View Archive

Entries for September 2014

22

Fun Run voor Pupillen op 22 Oktober

Op  woensdag 22 OKTOBER  (herfstvakantie) is er een superleuk evenement gepland voor pupillen. De FUN RUN sponsorloop voor het goede doel: Stichting Kans Tegen Kanker. (website: www.kanstegenkanker.nl)

Lees verder26

Verkoop Olympia kleding morgen!

Zaterdag 27 september (morgen dus) is er van 08:00 - 10:00 uur op de club verkoop van Olympia kleding! Alleen tegen contante betaling

Lees verder25

Geslaagd Olympianentoernooi

Zo'n 180 Olympianen hebben zondag 21 september mee gedaan met het onderlinge toernooi ter gelegenheid van de opening van ons prachtige clubhuis. Het was een heerlijke zonnige derde voetbaldag dat weekend. Spelers, die sportief hebben gespeeld en nieuwe Olympianen hebben leren kennen zijn allemaal winnaar van het toernooi en beloond met een vaantje. Iedereen, die heeft geholpen: ontzettend bedankt!! Hieronder een overzicht van de teams, die het best hebben gescoord op de vier spelonderdelen:

Lees verder22

Opening nieuwbouw een happening

Vrijdag 19 september was het dan eindelijk zo ver. De opening van ons nieuwe clubhuis. Een project dat vijf jaar geleden begon op de tekentafel kreeg hiermee een passend slot. En dat hebben we met elkaar groots gevierd.

Lees verder22

Oud-Olympiaan Bill Pinkney overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat oud-Olympiaan Bill Pinkney afgelopen zaterdag is overleden. Gentleman Bill is in het verleden actief geweest bij de jeugd en later elftalleider van Olympia 2 en 3 (waar ook zoon Grant in speelde). We wensen familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens de familie: de crematie vindt dinsdag 30 september om 13:30 uur plaats op begraafplaats Hofwijk in Rotterdam. Een ieder is welkom om afscheid te nemen.

Het bestuur.

Lees verder21

Van der Speld Aannemers lid Businessclub Olympia

De Van der Speld Groep ontzorgt u bij al uw vastgoedvraagstukken met een integrale en proactieve werkwijze.

Met onze Goudse wortels en de waarden van het familiebedrijf, onderscheiden wij ons op service, oplossingsgerichtheid, kwaliteit en net dat stapje extra.

Lees verder20

UPDATE Olympianentoernooi

Het aantal deelnemers voor het toernooi van 21 september is ondertussen opgelopen tot 169! De teamindeling is vanwege de nieuwe inschrijvingen iets aangepast en uitgebreid met twee extra teams. We zien jullie allemaal morgen graag een half uur voor je eerste wedstrijd (team 1 t/m 10 half tien en team 11 t/m 20 om 10 uur). Heel veel plezier. In de bijlage de voorlopige indeling. Morgenochtend verwerken we de laatste wijzigingen en hangen de definitieve schema's bij de ontvangst. Veel plezier!

Indeling teams:
Indeling toernooi 21 september DEF.pdf

Spelregels + Kleedkamerindeling:
Spelregels - Kleedkamerindeling 21 september.pdf

Lees verder19

Extra parkeergelegenheid tijdens opening Clubgebouw

Zowel vanavond (vrijdag 19 september) vanaf 17:00 uur als a.s. zondag 21 september vanaf 12:30 uur is het voor de bezoekers van Olympia mogelijk gebruik te maken van het Parkeerterrein aan de Wibautstraat, de voormalige W.A. Kazerne. 

Lees verder18

Indeling Olympianentoernooi 21 september

Zondag 21 september doen er 18 teams mee aan het Olympianentoernooi. Achttien teams die drie wedstrijden van 25 minuten spelen. De vier best scorende teams spelen om 13.10 nog een vierde wedstrijd. Team 1 t/m 10 starten om 10 uur met hun eerste wedstrijd; team 11 t/m 18 om 10.30 uur. Zorg dat je een half uur voor de wedstrijd in voetbalkleding je hebt gemeld bij je leider, die op de tribune op jullie wacht. Leiders graag ruim op tijd (dus meer dan een half uur van te voren) melden bij de ontvangst om jullie team spullen op te halen.

Lees verder17

Voorbeschouwing Olympia - RKAVV

Komende zondag staat de wedstrijd Olympia – RKAVV op het programma; voor de formatie van trainer Tom Rietberg is het de 1e competitiewedstrijd van dit seizoen die op eigen complex afgewerkt zal worden.

Lees verder17

Corovum Advies BV treedt toe tot de Businessclub Olympia

Corovum Advies is een jong en enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek.
Vanuit de rol als adviseur ondersteunen zij opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van infrastructuur en civiele techniek.

