View Article

12

“Megadeal” met Mulder – Mazda

Autobedrijf Mulder is reeds langere tijd al verbonden aan Olympia als lid van de Businessclub en als shirtsponsor. Met ingang van komend seizoen zal Mulder – Mazda gaan fungeren als shirtsponsor van alle E teams (10) van GC & FC Olympia.

De overeenkomst is voor 4 seizoenen waarbij voornoemd bedrijf het thuistenue, bestaande uit een Olympia shirt met opdruk, een voetbalbroekje en kousen ter beschikking zal stellen aan spelers en keepers.

Bij Mulder krijg je méér!   

Mulder Mazda is de Mazda dealer voor Rotterdam en omstreken. Als geen ander weten zij hoe spannend en leuk het kan zijn om een nieuwe auto te kopen. Als Mazda op uw lijstje staat is een bezoek aan hen als de meest prominente single point Mazda dealer eigenlijk een “must”.

Vanaf de eerste tot en met de laatste seconde van uw bezoek aan hen ervaart u wat Mazda bedoelt met “Defy Convention”; nét even anders en beter dan anderen.

Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor uw onderhoud en voor uw APK keuring. Zij bieden, ook voor de consumenten buiten Rotterdam, de beste MAZDA acties.

Aad Dols (directeur)

Voor de familie Dols, waarvan Gaby, Aad en zoon Robbert actief lid van onze vereniging zijn is het aangaan van deze sponsor overeenkomst een volgende stap om met hun bedrijf verdere naamsbekendheid te kunnen verkrijgen in de Goudse regio.

“Het prettige voetbalklimaat bij GC & FC Olympia alsmede de goede omgang met leden en participerende bedrijven in de Businessclub zijn voor ons de ingrediënten om iets terug te doen naar deze vereniging en in dit geval met name de Jeugd van GC & FC Olympia”, aldus Aad Dols.

De vereniging is dan ook bijzonder verheugd met de shirtsponsoring voor de gehele E jeugd en wil dan ook de gehele directie van het bedrijf bedanken voor het gestelde vertrouwen.
Het spreekt voor zich dat wij hen dan ook veel zakelijk succes toewensen. Acties

Met enige regelmaat heeft Mulder – Mazda prachtige acties; zie hiervoor: mulder-mazda.nl

De ultiéme Mazda beleving, dát is wat u overkomt bij een bezoek aan de vestiging van  Mulder - Mazda.

 

Mulder – Mazda

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam – Ommoord

Tel.: 010 – 421 42 00
Reacties

Uw eigen Avatar/foto gebruiken? Ga naar gravatar.com

Plaats reactie

Only registered users may post comments.