View Article

12

Trainingskamp Tenerife - Dag 3 (deel 2)

Vanavond stond de wedstrijd van Olympia 1 op het programma, welke om 20:30 uur werd afgetrapt. Tegenstander is C.D. Buzanada, uitkomend in de Spaanse Tercera Division, de 3 divisie wat vergelijkbaar is met de hoofdklasse in Nederland. Olympia speelde een sterke 1e helft, waarin het vooral in de omschakeling erg scherp is. Al na 14 minuten staat de 0-1 op het scorebord, door een prima goal van Daley Starreveld. Buzanada mag het overwicht hebben qua balbezit, maar Olympia blijft scherp, wat ons in de 28e en 30e minuut 2 goals oplevert, beide van de voet van Laurens Bogaard. Net voor rust doet Buzanada echter iets terug, waardoor de 1-3 valt. Een goal waar zowel de grensrechter (die duidelijk appelleerde voor buitenspel) als ook de Olympia aanhang niet helemaal eens; dit was toch echt buitenspel. Tot overmaat van ramp viel vlak daarna ook nog de 2-3, waarmee we ook de rust ingaan. 

In de 2e helft neemt Olympia echter al snel sportieve revanche en is het Joris van den Ban die de 2-4 binnenschiet. Daarna worden er aan beide kanten diverse wissels toegepast, zijn er zeker nog wat aardige kansen voor beide teams, maar blijft het na 90 minuten 2-4, een zeer puike prestatie voor de formatie van trainer Tom Rietberg. De doelpunten van Olympia tijdens deze wedstrijd zijn te zien op ons YouTube kanaal via de volgende link: Goals - C.D. Buzanada - Olympia.

Na de wedstrijd wordt ons door de zeer gastvrije mensen van Las Zocas nog een "After-match Dinner" aangeboden, waar door de gehele selectie volop van wordt gesmuld! Bij deze nogmaals de hartelijk dank daarvoor, het was heerlijk!! Vervolgens werd de bus weer opgezocht voor de terugreis naar Hotel Jacaranda, en zit deze 3e dag er alweer op.

Morgenochtend zijn er wederom enkele besprekingen met spelers, worden de spelers weer verzorgd en zullen er ook zeker nog wat opnames gemaakt worden voor ons videoverslag, waarvan, naar we hopen, eind morgenmiddag weer een nieuwe editie zal verschijnen. Morgenmiddag wordt er afgereisd naar het prachtige complex van Tenerife Top Training, alweer de voetbalkunsten op een andere manier vertoond zullen gaan worden, namelijk tijdens het jaarlijkse Beach Voetvolley Toernooi. Afbeeldingen

  • Trainingskamp Tenerife - Dag 3 (deel 2)
  • Trainingskamp Tenerife - Dag 3 (deel 2)


Plaats reactie

Only registered users may post comments.