apparaat goed te lezen.

Klik op de volgende link om de Olympiaan te lezen: 2e editie digitale Olympiaan.

We wensen een ieder heel veel leesplezier en voor tips, vragen of je mening over deze nieuwe, digitale versie van de Olympiaan, zijn we via de email te bereiken op olympiaan@gcfc-olympia.nl en mocht je na het lezen geinteresseerd zijn om ook wat te gaan doen, meld je dan gerust aan! Ervaring is geen vereiste, het Olympia gevoel en de juiste instelling, des te meer! Mail ook dan de redactie via olympiaan@gcfc-olympia.nl en een van de redactieleden neemt dan z.s.m. contact met je op!


Namens de redactie van de Olympiaan:

Nicoline Verwaal
Patricia Goslings
Thijs Zuidam
Rick Kraaijeveld
Tom Kraaijeveld
Mirelle Kool

Lees verder11

5e editie Generation Next

Alle spelers, ouders, leiders en trainers van alle teams uit de O8 en O9 jeugd (vroeger F'jes), twee competitieteams uit de voetbalschool en MO11 zijn uitgenodigd voor de vijfde editie van Generation Next op zaterdagmorgen 19 augustus 2017. 

Zaterdagmorgen 19 augustus is de vijfde vernieuwde editie van het programma Generation Next. Dit is een in 2013 door Olympia ontwikkeld programma geïnspireerd door de pedagogische aanpak van de vreedzame school. Tijdens deze ochtend willen we de teams - spelers, leiders, trainers en ouders - kennis met elkaar laten maken, informatie delen over de vereniging en het voetbalseizoen en met elkaar in gesprek gaan over sportiviteit en respect. De spelers en leiders maken die ochtend onder begeleiding afspraken in het eigen team hoe zij er een sportief seizoen van willen maken. De spelers worden verwacht in voetbal/trainingskleding.

 

Lees verder06

Dankbetuiging Henk Grendel

Lieve Olympianen,

Het is voor ons onmogelijk om ieder persoonlijk te bedanken voor het overweldigende aantal blijken van medeleven dat wij mochten ontvangen na het overlijden van onze

Lieve  Man, Vader en Opa Henk Grendel

Daarom willen wij u op deze manier laten weten dat uw aanwezigheid de bloemen en de lieve kaarten ons erg goed hebben gedaan en een grote steun voor ons zijn.

Nel

Cora en George

Martine en Danny

Mandy en Jeffrey

Djany en Jaidey

Lees verder06

Aankondiging Speldendragersbijeenkomst 15 september 2017

Vrijdagmiddag 15 september 2017 vanaf 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse Speldendragersbijeenkomst plaats in ons clubhuis. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor speldendragers en hun partners. Voor een welkomstdrankje en een buffet wordt gezorgd.

Noteer vast in de agenda, verdere informatie over aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Lees verder05

Nieuwe gezichten in poule Olympia 1

Hoogland, Unitas, BMT, RVC’33 en Delft. Nieuwe gezichten in de poule van Olympia 1 voor het seizoen 2017/2018.  Maar ook oude bekenden als Nieuwerkerk, Boshuizen, Velo en VOC. Een op het eerste gezicht interessante indeling. We zetten de clubs en plaats van herkomst even voor u op een rij:

 

Lees verder03

Laatste kans inleveren kledingpakketten

Bericht voor leden, die nog een sponsor-, trainers- of businessclub kledingpakket in hun bezit hebben: laatste mogelijkheid om in te leveren: DONDERDAG 6 JULI a.s. TUSSEN 19.30 – 20.00 UUR rechtsachter in de gang van de kleedkamers.

 

N.B.: Alleen trainers, die volgend jaar niet doorgaan moeten de spullen inleveren.

Lees verder01

Olympia’s oudste lid Aad van Maaren is overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons oudste en zeer gewaardeerd clublid Aad van Maaren op dinsdag 27 juni op 91-jarige leeftijd is overleden. Aad van Maaren werd op 1 juni 1937 lid van Olympia en was reeds 79 jaar lid van onze vereniging. Wij wensen zijn echtgenote, kinderen en verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Aad was een man met een rood-zwart hart, de club kon altijd een beroep op hem doen en hij laat ook bij Olympia veel vrienden en bekenden achter.

Lees verder