View Article

08

Olympia Oliebollentoernooi E– F-pupillen en VBS

Woensdag 30 december 2015 is het weer tijd voor het traditionele Oliebollentoernooi van Olympia! Alle E- en F-pupillen en spelers van de Voetbalschool, worden deze dag in Sporthal De Mammoet verwacht om, onder het genot van een heerlijke oliebol, het voetbaljaar 2015 op een sportieve en gezellige manier af te sluiten! 

In korte wedstrijdjes wordt het toernooi in een snel tempo afgewerkt, waardoor iedereen aan bod komt. Voor aanvang van het toernooi zorgen wij voor een evenwichtige samenstelling van de teams, waardoor het naast een erg leuke, ook een heel spannende dag zal worden! 

De toernooidag wordt in twee delen gesplitst. Van 9.00 tot 12:00 uur (8.45 aanwezig) is het de beurt aan alle F-spelers en de Voetbalschool. Van 12:30 tot 15:30 uur (12:15 aanwezig) is het tijd voor alle spelers uit de E. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de F1 naar de middag verplaatst worden. Ouders en andere supporters zijn uiteraard van harte welkom en hebben vanaf de tribune een prima overzicht op de prestaties van hun helden.

Speel jij in de E, F of Voetbalschool en wil je hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan vanaf nu in via de website van Olympia, onder Vereniging - Evenementen – Oliebollentoernooi! Deelnamekosten zijn weer 3 euro. En zorg dat je alvast sportschoenen met witte zolen hebt.Er is ook nog een aantal vaders en moeders, etc. nodig die tijdens deze dag kunnen helpen als leider, in de logistiek (drinken inschenken, etc.), oliebollenbakker, fotograaf, verslaggever.. Scheidsrechters worden ook dit jaar geleverd uit de opleiding. Heb jij een vader, moeder, opa of oma die graag meehelpt, laat hun dit dan ook op het aanmeldingsformulier invullen en dan gaan we er op woensdag 30 december een groot feest van maken!`

Tot 30 december?!

De Jeugdtoernooiencommissie
Arjan van der Put, Patrick Bout, Stephan Bollen en stagiaire Nassim Benjaber
Plaats reactie

Only registered users may post comments.