View Archive

Entries for August 2017

27

1 September a.s. clubavond bij 100%VOETBAL met 20% korting!

Op vrijdag 1 september as. van 18.00 – 20.00 uur is het Olympia-avond bij 100% Voetbal aan de Zeugstraat 90 – 92. Tijdens deze speciale avondopenstelling ontvang je als Olympialid maar liefst 20% korting op de gehele collectie. De al speciaal geprijsde trainingsset en de officiële Olympia-clubkleding zijn hierbij uitgezonderd. Het team van 100% Voetbal ontvangt u graag op deze avond.

Lees verder20

Olympia speelt oefenwedstrijd tegen Sparta O19 op "Het Kasteel"

A.s. dinsdag, 22 augustus, speelt de selectie van Olympia een oefenwedstrijd tegen de O19 van voetbalclub Sparta uit Rotterdam. Het bijzondere aan deze wedstrijd is, dat deze gespeeld zal worden in het stadion van Sparta, "Het Kasteel" en vrij toegankelijk is voor alle Olympianen. 

Het adres van het Kasteel is Spartapark Noord 1 te Rotterdam. De wedstrijd zal aanvangen om 20:00 uur, we hopen u daar te zien! 

Lees verder20

100%VOETBAL Gouda, trotse leverancier Olympia kleding

Hoe zullen de jonge talentjes van Olympia zich voelen als ze over de drempel stappen bij 100%VOETBAL GOUDA aan de Zeugstraat 92? De totale beleving van voetbal zal waarschijnlijk veel indruk maken op de jongens. Na een verbouwing van 6 weken van het voormalige pand van O’Moda, hebben we op 13 juni de deuren geopend van ons nieuwe filiaal.

100%VOETBAL is een franchise organisatie  die gerund wordt door mannen die verstand van voetbal hebben. Door de gezamenlijke inkoop staan we sterk bij de leveranciers. De 22 speciaalzaken zijn verdeeld over heel Nederland. Als u bij 100%VOETBAL binnenstapt, bevindt u zich onmiddellijk in de totale voetbalsfeer. Niet alleen de overzichtelijk geëtaleerde voetbalproducten, maar alles straalt voetbal en kwaliteit uit. Lopend door onze winkels voelt u het gras knisperen onder uw voeten en op de grote TV-schermen worden staaltjes topvoetbal vertoond.

Lees verder20

Sportieve start voetbalseizoen met jongste jeugd en hun ouders bij Olympia

Zaterdag 19 augustus organiseerde voetbalvereniging Olympia voor de vijfde keer Generation Next. Dit is een in 2013 door de commissie sportiviteit en respect van de club zelf ontwikkeld programma rond sportief gedrag. Ruim 100 spelers van de jongste jeugd en hun ouders kregen heel veel praktische en technische informatie, onder andere over de nieuwe voetbalvorm zes tegen zes waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast maakten de spelers met hun coaches onder begeleiding van pedagogisch geschoolde Olympianen per team afspraken om er een super sportief seizoen van te maken.

Lees verder17

Met SPOED 3 of 4 handige ouders gezocht!

Wij zijn met SPOED op zoek naar enkele (3 tot 4) handige ouders die de uitklapbare doelen willen voorzien van doelnetten! Heeft u tijd en wilt u ons uit de brand helpen, stuur dan even een mailtje met naam en telefoonnummer naar manager_junioren@gcfc-olympia.nl en u hoort zo snel mogelijk wanneer deze werkzaamheden gaan plaatsvinden!

Bij voorbaat dank!

Lees verder17

Ed Luijtjes Scheidsrechter Coördinator voor de hele Jeugd.

