View Article

23

Aangepaste Oudjaars- en Vrijwilligersavond (update)

Op 1 juni is Olympia weer een jaar ouder, waardoor wij op 31 mei ons traditionele Oud & Nieuw vieren. Deze avond is, net als voorgaande jaren, tevens onze vrijwilligersavond, om hen te bedanken voor hun inzet. Ook zullen de kampioensteams, zoals gebruikelijk tijdens deze avond, in het zonnetje worden gezet. 

Daar 31 mei dit jaar op een zondag valt én er waarschijnlijk nog nacompetitie wedstrijden van ons 1e en 2e elftal op het programma staan alsmede ons dameselftal  een beslissingswedstrijd speelt om het kampioenschap, is besloten het programma enigszins aan te passen. Dit zal er nu als volgt uit zien:

16:00 uur Aanvang / inloop vrijwilligers (mag uiteraard ook eerder)
17:00 uur Onderlinge wedstrijden kampioensteams
18:30 uur Huldiging kampioensteams
19:00 uur Hapje en een drankje
21:00 uur Einde

We hopen van harte dat deze dag het Olympia vrouwenteam het kampioenschap kan vieren (om 11:00u beslissingswedstrijd Olympia - Haastrecht) en dat Olympia een goede stap zet naar handhaving in de 1e klasse door een overwinning in de nacompetitie (14:00u Olympia 1 - DRL 1).

Niet alle leden zullen in de gelegenheid zijn om de vrijwilligersavond bij te wonen. Het bestuur wil bij deze alvast alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor het mooie werk dat ook het afgelopen jaar weer is verzet. Zonder vrijwilligers geen voetbal en geen gezelligheid! En we rekenen ook volgend weer op je. Vele handen maken immers licht werk.

Het bestuur.
Plaats reactie

Only registered users may post comments.