View Article

08

’t Goudsche Stroopwafel Toernooi gezellig, druk en warm

De eerste toernooidag van ’t Goudsche Stroopwafel Toernooi is een groot succes geweest. Ruim 300 kinderen hebben genoten van het toernooi, de Mix Games, heerlijke stroopwafels, een springkussen en een lekker zonnetje. Nadat ’s morgens de F-teams gespeeld hadden om de twee wisselbekers kwam onze mascotte Olympiaantje, samen met voorzitter Edo Neefjes, de prijzen uitreiken.

’s Middags was het tijd voor de E-teams. Ook waren er kinderen die zich via de Brede School hadden aangemeld. Voetbalopleidingschool De Complete Techniek, die ook de Mix Games onder haar hoede had, zorgde ervoor dat zij een beetje konden ruiken aan het voetballen. Na de wedstrijden deelde voorzitter Edo Neefjes weer de bekers uit.

De dag verliep heel soepel, mede door de hulp van de vele vrijwilligers (ruim 30!). Alle wedstrijden werden geleid door de jeugdscheidsrechters uit de opleiding van Olympia.

Klik hier voor meer verslagen, foto’s. Daarnaast natuurlijk ook informatie over de tweede dag, maandag 16 mei. Dan is het tijd voor de D-teams.


Plaats reactie

Only registered users may post comments.