Ed Luijtjes zal vanaf dit seizoen de scheidsrechters bij alle jeugdwedstrijden, waarvoor geen KNVB scheidsrechter is aangesteld, regelen. Seizoen 2016/2017 nam hij deze taak al op zich voor de wedstrijden van de E en F jeugd. Daarbij heeft hij ook de werving en begeleiding van jeugd-scheidsrechters toen overgenomen. Een enthousiaste nieuwe groep scheidsrechters is onder hem vorig seizoen gestart en volgt binnenkort de vernieuwde KNVB opleiding voor pupillenscheidsrechter. Ed is zelf ook regelmatig op het veld te vinden als scheidsrechter.

Lees verder17

Olympia is…..

Achter de schermen wordt inmiddels druk gewerkt aan de ‘Olympia presentatiegids 2017’. Ieder lid krijgt eind september een exemplaar via de post opgestuurd. De gids staat vol met nuttige informatie over onze vereniging zoals de jaar-agenda, contactpersonen, speelschema’s, alle teamfoto’s, interviews met trainers en vooruitblikken op het nieuwe voetbaljaar. Ook uw input als lid stellen we zeer op prijs. We willen dan ook graag van u weten wat Olympia precies voor u betekent.

Lees verder12

Start trainingen jeugd voor nieuwe seizoen

De vakantie zit er weer bijna op, daarom beginnen de selectieteams komende week, vanaf maandag 14 augustus (week 33) weer met trainen, op 19 augustus is er Generation Next voor de Voetbalschool en O8 en O9. Vanaf maandag 21 augustus (week) 34 start iedereen met trainen. Op 2 en 3 september staan dan de eerste bekerwedstrijden op het programma.

Het trainingsschema vindt u via deze link: Trainingsschema.

Jan Chris Kuipers
Hoofd Jeugdopleiding

Lees verder07

Voorbereiding Selectie / Vernieuwd kunstgrasveld

De selectie van GC&FC Olympia is afgelopen week begonnen aan de voorbereiding en zondag 6 augustus stond de 3e training op het programma, voor het eerst op het vernieuwde kunstgrasveld. 

Uiteraard hebben we hier wat foto's en videomateriaal van gemaakt, zodat een ieder dit kan zien. Diverse foto's van het tot stand komen van het vernieuwde veld, ziet u bij dit bericht. Een filmpje van wat beelden van de training en wat gesprekken met de diverse spelers, kunt u zien door op de volgende link te klikken: VIDEO Voorbereiding selectie - Afl. 2.

Lees verder01

Selectie Olympia gestart met voorbereiding seizoen

De selectie van GC&FC Olympia is dinsdagavond met een grote groep spelers begonnen aan het nieuwe seizoen. Liefst 32 spelers startten onder leiding van trainers Tom Rietberg (Olympia 1) en Rens Binken (Olympia 2) aan de 1e training, waar ook een aantal nieuwe gezichten zich aan de Bodegraafsestraatweg meldden. 

Liefst 5 voormalig A-junioren waren reeds aanwezig en sluiten dit seizoen aan bij de selectie (Stein Ratsma, Jaap Visser, Errol Vleggeert, Jeroen Both en Arent van der Put) evenals de naar Olympia overgekomen Bas Overbeek (Gouderak), Hoessein Ouahabi (Gouda), Bart de Boer (Be Quick 1887), Refino Boëtius en Omar Shehada. Een aantal spelers keert binnenkort nog terug van vakantie. 

Aankomende weken zullen er diverse trainingen afgewerkt worden om de conditie voor een ieder op peil te brengen, alvorens de teams zullen gaan starten aan de diverse oefenwedstrijden, te starten op zondag 13 augustus met uitwedstrijden tegen de selectieteams van Foreholte. 

Een filmpje van de 1e training is te zien via deze link: Voorbereiding selectie - Afl. 1. Gedurende de voorbereiding zullen er meerdere filmpjes gemaakt en geplaatst worden! Meer foto's zijn te zien in het album op onze Facebookpagina. (let op, dit is voor iedereen te zien, u hoeft hiervoor geen account te hebben!)

Lees verder