View Archive

Entries for August 2012

29

Teampagina's geactualiseerd

Alle teampagina's zijn weer bijgewerkt. Oude berichten zijn verwijderd en de foto's zijn gearchiveerd.  De competitie-indeling van het nieuwe seizoen is ingevoerd. Ook het programma voor de komende weken, de actuele stand en de uitslagen van de afgelopen week kunnen op de teampagina worden geraadpleegd.

Lees verder27

Twee primeurs in één weekend bij Olympia

Het was niet direct dat heel Gouda was uitgelopen voor de eerste officiële wedstrijd van Olympia zaterdag 1, maar toch... Voor het eerst in 126 jaar heeft Olympia een zaterdagelftal! En daar mogen we best trots op zijn.

Lees verder21

Herinnering contributie

Alweer bijna drie weken geleden zijn de herinneringen voor de betaling van de contributie verstuurd. Helaas blijkt een flink aantal leden nog niet te hebben betaald. In totaal staat er nog ruim EUR 6.200 open!! Geld dat de vereniging hard nodig heeft. De niet-betalers krijgen deze week een brief in de bus met de mededeling dat zij niet meer te kunnen trainen en spelen totdat de contributie voldaan is.

Lees verder16

Borg sponsorkleding seizoen 2011/2012

De retourborg van een aantal teams is nog niet gerestitueerd. Dit i.v.m. inbraken in de opslagplaats van de sponsorkleding. Ook heeft een aantal spelers nog niet hun rekeningnummer doorgemaild, zodat restitutie niet kan plaatsvinden. Je kan het rekeningnummer o.v.v. naam speler en team seizoen 2011/2012 mailen aan: secretaris@gcfc-olympia.nl.

 

De sponsorcommissie

Lees verder16

35+ weer van start

Ook voor de 35+ voetballers op vrijdagavond gaat het seizoen weer beginnen. Aanstaande vrijdag is de kleedkamer open rond half acht en om 20.00 uur start het inmiddels bekende potje.

Lees verder05

Kleine verhoging van onze prijzen

Olympia is genoodzaakt enkele van zijn prijzen in het nieuwe seizoen iets te verhogen het betreft de producten drank en eten.

De bierprijzen en frisdranken gaan met € 0.10 omhoog (behalve kindercola) en een enkel food artikel die in het verleden nog niet was aangepast, is dat nu wel.

Grondslag voor de verhoging zijn de stijgende grondstofprijzen en de BTW verhoging. We hebben kort geleden m.b.t de bierprijzen bijvoorbeeld 2x 3% verhoging te verwerken gehad.Ook is de bierprijs de laatste keer niet met de verhogingen mee gegaan.

 

bestuur

 

Lees verder