View Article

01

’t Goudsche Stroopwafel Toernooi

De voorbereidingen voor Olympia’s thuistoernooi (5 en 16 mei) zijn bijna afgerond. De organisatie zet de laatste puntjes op de i. Het toernooi is voor de D, E en F-teams. Naast Olympia (zie onderstaand lijstje met de Olympia-teams) doen diverse verenigingen mee, totaal 48 teams van 13 verenigingen uit Gouda en de regio. Kijk voor meer informatie op de speciale toernooiwebsite (www.stroopwafeltoernooi.nl)

Het wordt een toernooidag vol met activiteiten. Zo organiseren wij Mix Games, is er een siroopwafelbakker en, om dat er weer af te springen,  is er voor de spelers en hun broertjes of zusjes een springkussen. En op 16 mei spelen tijdens en na het toernooi het 1e en het 2e hun laatste competitiewedstrijd.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie een mail sturen naar info@stroopwafeltoernooi.nl of iemand van ‘t Goudsche Stroopwafel Toernooi team langs de lijn aanschieten.

Arjan van der Put / Eddie Rouwendal / Jos Reuvers / Menno Borst / Mirjam van Huffelen / René Boot / Ron Nutbey / Rutger van der Kamp / Severt van der Stad / Stephan Bollen

Datum

5-mei

16-mei

Vereniging

ochtend

middag

dag

Olympia

F3

E3

D3

 

F4

E4

D4

 

F5

E5

D5

 

F7

E6/E7

D6

 

F8

E8/E9G

 

 

 

ME1

Enieuw

 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.