View Article

28

Teamindelingen jeugd seizoen 2015-2016

Beste (ouders/verzorgers van) Olympia voetballers en voetbalsters,

De nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen, 2015-2016, zijn gemaakt.

De teamindelingen zijn tot stand gekomen op basis van de prestaties op trainingen en wedstrijden tijdens het afgelopen seizoen. Ook is gebruik gemaakt van de informatie die de leiders en trainers aan ons hebben doorgegeven. Een van de doelstellingen bij het maken van de teamindelingen is dat iedere speler zoveel mogelijk op zijn eigen niveau komt te spelen en daardoor zich, zowel in teamverband als individueel, sneller zal ontwikkelen.

Ook is het trainingsschema voor het seizoen 2015-2016 gemaakt en het overzicht van trainers die in het komende seizoen werkzaam zijn bij Olympia. In het schema van de trainers kunt u ook vinden wanneer de trainingen per team zullen starten.

Voor alle selectieteams geldt dat de teamindelingen tijdens de voorbereiding bepaald worden door de trainers in overleg met de Hoofd Jeugdopleiding. Het gaat hierom de E1 tm E4, D1/D2, C1/C2, B1/B2 en A1/2.

Zoals u kunt zien hebben we nog een aantal trainersvacatures. Mocht u zich geroepen voelen of heeft u tip(s), neem dan contact met me op.

De teamindelingen staan op de Algemene Pagina van iedere leeftijdsgroep:

Indeling A

Indeling B

Indeling C

Indeling D

Indeling E

Indeling F

Als u vragen heeft  kunt u deze altijd stellen via het e-mail adres hjo@gcfc-olympia.nl . Ik zal dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Alvast een fijne vakantie en tot volgend seizoen,

Carl Flux
Hoofd jeugdopleiding GC-FC Olympia
hjo@gcfc-olympia.nl

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.