View Article

20

Sponsorloop en BBQ: geef je op!

Op zaterdagmiddag 12 mei vanaf 16.00 uur wordt voor de zesde keer een sponsorloop op het  Olympiaterrein gehouden voor alle D, E en F pupillen en de voetbalschool van Olympia.

Het is de bedoeling dat alle spelers proberen sponsoren te vinden, zoals buren, familie en Olympia supporters, die geld willen geven voor iedere 200 meter (E en D), resp. 150 meter (F en voetbalschool) die zij lopen tot of een vast bedrag. De loop duurt 20 minuten.

Net als voorgaand jaar kunnen de pupillen, maar ook de leiders en trainers van de pupillen en de aanwezige jeugd meedoen aan het
penaltyschieten met een beker en medailles voor de winnaars.
 
Alle kinderen ontvangen van hun teamleider een sponsorformulier om op zaterdag 12 mei ingevuld mee te nemen. Ook liggen er sponsorformulieren in de bestuurskamer om mee te nemen.
 
Aansluitend op de sponsorloop kunnen alle leden van Olympia, ouders, kinderen en supporters deelnemen aan een BBQ ter afsluiting van het seizoen; 12 mei is namelijk de laatste competitiedag!!!
Bonnetjes voor de BBQ kunnen op de dag zelf worden gekocht ( € 2,50 per stuk).
 
Inschrijven voor zowel de sponsorloop als de BBQ kan t/m zaterdag 28 april via dit formulier.
 
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Jamila el Moukaddem 06 – 30067335 of Daphne van der Kooij 06 – 44555038, of een e-mail sturen naar jamiladaphne@gmail.com
 
We hopen op veel sportieve deelnemers en gezellige junioren, leiders en andere ouders om deze middag tot een succes te maken, alvast hartelijk dank!
 
Jamila en Daphne
 

 
Plaats reactie

Only registered users may post comments.