View Article

10

Versterking voor Olympia Vrouwen

Na het meer dan geslaagde seizoen voor zowel VR2 als VR1 geniet een aantal van ons nog even van de vakantie, maar kijken we nu ook alweer uit naar de start van het nieuwe seizoen. En zoals dat gaat in een groep met jonge en actieve mensen, zijn er de nodige mutaties. Er wordt gestudeerd, verhuisd of, om soms mooie redenen, een voetbalpauze ingelast. Maar gelukkig zijn er ook nieuwe aanwinsten te melden!

Iris Spetter, Rebecca Anker, Eva van Dantzig, Emma Barnert en Katja Schmahl hebben te kennen gegeven vanaf komend seizoen graag bij Olympia te komen voetballen.

We stellen ze graag even voor:

Eva van DantzigEva van Dantzig is op zesjarige leeftijd begonnen met voetballen bij SV Donk. Na 14 jaar bij SV Donk gespeeld te hebben is het tijd voor een nieuwe uitdaging en hoopt zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het vrouwenvoetbal bij Olympia.

 

 

 

 

Iris SpetteIris Spetterr komt van SV Gouda waar zij vanaf haar achtste jaar in gemengde teams heeft gespeeld en de laatste jaren in meidenteams, waaronder de MA1. In die periode werd ze ook uitgenodigd voor de regioselectie van de KNVB. Iris heeft erg veel zin in haar nieuwe uitdaging.

 

 

 

 

Katja SchmahlKatja Schmahl is een ‘oude’ bekende, want zij heeft tot twee seizoenen geleden bij de jongens van Olympia gevoetbald. Omdat Olympia destijds niet over een meidenteam beschikte, heeft ze de overstap naar SV Gouda gemaakt en nu komt ze dus weer terug om de vrouwenselectie te versterken.

 

 

 

 

Rebecca Anker

Rebecca Anker heeft tot de C-leeftijd in jongensteams van Stolwijk gespeeld waarna ze voor een meidenteam bij Jodan Boys koos. Na enkele leuke jaren was er helaas ook een minder seizoen, waarop Rebecca koos voor de SV Donk dames om het plezier in het voetbal terug te vinden. Door werk en studieverplichtingen is ze vorig jaar echter gestopt. Toch mist ze het voetbal en samen met Eva komt ze nu dus haar voetbalkwaliteiten bij Olympia tonen. Wij zijn overigens benieuwd of we vader Remco binnenkort ook bij Olympia langs de lijn zien.

 

 

 

 

Emma BarEmma Barnertnert maakt net als Katja en Iris de overstap van SV Gouda naar Olympia. Ze begon daar in een meisjesteam, maar daarna heeft ze vijf jaar in jongensteams gevoetbald. De laatste twee seizoenen speelde ze in de MA1. Na tien jaar SV Gouda komt ze nu dus naar Olympia.

 

 

 

 

 

Olympia wenst Katja, Iris, Eva, Emma en Rebecca heel veel plezier en succes!

Aanstaande zaterdag speelt VR1 alweer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. In de beker treft het team van Bert van der Kaa stadgenoot Jodan Boys. Het is de eerste keer dat beide teams elkaar treffen. Jodan Boys is via de nacompetitie gepromoveerd naar de 2e klasse, terwijl Olympia promotie nipt misliep. Saillant detail: de Olympianen Iris van der Kaa, Fleur van der Gaag, Kim Janssen, Dina Bourjila en Rebecca Anker hebben een verleden bij de Jodan Boys. Zij zullen dus extra gebrand zijn op een overwinning! De aftrap is om 17:00 aan de Sportlaan. Komt dat zien!

De vrouwen bij Olympia kunnen overigens nog steeds aanwinsten gebruiken! Ben of ken je iemand die wel bij Olympia wil voetballen? Iedereen, ongeacht niveau, is van harte welkom! Stuur even een berichtje naar vrouwen@gcfc-olympia.nl. Meetrainen om sfeer te proeven kan altijd! 


Plaats reactie

Only registered users may post comments.