View Article

21

Rood Zwart Vrouwen Avond 29 mei

Het is weer zover! Alweer voor het 3e jaar wordt de Rood Zwart Vrouwen Avond georganiseerd voor alle betrokken vrouwen bij Olympia. Na twee succesvolle edities wordt deze nog jonge maar mooie traditie bij Olympia voortgezet! Als tegenhanger van het Rood/Zwart Mannendiner staat deze avond de Olympia vrouw in het middelpunt.

Deze avond, in de nieuwe kantine, is bedoeld voor alle vrouwen die zich bij Olympia betrokken voelen. Olympia zal deze avond volledig in het teken laten staan van alle Olympia vrouwen die de club steunen op wat voor manier dan ook. Dus ben jij een spelersvrouw of vriendin, een voetbalmoeder, een voetbal zus, een speelster, een vrijwilligster of op wat voor manier dan ook betrokken bij Olympia? Dan nodigen wij je graag uit voor deze gezellige avond. Vorig jaar vergezelden ruim 70 vrouwen ons en daar hopen we dit jaar overheen te gaan!

Het eten wordt dit jaar wederom verzorgd door Buiten Eten en Drinken. Dit jaar zullen jullie vijf heerlijke gangen voorbij zien komen in de vorm van een walking dinner! En met een thema als ’50 Shades of Rood & Zwart’ zal het een legendarische avond worden! ‘50 Shades of Rood & Zwart’ is dan natuurlijk ook de dresscode en we kijken nu alweer uit naar die prachtige outfits van jullie (waar wederom mooie prijzen mee te winnen zijn)!

De kosten bedragen € 30,-- voor deze geweldige avond, dit is inclusief een heerlijk diner, welkomstdrankje, entertainment en meer J.

Namens de organisatie hopen wij jullie te mogen verwelkomen op de derde editie van de Rood/Zwart Vrouwen Avond. Laten we er een groot feest van maken! Hier aanmelden!

Groetjes,

Het Rood Zwart Avond organisatie comité

(Yvette Baks, Gaby Dols, Eva van Groningen, Rianne Petersen)
Plaats reactie

Only registered users may post comments.