View Article

11

Trainingskamp Tenerife 2015 - Verslag dag 7

Vanmorgen werd er weer gezongen. Nu voor de jarigen Ruben en Roy. Eigenlijk hadden we dat om 00:00 uur al gedaan in Bar Amsterdam, maar nu werden er namens de club ook wat presentjes overhandigd. Een mooie dag voor ze, want het programma was zo goed als volledig zelf te bepalen. Alleen ontbijt en diner stonden vast.

Goed nieuws ook uit de ziekenboeg: Aad is weer opgeknapt en ook Michel, Frank en Rianne lijken zo goed als hersteld.

Iedereen ging dus vandaag zijns weegs. Een aantal besloot een scooter te huren en de Teide, de hoogste berg van Spanje, eens van dichtbij te gaan bekijken. Een ander groepje ging op bezoek bij de wedstrijd Las Zocas – El Telde, een duel van de hoofdmacht van de club waar het tweede afgelopen donderdag tegen gespeeld heeft. De meesten kozen echter het strand of het zwembad. Het weer was er net goed genoeg voor. Daarna kozen de meesten voor het bekijken van de wedstrijd Manchester United tegen Southampton op een scherm in een van de sport minded tentjes op de boulevard. Kortom een relaxte laatste dag.

Vanavond worden de koffers gepakt, want morgenochtend direct na het vroege ontbijt van 7:15 uur vertrekt de bus richting het vliegveld. De verwachte aankomst in Gouda is rond 18:30 uur, dus we hebben een dagje reizen voor de boeg.

Voorlopige conclusie van dit trainingskamp: afgezien van griep die met name Aad velde, kan het een succes worden genoemd. Er is goed getraind en er zijn nuttige wedstrijden gespeeld en er is veel plezier gemaakt. Het was voor de spelers fysiek pittig, maar er waren in het programma toch voldoende rustmomenten ingebouwd. De doelstellingen voor zowel Olympia 1 en 2 voor de tweede competitiehelft zijn helder gesteld en de neuzen zijn in de juiste richting komen te staan. Kortom, niets staat een succesvol vervolg in de weg!
Plaats reactie

Only registered users may post comments.