View Archive

Entries for August 2016

29

Zaterdag 'groots’ veteranentoernooi en feestavond op Olympia

Aanstaande zaterdag 3 september staat bij Olympia volledig in het teken van het Onec-veteranentoernooi. ONEC (Om en Nabij de Eeuw Clubs) is een organisatie van voetbalveteranenteams van 21 Nederlandse verenigingen, waaronder een aantal zeer gerenommeerde oude clubs. Vanaf 10:45 wordt er in de leeftijdscategorie 35+ en 50+ door 25 teams gestreden om de wisselbokaal. Aan de aftrap verschijnen onder andere: HFC, Sparta, Hercules, HVV, Kampong, VOC, Be Quick, AFC, HBS en natuurlijk ook Olympia. De finale is om 16:00 uur. Na afloop is er voor alle teams een bbq en zal de band ‘The Oldtimers’ live muziek verzorgen. 

Direct hierop aansluitend is er een feestavond ter ere van het 130-jarig bestaan van Olympia. Leden, sponsoren, donateurs, vrijwilligers, ouders en iedereen die de vereniging een wart hart toedraagt is van harte welkom. DJ El Cavano en DJ Armand en special guest ‘De Vrolijke Koster’ maken er een spetterende avond van. Kortom, Er is geen tijd om jezelf te vervelen aanstaande zaterdag. We verwelkomen u graag op ons complex.

Op het terrein van Olympia is geen parkeergelegenheid. Speciaal voor het ONEC Toernooi heeft de Gemeente Gouda/FMT parkeerplaatsen ter beschikking gesteld op het terrein van de Prins Willem Alexanderkazerne. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 150 meter lopen naar het complex van GC&FC Olympia. Het adres wat u in uw navigatie kunt ingeven is: Wibautstraat 102, 2805 GC Gouda.


Poule indeling ONEC Toernooi

Wedstrijdschema ONEC Toernooi

Lees verder19

Feestavond 130-jarig bestaan Olympia

GC& FC Olympia bestaat dit jaar alweer 130 jaar! Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 3 september te komen vieren op de feestavond met de alleszeggende titel: 'Olympia since 1886 party'! De feestavond is bestemd voor alle leden, ouders, vrijwilligers, donateurs, fans en sponsoren.

De entree is gratis en de feestavond vindt plaats in het clubhuis van GC&FC Olympia, na afloop van het ONEC Toernooi! Met de muziek van DJ's EL Cavano en Armand zullen de hits van de jaren '70 tot aan nu te horen zijn, met een special guest; De Vrolijke Koster! 

Ontmoet oude bekenden, vier het met je teamgenoten en maak er met elkaar een topavond van!

Lees verder21

Aanvang trainingen jeugd 2016/2017

Alle trainingen van de jeugd worden per aankomende maandag, 22 augustus weer hervat! Wil je weten in welk team je zit, kijk dan in het menu bovenaan de website onder jouw categorie en dan algemeen (zit je in de D/O13, kijk dan bij jeugd -> D Algemeen), daar staan alle indelingen van de teams cq. selecties.

Wie er wanneer traint, en op welk veld, staat in het trainingsschema, dit is op de website te vinden onder jeugd -> trainingsschema, hier staat ook een document met wie de trainer(s) is (zijn), voor het gemak zetten we ze ook even onderaan in dit bericht!

Bij deze iedereen een succesvol en sportief seizoen gewenst!

Trainingsschema Olympia seizoen 2016/2017 (PDF)
Overzicht trainers en startdata seizoen 2016/2017 (PDF)

Lees verder17

Extra techniektrainingen bij Olympia!

Olympia organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek vanaf vrijdag 2 september extra techniektrainingen voor uitsluitend F-, E-, D-pupillen en C-junioren van Olympia. Tijdens de cursus trainen kinderen onder leiding van professionele en gediplomeerde jeugdtrainers in kleine groepjes. Ze worden sterker in 1 tegen 1 situaties, verbeteren hun basistechnieken met links en rechts en in beweging en worden sterker in aanvallen, omschakelen en verdedigen. Kinderen maken gegarandeerd een mooie progressie in hun voetbalontwikkeling.De ene week is er training voor de F en E; de andere week voor D en C.

Lees verder10

Versterking voor Olympia Vrouwen

Na het meer dan geslaagde seizoen voor zowel VR2 als VR1 geniet een aantal van ons nog even van de vakantie, maar kijken we nu ook alweer uit naar de start van het nieuwe seizoen. En zoals dat gaat in een groep met jonge en actieve mensen, zijn er de nodige mutaties. Er wordt gestudeerd, verhuisd of, om soms mooie redenen, een voetbalpauze ingelast. Maar gelukkig zijn er ook nieuwe aanwinsten te melden!

Iris Spetter, Rebecca Anker, Eva van Dantzig, Emma Barnert en Katja Schmahl hebben te kennen gegeven vanaf komend seizoen graag bij Olympia te komen voetballen.

We stellen ze graag even voor:

Lees verder03

Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. 10 jaar Hoofdsponsor!

Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. en GC&FC Olympia, een combinatie die al jaren 'vanzelfsprekend' is. Maar zo vanzelfsprekend als dat lijkt, is dat natuurlijk niet, want welke club kan tegenwoordig nog bouwen op een Hoofdsponsor die de club al zoveel mooie jaren zo trouw is. Bij GC&FC Olympia hebben we dat geluk, want een prachtig lustrum is behaald; Schoonmaakbedrijf Heuvelman B.V. is 10 jaar Hoofdsponsor! Wij zijn hier enorm trots op, en dat mag en zal ook iedereen weten die vanaf heden langs ons prachtige clubgebouw rijdt, fiets of loopt! 

Lees verder03

Inleveren pasfoto spelerspas

Binnenkort vervalt er weer een aantal spelerspassen van leden. Daarom ontvangen wij van hen zo snel mogelijk een recente pasfoto. Zie onderstaande lijst. Het hebben van een geldige spelerspas is belangrijk, want:

GEEN GELDIGE SPELERSPAS = NIET SPELEN
!

Lees verder