View Archive

Entries for August 2015

31

Kroonint breidt sponsoractiviteiten uit

Kroonint is sedert een groot aantal jaren verbonden aan GC & FC Olympia. Recentelijk heeft de sponsorcommissie overeenstemming bereikt met Kroonint over:

- verlenging van de overeenkomst als shirtsponsor van ons A1 elftal 
- toetreding tot de Businessclub van GC & FC Olympia

Lees verder22

Zaterdag 29 augustus bekerduel Jodan Boys en openingsfeest!

Op zaterdag 29 augustus vindt aan de Bodegraafsestraatweg een topwedstrijd plaats, want dan speelt Olympia thuis het bekerduel tegen stadgenoot Jodan Boys. De wedstrijd begint om 17.00 uur. We moeten lang terug gaan in de tijd voor de laatste officiële wedstrijd tussen Olympia en Jodan Boys dus zorg dat je er bij bent! 

Lees verder19

Kärcher Center Rhowax nieuw lid Businessclub

Kärcher Center Rhowax is dé professionele leverancier voor Kärcher reinigingsapparatuur in de regio Rotterdam. Tevens verzorgen zij reparaties en onderhoud aan alle soorten en merken reinigingsmachines.

Lees verder14

Valse meldingen alarmsysteem ballenhok

Elke alarmering heeft een actie tot gevolg van de meldkamer waarbij wij zijn aangesloten. De, inmiddels hoge, kosten daarvoor worden aan ons doorberekend.
Uit de rapportage van het afgelopen seizoen is gebleken dat alle alarmmeldingen 'vals' zijn geweest en dat het overgrote deel van deze 'valse meldingen' zijn veroorzaakt door het betreden van het ballenhok terwijl het alarmsysteem nog is ingeschakeld.

Lees verder13

Iedere donderdag verkoop Olympia kleding!

Vanaf a.s. donderdag 30 juli zal er voorlopig iedere donderdag Olympiakleding verkocht worden op de club! Dit zal gebeuren tussen 19:30 en 20:00 uur, aan het einde van de gang van de kleedkamers aan de linkerkant! Ook kunnen bestellingen vooraf geplaatst worden. Doe dit even door een mailtje naar secretaris@gcfc-olympia.nl te sturen. 

Lees verder10

Incasso contributie (update)

Zoals eerder gemeld is er een administratief probleem bij onze bank waardoor de automatische incasso van de (half)jaarcontributie uitgesteld moest worden. De oplossing is gelukkig in zicht. Naar verwachting wordt de incasso nu eind augustus uitgevoerd. We houden u op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak.

Lees verder10

Speelschema's A1, B1 en C1

Ook de speelschema's van de junioren, uitkomend in categorie A, hebben we inmiddels kunnen opmaken. Bijgevoegd dan ook de schema's van de A1, B1 en de C1 in PDF bestand. Om te kijken of het schema voor jouw team al bekend is, raden we je aan om regelmatig je teampagina op onze website in de gaten te houden, daar even kijken onder Programma en je ziet het snel genoeg. 

Speelschema A1 

Speelschema B1

Speelschema C1

Lees verder10

Creafort breidt sponsoractiviteiten uit

Creafort draagt GC & FC Olympia een “warm hart” toe met de continuering van de shirtsponsoring van Olympia Vrouwen 1 dat afgelopen seizoen promotie naar de 3e Klasse wist te bewerkstelligen. Daarnaast treedt Jan Steenkamer toe tot de Businessclub van GC & FC Olympia; de sponsorcommissie is dan ook verheugd met deze ontwikkeling en wenst Jan Steenkamer veel succes toe en bedanken hem voor het gestelde vertrouwen.

Lees verder07

Voorbereiding gestart; zaterdag Goudse Derbydag!

Vorige week donderdag is de voorbereiding van de selectie op het seizoen '15/'16 gestart. Op de eerste training waren maar liefst 37 (!) spelers aanwezig, waaronder een groot aantal nieuwe gezichten. De conditie werd direct flink getest, wat bij de een wat harder nodig was dan bij de ander, zo bleek. Afgelopen week zijn de diverse uren op de trainingsvelden gemaakt en vanaf morgen zitten de eerste oefenwedstrijden er alweer aan te komen, te beginnen met de 1e Goudse Derbydag, met wedstrijden tegen Jodan Boys 1 en 2!

Lees verder05

UPDATE! Speelschema's Olympia 1 & 2 (PDF)

Het speelschema van Olympia 1 en 2 zijn bekend voor het gehele seizoen! Net als vorig jaar, hebben we een overzicht in PDF gemaakt met daarin alle wedstrijden incl. tijdstippen vermeld. Makkelijk om te bewaren of even uit te printen! 

Speelschema Olympia 1

Speelschema Olympia 2

Lees verder05

Voetbaltrainers voor de A3, B3 en B4 gezocht!

Voor onze jeugdopleiding is Olympia op zoek naar trainers/coaches voor de juniorenteams A3, B3 en B4 teams, die in staat zijn om een team met behulp van het opleidingsplan en ondersteuning van het Hoofd Jeugdopleiding en Technisch coördinatoren beter te leren voetballen, te motiveren te begeleiden en te coachen. Naast deze, indien gewenst intensieve, ondersteuning bestaat de mogelijkheid om opleidingen bij de KNVB te volgen. 

Interesse? Mail uw reactie naar onze Hoofd Jeugdopleiding Carl Flux. Zijn e-mailadres is: hjo@gcfc-olympia.nl

Lees verder05

Start trainingen jeugdteams + trainingsschema

Op zaterdag 8 augustus gaan de eerste jeugdtrainingen weer beginnen. Om te zien in welk team je bent ingedeeld (of uw zoon/dochter), kijk dan even op de teampagina's. De volgende teams starten op de volgende data:

Zaterdag 8 augustus : C1, C2
Dinsdag 11 augustus : A1, A2, B1, B2
Dinsdag 18 augustus : D1, D2, E1 tm E4, F1 tm F4
Maandag 24 augustus : Overige junioren en pupillen

Let op: De D1 en D2 trainen vanaf dinsdag 18 augustus samen op de tijd van de D1. Op later aangegeven datum worden deze teams gesplitst en gaan de tijden van het trainingsschema in. 

Hierbij het trainingsschema in PDF bestand.

Lees verder