View Article

03

Kees Jansma en Restaurant L ‘Etoile vermaken Businessclub Olympia

Donderdag 21 mei had de Businessclub Olympia haar laatste activiteit van het seizoen. Plaats van handeling was Restaurant L’Etoile.
 
L’Etoile ligt op een prachtige locatie, op een steenworp afstand  van het kloppend hart van Gouda. L’Etoile is een restaurant voor iedereen die van goed en puur eten houdt. Het intieme en bovenal sfeervolle restaurant biedt ontspanning en vrolijke gastvrijheid; aan de gasten werd een aantal heerlijke gerechten en mooie wijnen geserveerd.

Als speciale gast blikte Kees Jansma terug op zijn loopbaan in de journalistiek en gaf hij ons een inkijkje in de kleedkamer van het Nederlands elftal.

Als perschef van Oranje maakte hij vijf eindtoernooien en drie bondscoaches mee. De businessclub-leden weten nu wat er zich in de kleedkamer afspeelde tijdens de rust van de historische wedstrijd tegen Brazilië in 2010; dat Louis van Gaal een enorme warme en sociale coach is en dat publieke opinie vaak snel gevormd is, maar meestal mijlenver van de werkelijkheid staat.

Rond 23:30 uur werd de avond afgesloten, maar niet voordat we Marcel Jorna en het team van Restaurant L’Etiole te bedanken voor de gastvrijheid en de heerlijke avond.

Kortom; het was een bijzonder geslaagde avond voor de leden van de Businessclub welke past in de visie van de sponsorcommissie.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.