Lees verder17

GC & FC Olympia vergroot aantrekkingskracht op het bedrijfsleven

Zowel de nieuwe accommodatie als de sportieve ontwikkelingen met o.a. promotie van het 1e elftal naar de 1e Klasse hebben reeds geleid tot extra aantrekkingskracht vanuit het bedrijfsleven.

De nieuwe sponsorcommissie, die  ca twee maanden geleden is gestart, met het treffen van allerlei voorbereidingen met vernieuwde sponsorvormen, heeft reeds de nodige resultaten weten te behalen.

In de afgelopen weken is een 7-tal bedrijven toegetreden tot de Businessclub van Olympia

Lees verder12

Oly's Kinderkledingbeurs terug bij Olympia!

Na het succes in het voorjaar, is het op woensdagochtend 1 oktober van 08:30 tot 14:00 uur weer zover. Dan organiseert Oly's wederom een tweedehands kinderkledingbeurs in de kantine van Olympia.

Lees verder11

Nadere informatie naar aanleiding van het overlijden van Piet Slappendel en Willem Bol

De crematieplechtigheid van wijlen de heer Piet Slappendel vindt op 13 september a.s. in besloten kring plaats. Voorafgaand hieraan is er gelegenheid tot schriftelijk en persoonlijk condoleren van 10.30 tot 11.15 uur in het uitvaartcentrum Monuta, Aalberseplein 1 te Gouda.
 
 

Lees verder08

Speldendrager Piet Slappendel overleden

We hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud-lid Piet Slappendel afgelopen weekend is overleden. Piet is in 1948 lid geworden van Olympia en heeft zich op diverse terreinen over een lange periode verdienstelijk gemaakt voor de vereniging en was in het bezit van de speld voor 50 jaar onafgebroken lidmaatschap van GC&FC Olympia. Nadere gegevens volgen zodra bekend.
 
Namens het bestuur,
Edo Neefjes
voorzitter

Lees verder08

Lid van verdienste Willem Bol overleden

We hebben het trieste bericht ontvangen dat Willem Bol afgelopen zondag 7 september aan de gevolgen van een slopende ziekte is overleden. Willem heeft zich gedurende een lange periode enorm ingezet voor onze vereniging. Zo was hij betrokken bij activiteiten in de jeugdafdeling en heeft hij zich bovenal vele jaren ingezet om het clubhuis goed te laten draaien.

Lees verder06

BDI Beady Eye Photography treedt toe tot Businessclub Olympia

Beady Eye photography is de media divisie van BDI BV en voert opdrachten uit van bedrijven, verenigingen en particulieren voor  de creatieve en professionele fotografie van thema’s zoals bij voorbeeld:

Lees verder04

Olympianentoernooi 21 september

Een prachtig nieuw gebouw: dat vieren we met alle Olympianen met een onderling toernooi op zondag 21 september. Inschrijven kan tot en met 16 september hier of bij de ontvangst op Olympia. 

Alle spelers, leiders, trainers en scheidsrechters kunnen zich aanmelden voor dit toernooi. In een mix van voetbalschool tot en met de senioren gaat iedereen drie wedstrijdjes spelen.

Lees verder04

Generation Next in AD (3/9)

Het succes van Generation Next heeft ook het AD bereikt:

Lees verder03

Verkoop Olympia kleding deze week

Morgenavond (do. 4-9) van 19:00 - 20:00 uur en a.s. zaterdag 6-9 van 08:00 - 10:00 uur wordt er op de club Olympia kleding verkocht! Alleen tegen contante betaling


Lees verder01

Ook Electrafix Nederland treedt toe tot Businessclub Olympia

ElectraFix adviseert, installeert en onderhoudt eigentijdse toepassingen op het gebied van elektrotechnische installaties.

ElectraFix richt zich daarbij met succes op de zakelijke Retail sector, maar staat vanzelfsprekend ook klaar voor opdrachten van particulieren.

Lees verder01

Gevonden voorwerpen ophalen!

Regelmatig blijven er voorwerpen, kledingstukken e.d. liggen in kleedkamers, toiletten, de kantine of waar dan ook bij Olympia. Inmiddels is dit een behoorlijke 'hoop' geworden. De spullen die zijn gevonden en die je dus kwijt bent of dacht verloren te zijn, kunnen tot uiterlijk a.s. zaterdagmiddag opgehaald worden in de kantine bij Mirjam! Daarna gaat alles weg, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Lees verder01

Tweede editie Generation Next zeer geslaagd!

Zaterdag 30 augustus namen 125 pupillen uit de F en D jeugd met hun leiders, trainers en ouders deel aan Generation Next. Dit is een in 2013 door voetbalclub Olympia ontwikkeld programma. Op de agenda stonden met elkaar kennis maken, maken van teamafspraken, informeren, op de foto en natuurlijk voetballen. Doel is een vliegende start geven aan het seizoen, waarin sportief en respectvol met elkaar omgaan centraal staan. 

Lees verder